Reklama

Reklama

Obsahy(1)

VyVolení je televizní reality show televize Prima. Soutěž pod licencí maďarské společnosti IKO byla poprvé uvedena v Maďarsku pod názvem Való Világ (Skutečný svět).

Principem celého pořadu je pobyt skupiny lidí v uzavřené vile, ve které je rozmístěno mnoho kamer a mikrofonů. Některé kamery jsou za poloprůhlednými zrcadly. Účastníci jsou nepřetržitě sledováni a nahráváni. Plní různé úkoly a televize z jejich pobytu vyrábí sestřihy, které vysílá. V noční době se mohou vysílat i choulostivější scény. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (449)

Colonist odpad!

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce, tohle byla příšernost už od první řady. Parta exotů, kteří opravdu nepatří k elitě národa, se jen povaluje v baráku, nádává, chlastá, kouří, souloží a nakonec si za to ještě jeden z nich odnese velké peníze (a ještě díky vůli lidí, ne že by pro to ten dotyčný udělal něco sám). Někomu možná tato jednoduchá a primitivní podívaná na lidskou zoo s neuvěřitelnými exempláři na pobavení stačila, ale mně se z toho chtělo zvracet. Díky VV a BB jsem si vypěstoval nenávist k tomuto žánru. Až teprve "The Amazing Race" mi dokázal, že může existovat chytrá reality show, kde si soutěžící ty prachy doopravdy zaslouží. ()

honza7 

všechny recenze uživatele

První série? Parádní! Směsice všech druhů lidí přinášela velkou zábavu... bezkonkurenčně bych solil 4 možná i 5 hvězd! Postupem času ale přišla série druhá, třetí a čtvrtá... nejvíc se jedničce snaží přiblížit ta poslední. Nastrkávání bývalých vyvolených a neustálá obměna soutěžících je ale nudná a opět mě nebaví. Nemohu tedy upřít zábavu první sérii, proto nedávám odpad! Jinak je to póvl... ()

Reklama

Prometheus69 odpad!

všechny recenze uživatele

Má cenu bojovat? Když výsledek je již předem jasný? Tedy, byl jasný ještě před začátkem soutěže... to musí bejt jasný asi každému. Zkorumpovaná sranda pro retardované infantilní citlivé blbečky.... co si musí nestále dokázat že oni jsou ti NEJLEPŠÍ! Ale herci jsou to opravdu špatní... jen jedna slze Vlaďoure? Jen jedna? Achhhchchch.... mentolka! Polk a já ti tak nefandil. Nu což aspoň jsem se znovu mohl přesvědčil o fekalních kvalitách tohoto pořadu... o praktikách ani nemluvě. Jasnej odpad... ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

4 hvězdy pro první sérii - památná dvojka - Vladko hystericky se hádající s Petrem Zvěřinou z Václaváku a psychopatická Regina v noci po domě tancující s řeznickým nožem rozprašujíc insekticidy. Hyperfalešnej Michal Fraš (do kterýho byl Vladko IMHO zamilovanej, a proto neviděl, že je falešnej jak tříkoruna....), hypernechutnej Jindra, hypernaivní Katka (nebudu říkat hloupá, pže třeba Jindra byl ještě hloupější...), hyperunderedited Monika (fakt promiňte, ale ty lidi v domě jí měli rádi, a měli jí za zdaleka největšího vtipálka, tak proč byla v každém dílu tak dvacet vteřin?) a hypertrapnej Emil, to byla parta, kterou jsem fakt rád sledoval... Viděl jsem prakticky všechny díly. Chvilku jsem se dokonce i bál, že by to mohl vyhrát Michal nebo Emil, to by byla fakt katastrofa... No a ve finále, kdy se Vladko totálně sesypal, to prostě bylo fakt emocionální. Klidně se smějte, za mě 4. 2 hvězdy pro druhou sérii - památná dvojka - Hranáč a Jalovec, mamka a taťka. Depkařka Karolína v pruhovaných punčocháčích, depkařka Karin masturbující s Martinem ve vaně, (nemám rád tu předponu, ale tady se skvěle hodí..) überštětka Marie, rusovlasá Marcy s protivným hlasem (který jsem já osobně zbožňoval), které se nedařilo uhnat odpornýho Pavla z Hrotovic, a dál nikdo zajímavej. 1 hvězda pro třetí sérii - dost hrůza, ale Big Brother na Nově byl pořád o třídu horší. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Štětky, narcisové, šedé myši, zkrachovalci a blázni zavření pod dohledem kamer ve vile z překližky. Výborné pro studium psychologie osob v uzavřené komunitě a díky některým výlevům i občas koketující s klinickou psychiatrií - musím přiznat, že jsem se chvílemi tím dobrovolně zvoleným cizím neštěstím náramně bavil. Pokud to podobně jako ve filmu Kontakt zachytily některé vzdálené civilizace a nabyly dojmu, že tato sebranka je opravdu soubor vyvolených pozemšťanů, pak zničení naší planety jednou dobře mířenou ránou laserovým paprskem bych považoval z jejich strany za zcela legitimní.. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (15)

  • 1. serie - Proběhlo 12 ZŮČTOVÁNÍ,12 VÝZEV, 12 DUELŮ (duklak2)
  • 1. serie - V každém smíšeném duelu zvítězil muž. (duklak2)
  • 1. serie - Žena zvítězila v duelu 2x a to v těch případech, kdy spolu soupeřily 2 ženy. (duklak2)

Reklama

Reklama