Reklama

Reklama

Rovnice smrti

  • Velká Británie W Delta Z (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zkušený policista Eddie Argo (S.Skarsgard) během své kariéry toho zažil hodně, tentokrát se však dostal na stopu vraha opravdu výjimečného. Nestačí mu totiž člověka vykuchat, podřezat nebo udusit. Tenhle magor si se svou obětí rád pohraje. Jeho hra má jednoduchá pravidla. Zabij osobu, kterou miluješ, nebo budeš umírat v bolestech jako zvíře. Čím víc Argo postupuje ve svém pátrání, tím je mu jasnější, že tenhle vrah má své plány i s ním. Zajímavost: Prajsova rovnice. Dvojité W je fyzická zdatnost, schopnost předávat geny dalším generacím. Zet je specifický rys. Delta... Sobecký gen. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (98)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Rovnicím jsem nikdy neholdovala a tak je velmi pravděpodobné, že nejsem cílovka.. Krvavá kriminálka s brutálními vraždami také není zrovna můj oblíbený filmový šálek.. Nicméně Stellan Skarsgård to popotáhl skvěle, byl výborný a jeho nová parťačka Melissa George ohromně sympatická.. Hodnotím shovívavě, zaujala mě myšlenka, co člověk udělá či čeho je schopen pro toho, koho miluje.. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Nejlepší krimoška/thriller od dob Sedm nebo Zvráceného. Stellan hulí jedno cíčko za druhým. Všechno ve filmu je schválně hnusné, odporné, temné a depresivní. Význam té rovnice mi sice trochu unikl, ale jinak byl ten děj našlapanej jak zelí a krvárny jsou propracované a reálné. Vůbec všechno se mi tam jevilo celkem reálně - nikdo si na nic nehrál. A nakonec mě to ještě na konci překvapilo. Selma Blair měla konečně zas jednou dobrou roli a ta znásilňovací scéna byla fakt dost drsná. A teď si jdu přečíst ostatní komentáře, protože fakt nechápu to nízké hodnocení... PS: nechápu, kterej idiot vymyslel srovnávat to se Saw... ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí thriller, kde napětí vytvářejí především sugestivní melancholická hudba a pátravá kamera. Nevím proč, ale nejčastěji se mi během sledování vybavovalo Mlčení jehňátek, byť snímek je blíže například filmu Naplivu na vaše hroby. Skarsgård je chladný, jak se na Seveřana patří, o to pak je jeho tajemství větším šokem. Noc, tma, šero a odstíny hnědé připomenou řadu špinavých filmů z posledních let, což beru jako plus. Rozhodně mě snímek nenudil a klidně mohl obsahovat více lyrizujících pasáží. Líbily se mi i drobné obrazové momentky, na příklad obloha plná červánků, navazující na krvavé události a současně předjímající ty, co teprve přijdou. ,,Šedá má spoustu odstínů..." ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Nepresvedčivá detektívka s nevýraznými postavami a chaotickým dejom, ktorej scenár by sa dal zhrnúť do jednej epizódy CSI Miami/Las Vegas/New York/ Vyšné Hámre...whatever... Ako celovečerný film to však žiadna sláva nie je. No pravdou je, že som ani nič také neočakával... Už booklet filmu tárajúci niečo o spojení Se7en a Saw mi dával najavo, že toto nedopadne príliš dobre. V poslednom čase sa totiž stáva akousi módou, že už keď nemáme ako prilákať ľudí na film, odvoláme sa na nejaký kult. Ale väčšinou je ten film od kultu vzdialený na svetelné roky. Označením horor pri tomto mišmaši tiež niekto strieľal len tak naslepo, pretože tento film horor nevidel ani z raketoplánu Atlantis pri jeho poslednom lete. Čo je celkom smutné lebo to mohol byť pokojne jeden z filmov, ktoré si zarazím medzi svoje top. Námet sa mi totižto celkom pozdával, aj keď bol samozrejme sto krát prevarený. A ani výber hercov nebol najhorší. Skarsgarda či Selmu Blair môžem. Nakoniec z toho však nevzniklo nič iné ako nepodarená krimi suchotina na hranici medzi C-éčkovým a D-éčkovým spracovaním s neskutočne amatérskou kamerou a nevydareným pokusom o záverečný twist... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Nudná kriminálka, jakých je tisíce na Nově. Při tomto filmu jsem se tak nudil, že jsem při sledování filmu přesazoval palmu! PROSTĚ DĚSNÁ NUDA! S filmem SAW to nemá vůbec nic společného, "NIC" !! SAW je legenda, ale WAZ je pouhý odpad! Dávám jednu * za mučení poldy na křesle :-) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy je Eddiemu (Stellan Skarsgård) zatloukáván hřebík pod nehet, můžeme dobře vidět při zpomaleném záběru, že Eddie má na prstu přidaný umělý nehet. (Rocky62)

Reklama

Reklama