Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Příznivci nejoblíbenějšího pořadu TV NOVA "TELE TELE", který se stal vítězem ankety ANNO 2002, mají další šanci, jak si vychutnat účinkovaní M. Suchánka, R. Genzera, V. Žilkové a J.Cardy. Dvouhodinová videokazeta "TELE TELE - to nejlepší" obsahuje výběr nejznámnějších Zpráv, dále všechny nejlepší scénky rodiny Kopečkovic, výběr pořadu Telekrám, Te péro, Spodek a mnoha dalších. Na výběru nechybí ani Reklamy, Počasí a oblíbené odbourávky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (611)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Tele Tele" - Nie, nie! Humor tohto podivného quarteta mi nikdy nesedel. Na môj vkus to bolo moc primitívne. Ale tiež hodne odvážne a na svoju dobu originálne. To musím zohľadniť pri hodnotení. Takže maličkému Michalovi Suchánkovi, vyžratému Richardovi Genzerovi, nesympatickej Veronike Žilkovej a trapnému Jesefovi Cardovi dávam aspoň jednu hviezdičku. * ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Milado, představ si, že mezi námi k něčemu došlo. Ale moc nefantazíruj, ať nepřijdeš do jinýho stavu." Kdo si počká ten se dočká a kdo hledá, ten najde. I v Tele tele byl totiž občas k zaslechnutí slušný vtípek, ale obvykle to chvíli trvalo, než zazněl a navíc byl schován pod hromadou balastu. Já jsem se k němu svého času prodíral, ale pak jsem musel čím dál častěji odolávat sexuálním útokům paní Veroniky a Cardy Retardy, což mou sedací partii poměrně rychle přestalo bavit. ()

Reklama

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Rozhodně to není nijak úchvatný pořad, s legendární Českou sodou se to absolutně nedá srovnávat... Občas se člověk zasměje, ale to tak jednou za celý díl... zbytek sou trapárny a totální hovadiny, které by vymyslelo i pětileté dítě... Na druhou stranu dvojice Suchánek-Genzer mě ani zdaleka nevadí tolik jako zbytek všech těch nováckých šašků, v porovnání s takovým brakem jako jsou Zvoňte dvakrát, Go-Go šou, Zlatá mříž (probůh to už opravdu nikdy víc) nebo pořady Petra Novotného, je tele ještě docela koukatelné!!! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Tak pozor, osm z deseti blbců sleduje Tele Tele a já se k nim hrdě hlásím. Pokud třeba Esquire berete smrtelně vážně, určitě ho považujete za pokleslý a trapný šovinistický plátek s líbivým pozlátkem, které nás, tupce a omezence, přitahuje a zjevně nechápete smysl ani jeho, ani TELE TELE. Tím totiž je zesměšňování "kvalitních" a "zábavných" pořadů, což se tvůrcům daří naprosto skvěle. Ono totiž to laškování zprávařů se sporťáky někdy je docela trapné, a ten nahraný smích je tady zcela na místě, alespoň se nesnaží, aby to znělo reálně (jako máme možnost vidět třeba ve "Skvělých Silvestrovských Show" (TM)). Ale proč to tady vysvětlovat, podívejte se sami a vydržte až do závěrečných titulků, ta přehlídka přeřeků a zkažených záběrů za to opravdu stojí. A pokud výše uvedené nepovažujete za argumenty, tak vězte, že za některé kusy politické satiry, za Pologotky se Superstárami a především VŽDY za seriál v hlavních rolích se Zdenou Herfortovou a Ladislavem Lakomým (modří už vědí, co myslím;)) nelze Tele Tele prohlásit za zbytečnou či odpadní. To by byla hodně neférová generalizace a navíc je to pořád o něco lepší než slovenské SOS. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Pri tom tempu, se kterym tato ctyrka chrlila svuj humor televiznimi bedynkami, neni divu ze postupem casu, uroven klesala a klesala. Spis se divim, ze nezacala klesat uz drive. Chtelo to ubrat na tempu a trochu namahat tu nasi mozkovnu. Bohuzel, v dnesni dobe prevladaji penize nad umenim," takze pokud to ma sledovanost, koukejte z toho co nejvic vytriskat penize" - jak bullshit motto, pani kravataci. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (7)

  • Pořady v Tele Tele: Čerstvé noviny (Televizní noviny), Kronika věrného přátelství Zbyška a Ctirada, Kopečkovic, Spodek (Eso), Snídaně s nohou (Snídaně s Novou), Občanský Jouda (Občanské judo), Rejžuj, Tě Péro (Peříčko), Na vlastní bulvy (Na vlastní oči), Rady ptáka votvíráka (Rady ptáka loskutáka), Řetko (Áčko), Luxfery, Horosklop (Horoskopičiny), Telekrám (teleshopping) a různé parodie na reklamy. (HappySmile)

Reklama

Reklama