Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

Fr 

všechny recenze uživatele

Univerzální ovladač. Jedno tlačítko na všechno. Jen namířit, zmáčknout, potom se naprogramuje sám...... . Některé věci se prostě dějí, dějí a užitek - tedy požitek - žádný. Trochu fekálního humoru (inu Sandler) a také moralizování, ze kterého Vám (asi) budou slzet oči. Ale obojí beru, protože je to bohužel (to moralizování) FAKT. Už to není jen o sympatiích k Sandlerovi. Jeho filmy začínají být pro všechny. Jen by to chtělo zvednout kvalitu. Po skončení mě napadá, že to mohla být veselá komedie. A bacha! Každej nemá dva pokusy! ()

imf 

všechny recenze uživatele

Cival to v podstatě řekl za mne. První půlka je tradiční sandlerovská komika, obalená tentokrát hrátkami s časem, šílenou parukou Christophera Walkena a trochou sci-fi. Potom však začne příběh lomcovat krize středního věku a scenáristé na sebe sami prásknou, že psali Božského Bruce (onen komplex všemocnosti a jeho úskalí... kolikrát jste to viděli?)... ve druhé polovině děj znatelně zpomalí, gagy ustoupí do pozadí a je na Sandlerovi, aby uhrál depresi, poučení a všechno odtáhnul do slzopudného konce. Neříkám, že se to tomu holomkovi nepovedlo, ale musel při tom zalepit spoustu děr a stejně můj jazyk nezbavil hořké pachuti, která se dostaví, pokud se nad filmem pozastavíte jako nad celkem. Ty dvě půlky k sobě vlastně moc nepasují, jako by každá patřila jinam... divné, leč většinou zábavné a díky Kate Beckinsale občas i povinně koukatelné. :) ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem jsou v posledních letech jistotou velké zábavy a o tomto filmu to platí taky. Zápletka je celkem originální a první půlka je opravdu nabušená vtipy. Potom už se to dostane trochu do vážnější roviny, ale i zde to bylo velice zajímavé a to hlavně díky Sandlerovi, který dokazuje že umí opravdu hrát. Kate Beckinsale je tu opravdu sexy, Walken hraje svůj standart a David Hasselhoff je tu ještě lepší než ve Spangebobovi :-). No prostě dobrá zábava. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Nesílená moralitka naroubovaná do nadpriemernej komédie tak, aby sa chytali čo najširšie popkornové masy (veľa barličiek, jeden prefláknutý twist a záver). Ku koncu, ale prekvapivo naberá na dramatických obrátkach, ktoré šlapú na plný plyn. A k tomu celému pridaná hodnota v podobe ovládača (ktorý by sa občas hodil), v podobe Sandlera (po Punch-drunk Love znova na uzde) a podobe 4 hereckých bonusov: Hasselhoff - Walken - Schneider - Beckinsale. 80% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klik aneb prožíj svůj život pomocí dálkového ovládání a přeskoč všechny nepříjemné situace. Sandler byl v roce 2006 ve vrcholné formě a jeho nejplodnější a nejlepší období pomalu končilo. Na triku měl tou dobou několik povedených komedií a tato se minimálně ve svojí první hodince k nim může směle řadit. V druhé polovině už směšné situace ustupují, protože náš hrdina si moc dobře uvědomuje co se svým životem provedl a na scénu se dostavuje drama. Nebudu prozrazovat jak to celé nakonec dopadne. Ve filmu hraje plno sandlerovských postaviček a k nim se povedlo ukecat úchylného Walkena, plavčíka Hasselhoffa a jednu z nejkrásnějších ženských Kate. Nasmáli jsme se, emoce se dostavily, takže spokojenost. 70% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Ovladač, použitý ve filmu, byl vytvořen hlavním výtvarníkem Perrym Andelinem Blakem. Měl být superergonomický a sloužit jako prodloužená ruka. (Amplifier)
  • V prvej scéne, keď deti zobudia Michaela (Adam Sandler), má pred hlavou škatuľku s Twinkies. V ďalšom zábere zmizne. (Arsenal83)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama