Reklama

Reklama

Ztracena v pustině

  • USA And Soon the Darkness (více)
Trailer
Krimi / Thriller / Mysteriózní / Horor
USA / Argentina / Francie, 2010, 91 min

Čerstvé dvacátnice Ellie a Stephanie se odpojí od svého cyklistického družstva, aby si projely Argentinu na vlastní pěst - Ellie prahne po úchvatných přírodních scenériích, dobrodružství a zábavě, kdežto Stephanie hodlá uzavřít jednu neúspěšnou kapitolu ve svém romantickém životě. V malém městečku Alemana na ně číhá mnoho nástrah, čehož si však Ellie pohlcená flirtováním s místním pobudou Chuchem ani nevšimne. Dalšího dne zmeškají dívky autobus zpátky do civilizace - a po hádce se rozhodnou jít si každá po svém. Hned nato však Ellie zmizí - a Stephanie ji musí najít, než se setmí a naplní se její nejhorší obavy... (Canal+ Action)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (150)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Ztracena v pustině by se mohlo jmenovat i Ztraceny v pustině, popřípadě Totálně v pr.de.li. Hororové to sice nebylo, ale i tak mi to stačilo. Charaktery všech postav jsou jasně čitelné- HodněHodná, HodněVyzývává, JasněZlý, HodněMocZlý, až na Karla Urbana- ZachránceNeboTenZlý, jehož popadne na konci morální dilema, které mě asi na 10 minut přinutilo přemýšlet o tom, co je dobré a co špatné rozhodnutí.. Nicméně si cením krásné scenerie, úžasně mrtvého města a poselství filmu- nejezděte do Argentiny, pokud máte kamarádku, která se chová jako ..., ledaže byste měli s sebou aspoň dva Karly Urbany, z nichž aspoň jeden by vlastnil mozek a napadlo by ho, že HodněMocZlý u sebe bude mít druhou zbraň. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Strata času. Prvú hodinu sa dokopy nič nedeje a v závere sa dočkáme len zopár naháňačiek. Čo je však najhoršie: Málo brutality, málo krvi, málo vrážd. Kamera bola celkom slušná, ale napriek tomu nevidím jediný dôvod, prečo to niekomu odporúčať - po obsahovej stránke neuveriteľne zúfalé. Navyše som mal pocit, že som už niečo podobné niekde videl, trochu mi to pripomína kombináciu krvavého Turistas (prostredím) a dosť nepodareného Shuttle (námetom). Jeden bodík ešte pridám za tú peknú brunetku. ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Další remake, jehož originál jsem neviděl. ASTD funguje z větší části stopáže jako poměrně pěkně natočený průvodce po Argentině. Dvě sličné cyklistky, kouzelná Odette Yustman, která chudák vyfasovala roli pěkné trumpety a zodpovědná kráska Amber Heard, která si zase všechno odedře, tu bloumají přírodou a užívají si než se samozřejmě "něco" stane. Vlastně jde o thrillerovou rutinu, která je zajímavá jen díky zmiňovaným fešandám. Pak je tu strašně blbě obsazený (a blonďatý!) Karl Urban, pár zvrácených zvratů a nelogických situací, které vyustí... do nikam. Tenhle film se dá doporučit vážně jenom velkým milovníkům přírody nebo fanouškovi jedné, nebo ještě lépe obou slečen v hlavní roli. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Když si dvě americké pipiny vyjedou na kolech do zapadlé argentinské prdele, navštíví večer místní hornický bar a nezapomenou si v hotelu kozy, jednoznačně si říkají o vstupní pohovor do nějakého útulného paraguayského bordelu. Když si jich místní lovec talentů opravdu všimne a zcela bezskrupulózně jim nabídne nějaký ten job, tedy vlastně blowjob, nepochopitelně zarytě své kariérní uplatnění na latinskoamerickém trhu práce odmítají! Neoriginální, nelogické, ale na to, že tam hrají čtyři herci a partička lokálních cigošů, docela zábavné! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je třeba vycházet z toho, že se jedná o remake argentinského filmu pojednávající o dvou kamarádkách, které se oddělily od své skupiny a rozhodly se ve dvojici na kolech sjet Argentinu. A při té příležitosti, když už takové dvě atraktivní holky jako jsou Amber Heard a Odette Yustman zavítali do takové exotické země, si místní pánové řekli, že je unesou a vydělají na nich peníze. A jak řekli, tak udělali, ale to dá rozum, že obě současně unést nemohli, a tak unesli brunetu. Blondýna však nebyla tak blbá a brzy jí došlo, že by měla svoji kámošku jít hledat než bude pozdě. A bude pátrat, ječet a zběsile utíkat před svými pronásledovateli. Trojlístek ještě doplní Karl Urban v roli tajemného cizince, u kterého není jisté, jestli hraje dobrého nebo hajzla. Představte si horor, z kterého někdo vystříhal všechny drsné scény a ponechal tam hodně záběrů na lepé představitelky, okolní malebnou krajinu a aby se neřeklo, tak pár scén, kdy dívky utíkají před svými únosci. Zdráhám se označit film za horor a nejprve jsem myslel, že subžánr torture porn bude mít nový přírůstek, ale horor bez pořádných hororových scén prostě není horor. Je to příliš uhlazené, ale na vizuální stránku, hudbu nebo herecké výkony si nelze stěžovat. Odškrtávám i přesto další zemi, do které se nikdy nepodívám. Sbohem, má Argentino. A příště prosím o hororovější přístup. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama