Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 2

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (180)

Dado 

všechny recenze uživatele

Vo svojom jadre sú Bociany v podstate len priemernou animovanou jazdou s otrepanou pointou, akých sme mali a určite ešte aj budeme mať možnosť vidieť mnoho. Avšak to, čo toto jadro v tomto prípade obaľuje - trefné gagy, chémia ústrednej dvojice (trojice, ak rátame i nemluvňa), výstupy vlčej svorky či holuba - to všetko z tohto filmu robí skvelú zábavu, ktorá zaujme menších a dospelých taktiež určite nudiť nebude. (75%)Slovenský dabing sa ako v prípade väčšiny animákov vydaril, (ne)prekvapivo mu kraľuje Pavol Topoľský v role holuba Toadyho. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animáků loňského roku. Vtipné, nápadité, zábavné. Pátá Doba ledová může jen závidět. Už dlouho jsem se u animáče takhle nezasmál a celkově dobře nebavil, a to jsem myslel, že už mě přestaly bavit úplně...9/10 ()

Reklama

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

"Sbohem a čápeček!" Ony ty animáky jsou vlastně bezva žánr. Tvůrci nejsou limitováni ničím, krom fantazie scénáristů a animátorů. Společně mohou vytvořit naprosto libovolnou scénu a aktéry přimět k jakémukoli výkonu. Takže můžeme vidět propracovanou továrnu na děti vysoko v oblacích, outloučké čápy nesoucí děti v uzlíčku přes hory a doly až k právoplatným rodičům a taky stovky vlků formujících se do tvaru visutého mostu či ponorky. A mě to sedlo, bavila jsem se i přesto, že čápi nemají srst a tu já prostě potřebuju, abych si vytvořila sympatie. Hlavní čapí hrdina... takovej "Cápek" :-) byl tak akorát ironický, tak akorát ambiciozní a vlastně celkem správňák. Dorotka není úplně moje krevní skupina, ale má boží vlasy a je ztřeštěná v takové rozumně roztomilé míře. Moc se mi líbí ta myšlenka s čapí dětskou doručovací službou. Ale ze všeho nejlepší jsou vlci a jejich formace, s těmi vlky si prosím mít dvojdomek. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Naprosto pohodová záležitost. Začátek mi přišel až moc přitažený za vlasy, kdy se každá postava snažila být co nejvíc cool. To naštěstí brzo opadlo a i když je to celé plné skřeků, skoků a pitvoření, přebije to povedená akce, slušná animace a veselý příběh. Moc se mi líbí otevření tohoto tématu, už málem umřelo :). Za celek spokojený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neměl jsem nějak vysoká očekávání, ale líbí se mi, co jsem nakonec dostal. Tohle je velmi dobrý animák s podařenou animací, který ale více sází na příběh a na humor. Příběh je originální, ale humor, ten to táhne. Chvílemi je film skutečně k popukání. V některých chvílích se mi skutečně podařilo vybouchnout smíchy. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama