Reklama

Reklama

Lucy Hillová je ambiciózní a podnikavá manažerka žijící v Miami. Miluje své boty, miluje svá auta a miluje kariérní postup. Když dostane nabídku na jeden krátkodobý úkol – neznámo kde – aby restrukturovala výrobní továrnu, skočí po této možnosti s vědomím, že má jasné povýšení na dosah ruky. Co však začíná jako jednoduchá práce, se brzy stává zkušeností, která jí zcela změní život. Lucy postupně odhaluje hlubší smysl svého života a co víc, také muže svých snů. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

wrána 

všechny recenze uživatele

Prostě takový průměr. Manažerka - Miami - teplo - samá práce - přesun na sever - děsná zima - přezírání domorodců - poznávání domorodců - zamilování se do domorodce - zklamání domorodců - poznání pravdy - zázračný obrat - záchrana domorodců - záchrana lásky. Všechno už tady bylo, a ne jednou. Na druhou stranu, v tomhle balení to vůbec není žádný průšvih.Ono takovéhle "prozření" a objevení těch správných a pravých hodnot by neuškodilo snad nikomu z nás. Jen ten konec je trošku moc happy, ale v dnešní době potřebují nejen v Americe pozvednout náladu. A na to se tenhle film dobře hodí. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Kdo očekává dobrou romantickou komedii na úrovni, bude zklamán. Kdo však nečeká vůbec nic, bude spokojen, protože se divák ničeho převratného nedočká:-) Už už jsem chtěla psát prosebný dopis do států osobně pro Renée, zda by mi neposlala tu úžasnou "northfaceku", protože ona ji v Miami určitě neuživí. A zase mi to nevyšlo!!! ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podobných komentářů na podobné filmy sem v poslední době napsal mraky a už to začíná být celkem pěkně ohraná písnička.Nicméně na Holku z města opět pasuje,tudíž opakování matka stereotypu : průměrná romantická komedie,která je průhledná a plná všemožných klišé od první do poslední minuty.K tomu všemu navíc ještě hodně nevýrazná "ůstřední" dvojice,mezi kterou to nikterak zvlášť nejiskří.Z totálního podprůměru (alespoň na dohled k průměru) tak Holku vytahuje pár povedených vtípků (je jich opravdu jen pár) a tradičně velmi dobrý (byť nevyužitý) J.K.Simmons...40% ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Když o tom tak přemýšlím, tak je jasné, že dějově to jede po kolejích značky Hollywood a nijak to nevybočuje, tzn. že přesně víte, co přijde plus několik málo vsuvek, které nečekáte (opravdu, ale minimum ne-li žádná). Bylo tam sice pár scén u kterých jsem se zasmál, ale totálně to pohřbili nějaké nelogičnosti a zkratky, které to strhávají lehce pod průměr. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Z počátku veselé, později krapet vážné, aby to nakonec skončilo romanticky pohádkově. Ano. Dvě třetiny se dal příběh vcelku zvládnout, ale ten kýčovitý konec to nakonec všechno zazdil. Celý film táhne pouze Renée Zellweger a přesně tak, jak se od takového filmu očekává. Je ztřeštěná, hubatá, přísná, panovačná, později (jak jinak) příjemná a miloučká, a je hlavně sexy. Nejedná se o špatný snímek. Jen je škoda, že na sebe Renée strhává pozornost. Ostatní tím nechává za sebou, což za následek vyvolává dojem, že ten film je prostě její. Jo a ještě to má jednu zvláštnost. Během sledování tohoto snímku může být divákovi neskutečná zima. Tedy pokud se vžije do onoho prostředí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • V traileri stratí Lucy (Renée Zellweger) pri jazde na ľade jazera kontrolu nad svojim autom a dostane šmyk. Táto scéna sa však vo filme neobjavila. (misterz)
  • Hlavní představitelce díky zimě zkameněly řasy a mužským protěškům mrzly vousy. (Kamkon)
  • Film se natáčel v kanadském Winnipegu při -47 stupních Celsia (Kamkon)

Reklama

Reklama