Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Cushing 

všechny recenze uživatele

33 metrů, nebo kolik to je... Dá se číst, dá se přemýšlet, dá se plánovat. Prima domácí vězení. Ten "duch" byl tak nafilmovanej, že by mohl fungovat leda jako vítaný zpestření. Takže: už žádné "politically correct" horory. A obzvlášť maj červenou kartu ty "genderově uvědomělý"... Brrr. Fast forward, that´s our best-selling logo... ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok budeš v tomhle domě, máš tak dost času přemýšlet, co jsi udělala........... Famke Janssen (Marnie) si odpykává trest pomocí elektronického náramku. Bydlí v domě, kde kdysi zabila svého manžela. Bydlet v domě a nesmět ven, se dá celkem přežít, ale když v domě začne strašit, jde sranda stranou. Ikdyž si Marnie trochu toho humoru zachová, stejně jde do tuhého. První lekačka přišla velmi nečekaně. Já se leknul. Zato druhá lekačka je klišé a dokáže rozesmát. CITÁT - Baf!!!! Žádní duchové neexistují.......... Převlek Sněhurky ji náramně seknul a opět se dokazuje, že Famke Janssen je nádherná žena. Příběh má napětí, krutost, pár gore scén, nepříjemného ducha, krásnou hlavní hrdinku, ale má to pár trhlin. Hudba je nepovedená a konec celkem přehnaný a nevěrohodný. CITÁT - Otče? Můžeš požehnat tomuto domu?.............. Tento film mi celkem dlouho unikal a jsem rád, že jsem jej viděl. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Michael Paré je duch kterého bych nechtěl potkat ani za nic. Je agresivní, abnormálně silný, brutální, pomstichtivý a nehezky vypadající. Kždopádně odehrál svou roli naprosto perfektně. Famke Janssen je mamča kterou bych chtěl mít doma. Je hodná, sexi, zatraceně civilní a vydrží za dva. Krásná průměrná duchařina. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Nápad možno hej..ale prevedenie..no dosť biedne...100 Feet vyzerá ako x-tá prerábka nejakého ázijského hororu...aj tak stále tie prerábky sú lepšie ako 100 Feet...Famke Janssen nie je extra herečka, a film neutiahne svojim úsmevom (ktorým asi dosť šetrili)...jedine čo stálo za to bolo finále...nič iné...5 minút stálo za to ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Cha,cha.53% za tuhle pípovinu.Celej film jsem přemejšlel,proč to vzniklo.Létající nadobí,nábytek,duch jak z pohádky o Jasněnce a jedna krvavá scéna.Jo,a jedna lekačka.A konec?Tak to už byla hodně silná káva.Chtěl prsten,proč to idiot neřekne hned,mohli jsme si ušetřit čas!Jestli tohle je napínavý,tak radši budu koukat na plynoměr a s napětím čekat,kolik budu platit!20%. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)
  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama