Reklama

Reklama

Film je natočen podle bestselleru o lásce, která přesahuje hranice času. Clare (Rachel McAdams) je zamilovaná do Henryho (Eric Bana) celý svůj život. Věří, že si jsou souzeni, ačkoli ví i to, že budou odloučeni, jen neví kdy: Henry je cestovatel časem – prokletí velmi vzácné genetické anomálie, která způsobuje, že se Henry skoro celý svůj život přesouvá v čase do budoucnosti a minulosti bez jakékoli kontroly. I navzdory tomu, že Henryho nedobrovolné cestování v čase je od sebe dělí, Clare se za každou cenu snaží vybudovat normální život se svou jedinou životní láskou. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (639)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Dlouhou dobu jsem přemýšlela a ptala se sama sebe: "Co mi ten film dal?" Příjemný filmový zážitek? Neřekla bych. Mohla jsem si ulevit a vyrotit kýble slz? Ne, nepodařilo se. Pobavila jsem se? Nevzpomínám si, že bych... Byla jsem napjatá? Žrala jsem to? Uchvátilo mě to po vizuální stránce? Ne, ne, ne. Nemůžu tvrdit, že je to špatný film, ale nic jsem si z něj neodnesla - žádný dojem, pocit, ani chuť se o něm bavit s přáteli. Nezaujaly mě ani herecké výkony. Jistě, film má zajímavý námět, ale prostě to provedení je tak suchopádné... nesedlo mi. Nebudu říkat, že je to ztráta času, když vím, že pro někoho to určitě bude silný filmový zážitek a pobyt v slzavém údolí. Pro mě to prostě bylo jen zkrácení čekání a to občas takové, že jsem koukala z okna. Lepší 2*. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 7.2/10] | me: Na mňa to nejako zapôsobilo :) ... Cestovanie v čase po technickej stránke vôbec nie je dôležité a to človek pochopí veľmi skoro. To netreba riešiť. Nikto sa tým ale ani nezaoberá, proste to je fakt a nejde o to prečo to tak je, ale čo to zo sebou prináša a čo zase berie preč, ... Je to príbeh o spoločnom živote s časo-cestovateľom, o zvláštnych okamihoch a zvláštnych stretnutiach. Dejová linia nie je kľukatá, vsádza na nezvyčajné životné situácie a ich špecifické čaro. Film plynie príjemne a nenudí. Hlavné herecké duo spolu ladí a to je práve základ pre tento film. Ako som už povedal, na mňa to akosi príjemne zapôsobilo. ()

Reklama

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

V rámci romantických filmů nadprůměrné dílko. A to hlavně díky fungující chemii mezi Rachel McAdams a Ericem Banou, kterým opravdu věříte, že byli stvořeni jeden pro druhého. Druhým velkým kladem je právě ta zajímavá zápletka s cestováním v čase, díky které například ( ! lehký spoiler ! ) mladá Claire před oltářem řekne ano staršímu vydání Henryho - muži, který ji jako malou holčičku navštěvoval a do kterého se zamilovala. Díky takovým momentům, u kterých musíte zapojit hlavu (nejen si uživat velkou světovou lásku), film získává nový rozměr. Škoda, že finále filmu není tak vygradované jako třeba u Frekvence (s J. Caviezelem a D. Quaidem). A i během sledování mi docházely logické díry u té sci-fi složky filmu. Ta romantická část nicméně funguje na jedničku s hvězdičkou. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Bruce Joel Rubin / Predloha: Audrey Niffenegger | Hudba: Mychael Danna | Produkcia: Nick Wechsler | Distribúcia: New Line Cinema | Štúdio: Plan B Entertainment | Rozpočet: 39 miliónov $ | Tržby: 101,229,792 $ || Filmy s tematikou cestovania časom sú vo vätšine prípadov problematickým materiálom už zo základu, hlavne čo sa dejovej korektnosti a fyzikálnej skutočnosti týka. Divák ale už dnes zhltne tieto nedostatky mihnutím oka, čo ale nemôže stráviť je plytký dej a nezodpovedaná otázka: čo tým chcel autor povedať. Možno sa tu stretávame jednoducho s kusom masovej výroby na bežiacom pási, bez nijakých extra ambícií. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to byl letos můj zřejmě jeden z prvních sci-fi filmů, které jsem měla možnost vidět. Myslím si, že by vůbec nebylo na škodu nejdřív si přečíst knihu. Jinak se vám totiž může stát, tak jako mně, že se budete pohybovat v čase oproti Henrymu značně nepřehledně a nejistě. Film splnil má očekávání a navíc jsem byla spokojená, že té sladké romantiky tam až tolik nebylo a smutku a určité hořkosti přiměřeně k dané zápletce. Rachel Mc Adams byla jak jinak nejen krásná a Clare zahrála opravdu rozkošně. Eric Bana se ale nedal zahanbit a v závěru filmu ukázal, že v něm přece jenom něco charismatického dříme. Suma sumárum : Clare přece jen ti tak přelétavého manžela (i když nedobrovolně) vůbec nezávidím. Takže lepší trojka. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (13)

  • Soundtrack k filmu vydala firma New Line Records pouze ve formátu MP3 na internetových portálech Amazon a iTunes, na klasickém kompaktním disku v žádné zemi oficiálně nevyšel. (curfew77)

Reklama

Reklama