Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mr. GS je zábavná talk show, pořadem provází známá moderátorská dvojice Michal Suchánek a Richard Genzer. Moderátoři se nebudou snažit vyřešit spolu s hostem nějaké předem dané téma. Talk show má za cíl pouze pobavit diváky. Jako třetí vystupuje Václav Kopta, který natačí spolu se Suchánkem i druhý díl komedie Sneženky a machři. Václav Kopta nebude pouze zastupovat v Mr.GS kapelu, ale bude moci vstupovat do pořadu a hovořit s hosty. Talk show, kde hovoří dva moderátoři s hostem je v České Republice unikátní, ale Geňa se Suchošem k sobě patří a jeden bez druhého by bez sebe neudělali ani ránu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (359)

hippyman 

všechny recenze uživatele

když už se člověk donutí nepřirovnávat tohle neštěstí k o mnoho tříd lepšímu Uvolněte se, prosím, okamžitě mu naskočí zase stále ještě poměrně koukatelné Tele tele... ale tohle je prostě křeč, nemastné, neslané a povětšinou bohužel dost trapné! 20% ()

truby 

všechny recenze uživatele

Rád bych tento pořad smetl (jako vyznavač inteligentního a jemného humoru) se slovy odpad!, ale nebylo by to upřímné a vůči oběma "bavičům" fér. Nikdy jsem neměl tuto dvojici rád a pořady typu tele tele mně nebraly, ale kupodivu jim formát talk show docela sedl. Jejich humor není opravdu inteligentní, je to spíše přiblblé utahování si z hostů, taková drsnější verze Jana Krause. Moderátorům nejde především o to hosta představit a diskutovat s ním, ale na jeho účet ztropit co nejvíce nejapných vtípků, někdy až krajně nekorektních a neslušných. Hosté jsou v podstatě terčem posměchu dvou moderátorů. Přesto všechno já se se u tohoto pořadu celkem bavím. Suďte mně. ()

Reklama

Zdendin odpad!

všechny recenze uživatele

Musím dát odpad a nelze jinak. I když Teletele se mi celkem líbilo a mám tuhle dvojici celkem rád, tak vykrádat pořad Uvolněte se prosím, tak že udělají jeho úplnou kopii, to je podle mě dost ubohý. Hoši tím jste se u mě dost shodili. To nejste schopný vymyslet nic vlastního alespoň malinko originálního ? Navíc ani ty rozhovory s hosty nejsou moc vtipné. Prostě ztráta času. Bohužel je to tak. ()

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm, tak toto už je opravdu silná káva. Na pomoc si přibrali ještě dálšího baviče. Klobouk dolů před těmi, kteří pravidelně sledují tuto "zábavnou talk-show" a před těmi, kteří přijmou pozvání do tohoto pořadu. Mistři GS jsou snad jediní, kteří ve mně vzbuzují stoprocentní nenávist. Vlastně né, pak jsou to ještě komunisti. ()

MarekT odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel, ani po takových propadácích jako tohle si pánové Suchánek a Genzer neuvědomují, že oni jsou těmi, jenž mají vyschlý pramen nápadů. A to kromě této talk-show ještě excelují v reklamě na síť elektroprodejen a ve svém Kalendáři na Streamu. Viděl jsem sotva tři díly a nezasmál jsem se ani jednou, čekáte snad jiné hodnocení? ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama