Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Vždycky, když už jsem si myslel, že není většího zouflace nežli mě, tak jsem zapnul bednu a k mému škodolibému potěšení jsem spatřil něco přes jedenáct naprosto devastujícím způsobem psychicky narušených jedinců. Tato hrska dokonalých tragédů mě okamžitě zvedla sebevědomí. Navíc si myslím, že to byla docela prdel. Dívat se na Vladka, jak si stříhá vlasy a řvě přitom víc než celá Británie v období úmrtí pricezny Diany je zážitek na celý život a jsem rád, že jsem mohl být přítomen této pamětihodné události. ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Petr Zvěřina z Václaváku, jeho kámoš Hanz (stíhaný policií), striptérka Regina, mimoň Jindra, horník Emil (chce vyhrát 14mega a stále o tom mluví), slizák Michal, přihlouplá Monica, ještě přihlouplejší naivní Kačenka a jako hlavní hvězda nade všemi emocionálně labilní přecitlivělý teplouš Vlado. Takovou sestavu by chtěla do vily každá televize. Šťastná ruka prvního pokusu. První řada Vyvolených byla nesrovnatelně lepší než konkurenční Big Brother. Nic na tom nezkazila ani resuscitovaná Pergnerová, která se potřebovala trochu uklidnit, aby jí nesebrali děcko. Zároveň měla skvělou šanci vydělat si na další dávku pervitinu. Nova dostala náležitě na prdel a patřilo jí to. I přes nečekaný úspěch první řady se ukázalo, že tento formát pořadu u nás nemá šanci přežít. Českého diváka si ochočil jen na rok, což je ve srovnání se Superstar, Talentmanií, X-Faktorem atd. slabý odvar. Jsem rád, že jsem to absolvoval, bylo to místy zajímavý, ale už nikdy víc. Hloupá infantilní zábava. První řada 3*, zbytek odpad! ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Zasmát se vykonstruované reality show a lidem uvnitř, kteří se přetvařují a hrají si na velké kluky a holky, aby získali svou vysněnou "slávu" a peníze, je fajn. Milovat však tento pořad a věřit v jeho opravdovost je už spíše krokem do psychiatrické léčebny... nebo je tohle opravdu ukázka Čechů a Češek, které potkáváme na každém kroku?:-) ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem úplně hltal. To víte, bylo to něco nového. Nevynechal jsem v TV jediný díl. Netuším, kolik bylo sérií mezi tou první a tou letošní, protože mi to poněkud uniklo. Pořad je spíše Vladkova šou, než cokoli jiného. Vladeček je senzační loutkář, který moc dobře ví s kým by se měl přátelit, kdy na koho zvýšit hlas a kdy se s kým udobřit. Vítězství v první sérii si zasloužil a nedovedu si představit co by se muselo stát, aby nevyhrál i letos. Nostalgie je svině, a proto nejdu s hodnocení úplně nízko. Vážně mě příliš nebaví koukat na skupinku nezajímavých lidí, kteří sedí na terásce, pijí alkohol a povídají si. Věřím však, že se štáb opět rozjede a začne pořádně manipulovat s postavičkami, aby se už konečně začalo něco dít. 2* ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy pro první sérii - památná dvojka - Vladko hystericky se hádající s Petrem Zvěřinou z Václaváku a psychopatická Regina v noci po domě tancující s řeznickým nožem rozprašujíc insekticidy. Hyperfalešnej Michal Fraš (do kterýho byl Vladko IMHO zamilovanej, a proto neviděl, že je falešnej jak tříkoruna....), hypernechutnej Jindra, hypernaivní Katka (nebudu říkat hloupá, pže třeba Jindra byl ještě hloupější...), hyperunderedited Monika (fakt promiňte, ale ty lidi v domě jí měli rádi, a měli jí za zdaleka největšího vtipálka, tak proč byla v každém dílu tak dvacet vteřin?) a hypertrapnej Emil, to byla parta, kterou jsem fakt rád sledoval... Viděl jsem prakticky všechny díly. Chvilku jsem se dokonce i bál, že by to mohl vyhrát Michal nebo Emil, to by byla fakt katastrofa... No a ve finále, kdy se Vladko totálně sesypal, to prostě bylo fakt emocionální. Klidně se smějte, za mě 4. 2 hvězdy pro druhou sérii - památná dvojka - Hranáč a Jalovec, mamka a taťka. Depkařka Karolína v pruhovaných punčocháčích, depkařka Karin masturbující s Martinem ve vaně, (nemám rád tu předponu, ale tady se skvěle hodí..) überštětka Marie, rusovlasá Marcy s protivným hlasem (který jsem já osobně zbožňoval), které se nedařilo uhnat odpornýho Pavla z Hrotovic, a dál nikdo zajímavej. 1 hvězda pro třetí sérii - dost hrůza, ale Big Brother na Nově byl pořád o třídu horší. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Na celé SHOW spolupracovalo více než 300 lidí, kteří byli nasazeni 24 hodin denně, bylo natočeno 1306,52km materiálu což je celkem 4308 KAZET!! (duklak2)
  • 1. serie - Z 12 duelů se zpátky vrátil 4x zúčtovaný a 8x vyzvaný. (duklak2)
  • 1. serie - Vykouřilo se: 657 KRABIČEK CIGARET!! (duklak2)

Reklama

Reklama