Reklama

Reklama

VOD (1)

Po své výbušném chování ve Fast Five se Dwayne Johnson předvede jako provinční otec, na kterého tvrdě dopadlo, když jeho dospívajícího syna nespravedlivě obžalují a odsoudí k deseti letům za mřížemi. Aby očistil jméno svého syna, začne otec pracovat v utajení a riskuje všechno, včetně vlastního života, aby zmírnil jeho rozsudek. (Filmbox)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (353)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,NENECHÁM NIKOHO, ABY ŘÍDIL NÁŠ OSUD....“ /// Když se mlaďas místo po krk v extázi ocitne po krk v průseru, nezbejvá fotříkovi nic jinýho, než udělat dohodu. Příběh moc překvapení neukrejvá a filmařina? Tož rutina. Zdokumentování rodinnýho dramatu statečnýho taťky, naštěstí přináší v závěrečný půlhoďce chvilky napětí (protože mě fakt zajímá, jak to nakonec udělá), potěší i finální akcička. Zodpovědnější taťkové možná uroněj kroupu, ti agresivnější se třeba naserou a festivalovej divák se zamyslí, jestli se ten Rock třeba jednou nevobjeví v nějakým artovým bijáku… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Koukám jen na filmy inspirovaný skutečnejma událostma. 2.) Přemejšlím, jak říct rodině, že jsme v programu na ochranu svědků. 3.) Thx za titule ,,fčelí medvídek“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ** NAPĚTÍ ** ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Čo by otec neurobil pre syna aby ho dostal von z väzenia, zničí drogový kartel. Keď len to. A teraz vážne. The Rock v tomto filme bol strašne zamrznutý, keď nikoho neudiera okolo seba tak to nieje on. Ale chvála bohu nablízku boli iný herci, ktorý to troska vyvážili S.Sarandon a hlavne B.Bratt ktorý bol veľmi dobrý. Podla mňa je to akčná jedno hubka, na ktorú si za par dni ani nespomeniem, že som ju videl. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Průměrný scénář brání práskající Skále být něčím víc. Mizerné poselství o zneužitelných dírách v zákonech a taťkovské snaze boje za starou rodinu (za cenu riskování života té nové) má štěstí, že ji napsal sám život, protože tohle by jinak divák nezbaštil. Co mě ale potěšilo je výborné herecké obsazení. The Rock je příjemně obyčejný, vyděšený, nejednou dostane na budku a ryje hubou v hlíně. Pravý opak je nedoktnutelných borců, co vymlátí se zavřenýma očima a jednou tou jeho robustní pazourou, deset dalších borců. Jeho parťák (starý známý Shane z ŽIVÝCH MRTVOL) Jon Bernthal je rovněž výborný a jeho nejednoznačná postava je skoro to nejlepší na celém filmu, ještě spolu s fousatým Barry Pepperem. Závěrečné pošťuchování v kamiónu je skvěle natočené a režisérovy bych se nebál svěřit něco většího. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Práskač se dá shrnout jako slušně natočený thriller o infiltraci do zločinecké organizace, obchodující s drogami. Připomínalo mi to trochu film Miami Vice. Jenom tu nebyla žádná milostná linie. Dwayne mě zde opět přesvědčil, že to není jenom hromada svalů, ale že umí i velmi dobře hrát. Zejména rozhovory tváří tvář s drogovými bossy byly velice věrohodně natočeny a u Rocka jsem cítil ten respekt z mafiánů až ke mě do obýváku. Závěrečná honička a pár akčních scén byly solidně natočeny. Na tom měla největší podíl kamera, tu měl pod taktovkou evidentně profík. V konečném součtu to dělá 75%. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ne! Dwayne je Král Škorpión nebo kráčející skála, ale rozhodně ne zoufalý otec, který se beze zbraní a bez pomoci pěstí vydává zachraňovat svého nespravedlivě odsouzeného syna. Tohle je, při vší úctě, poloha pro herce. Jinak se jedná o tradiční americký kýč, který asi nejvíce zaujme bezděčným pohledem na americký práskačský systém ve stylu "Někoho nám dej a my ti snížíme trest. A je jedno koho.". Akce, na kterou se většina z nás těšila a která dýchala i z traileru se prostě nekonala. Vedle trápícího se Rocka pak už zaujaly jen fousy Barryho Peppera. Zklamání. 30% ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Ťahač, ktorý šoféruje vo filme John Matthews (Dwayne Johnson), je kamión americkej výroby 2009 Freightliner Coronado. (Laslo)
  • V 54. minutě, kdy otevře John Matthews (Dwayne Johnson) zadní dveře kamionu, je v popředí vidět velká paleta obalená červeným plátnem, ale při dalším záběru jsou na paletě už jen kulaté bílé pytle. (Terva)

Související novinky

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

Nejúspěšnější herec roku 2013: Dwayne Johnson

20.12.2013

Magazín Forbes uveřejnil tradiční výroční žebříček herců, kteří zajistili Hollywoodu nejvyšší zisky. Na prvním místě poměrně překvapivě trůní Dwayne „The Rock“ Johnson, jehož filmy souhrnně utržily… (více)

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

The Rock se vrací k hrdinské fantasy

25.02.2012

Dokonce k té nejhrdinštější. Studio MGM se jej totiž snaží ukecat do role legendárního starořeckého siláka Herkula. Zapomeňte ale na rodinnou taškařici ve stylu Kevina Sorbo. Film Hercules: The… (více)

Reklama

Reklama