Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Děj filmu se točí kolem mladé ženy Kristen (Amber Heard) uvězněné v ústavu, kde ji pronásleduje záhadný duch. Čím je hrozivá stvůra blíže, tim více si Kristen uvědomuje, že může být nebezpečnější než cokoliv, co si dokázala představit. (scifiboy)

Videa (2)

Trailer

Recenze (190)

PKD 

všechny recenze uživatele

Dnes už prakticky jisté, že jde o posledního Carpentera. A.Heard ještě v době, kdy si to tak zle neposrala s tím Deppem. A ne, jak se zde někteří domnívají (netuším, jak na to přišli, to by poznal snad i hluchý), hudbu neskládal sám Tesař. Nicméně! Jde pořád o lepší průměr a rozhodně nejde o smutný konec mistrovy filmové kariéry. Samoz., že šlo z toho vytřískati více. Ale to už je po těch 10 letech snad jedno, ne? Bod za tu klasicky béčkoidní závěrečnou pointu, která mi dala vzpomenouti na takové fláky jako Phantasm či The Lamp 1987.;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Snad to můžu prozradit, ale mistr Carpenter docela opisoval z Prokletého ostrova. Tomuto hororovému nestorovi to ovšem promíjím, protože jsem se docela těšil na naše opětovné setkání. Samozřejmě že The Ward není jeho nejlepším dílem a dojem vylepšuje hlavně povedený a vysvětlující závěr. Amber Head potěšila, stejně jako Jared Harrid. 40% ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Najčastejšie používaná veta "Musíme odtiaľto vypadnúť!" a ten následne sa opakujúci model, mi po čase začali pekne liezť na nervy. Strašenie typu "stojím za tebou a som v rozklade" tiež dostatočne nespĺňalo svoju funkciu. Záver nepatrí tak úplne medzi novinky, ale vďaka nemu zdvíham hodnotenie z pôvodne zamýšľaných ** na ***. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Poučen z návratů legend let minulých jsem od tohoto nového filmu Johna Carpentera nečekal nic... a díky tomu jsem nebyl zklamán a po celých krátkých 88 minut jsem se ani nenudil. Co mě vadilo byla neskutečná omšelost tématu, vykonstruovanost příběhu, šablonovité postavy a nehynoucí pocit, že to všechno jsem už někde (a lépe) viděl - ať už tím myslím obecně duchařský (ehm) horor z prostředí nemocnice, nebo konkrétní věci typu skupinka mladých holek v ústavu jako vystřižených ze Sucker Punch, či hodně vzdálená sestřenice sestry Ratchetové. Ovšem režisérovi formátu Johna Carpentera ani takovéhle veledílo reputaci zkazit zkrátka nemůže. Odpouštím mu jej rád. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

V podstatě bych mohl zkopírovat komentář uživatele "hous.enka", protože se vším co napsala, do puntíku souhlasím. Překvapuje mě hodnocení 53%, protože tento horor měl většinu prvků, které by kvalitní horor měl mít. Já byl příjemně překvapen nejenom závěrečným rozuzlením, ale filmem celkově - děsivá atmosféra, kvalitní lekačky, ponurý hudební doprovod v podání pana režiséra a u Amber Heard jsem se utvrdil v tom, že se příjemně dívá nejenom na její zevnějšek, ale i na její herecké umění. 72% ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Všetky herečky sa na tanečné scény pripravovali pomocou internetu, kde si hľadali svoje tanečné pohyby. (misterz)

Související novinky

Upíři (opět) podle Carpentera?

Upíři (opět) podle Carpentera?

07.06.2010

A s Hilary Swank v hlavní roli? Možná. Nedávno jsme psali, že Dario Argento připravuje další verzi Draculy, údajně věrnou předloze Brama Stokera. John Carpenter zřejmě natočí zmodernizovanou verzi… (více)

Hororové návraty

Hororové návraty

19.06.2009

Jedna klasika a jeden klasik brzy opět zčeří žánrové vody. Frankenstein a Carpenter. Ví se, že o svém pojetí slavného románu Mary Shelleyové sní Guillermo del Toro, minulý týden dokonce blouznil něco… (více)

Reklama

Reklama