Reklama

Reklama

Černé moře

  • Velká Británie Black Sea (více)
Trailer

Jednoho dne dostane kapitán Robinson (Jude Law) nečekanou nabídku. Má sehnat ponorku a posádku a plavit se na Černé moře vyzvednout z potopené nacistické ponorky zlaté cihly. Avšak pod hladinou moře ve stísněném prostředí ponorky začíná mezi posádkou obcházet nedůvěra, pochyby a smrt. Dostane se kapitán Robinson k vytouženému pokladu, nebo bude muset obětovat úplně vše? (Bontonfilm)

(více)

Videa (23)

Trailer

Recenze (141)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kluci říkali, že mám umýt okna, než vyrazíme." A taky vyčistit komín, to je na ponorkách to nejdůležitější. Mně se tedy mořský vlk Robinson moc nepozdával a jeho výběr posádky se mi jevil značně problematický. Nicméně buranští Rusové mi byli o něco sympatičtější, ale jejich totální neznalost angličtiny, se kterou se všichni setkávali již na základce, byla poněkud zarážející. Původně to tedy vypadalo alespoň na chlapskou zábavu, ale i ta časem zmizela v přetlakové komoře a já jsem s překvapením zjistil, že se umím nudit i uprostřed permanentní akce. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Americko ruská ponorková nemoc uvnitř zkorodovaný plechovky, o velikosti plejtváka obrovskýho. Docela slušný thriller o přežití a o zlato, ve kterém děj ubíhá celkem svižně protože se pořád něco děje. Největším lákadlem nemůže být nikdo jiný než Jude Law. Který se tu snaží především o to, aby se mu na palubě američtí a rušští moloděci navzájem nepozabíjeli. ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Dlouho tu nebyl poradny ponorkarsky film. Je to asi tim, ze se v nem nemuze stat nic moc jineho nez, ze se vse uplne posere a prijde na radu boj o holy zivot. Tohle je samozrejme pripad i Black Sea spolu s drsnymi vousy, drsnymi recmi a jeste drsnejsimi prizvuky. Slusna zanrovka, ktera neprekvapi, ale je celkem chlapsky fajn. ()

peiton 

všechny recenze uživatele

Univerzálny JUDE LAW v dobrodružnej výprave za zlatom v hlbokých vodách Čierneho mora.Za mňa osobne a možno zaujato tu Jude Law dokazuje svoje kvality aj ako herec a v samotnom snímku i ako vodca skupiny novodobých/moderných podmorských pirátov rôznych národností.Zatvorení v obmedzenom priestore bez možnosti úniku s ľudmi ,,hladnými" po zlate je riziko samo o sebe.Skúste si len tipnúť ako táto prekérna situácia môže skončiť.Musím sa priznať,že viac ako trocha ma otravovali všetky tie odborné výrazy zo sveta fungovania ponoriek atd.(a bolo ich nie málo) predsa len nie som odborníčkou na ponorky.Zo snímku sála strašne veľa testosteronu a ku koncu som bola i celkom rada,že to skončilo.Tento snímok by som možno mohla označiť typickou mužskou záležitosťou. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rezivějící muži, zrezivělá ponorka a zlatý poklad na dně moře. Scénář nepřekvapí, ale jinak šlape a servíruje pořádnou porci dramatu a napětí. V jednu chvíli jsem se dokonce přistihl, že se chovám jako by šlo o moje zlato. Dobré typy v posádce a celé je to patřičně atmosférické. Nezlobil bych se, kdyby záběrů ponorky zvenčí bylo víc, ale aspoň tu nejsou žádná digi zvěrstva. Solidní a sympatická žánrovka. Pusťte si ji podruhé a uvidíte, že stejně jako já půjdete z těch tří hvězd na čtyři. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (13)

  • Světlice, kterou má Robinson (Jude Law), je SPSh (Signalny Pistolet Shpagina). (Maulincio)
  • Nakrúcanie snímky prebiehalo v Anglicku. (Hudakfilms)
  • Jude Law strávil tři dny na britské ponorce, aby se připravil na svou roli. (Maulincio)

Reklama

Reklama