Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Boj mezi kočkami a psy byl, je a bude věčnou součástí tohoto světa. Prohnaná Kitty, zlá kočka bez chlupů, bývalá špiónka organizace MŇAU, ale zašla příliš daleko. Má v plánu uvést do provozu ďábelské zařízení, které pojmenovala Volání divočiny. To vyšle speciální zvuk a poblázní všechny psy na celém světě. Ti napadnou své pány a skončí v útulku, ne-li hůř. Tváří v tvář této hrozbě se kočky a psi snad poprvé v dějinách spojí proti společnému nepříteli. Podaří se jim zachránit sebe - a své milované lidi - před globální kočičí katastrofou? Připravte se na akční komedii, ve které budou chlupy lítat! (TV Nova)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (106)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Pradávnou válku mezi kočky a psy naruší společný nepřítel - bývalá agentka kočičí tajné organizace, Kitty Galore. Ta se rozhodla, že ovládne svět pomocí odpuzovače psů, který přes satelit vyšle signál do všech lidských zařízení. Po jejích stopách se vydává bývalý policejní pes Diggs, psí tajný agent Butch, kočičí agentka Catherine a holubí bonzák - a jen společně mohou prohnanou Kitty zastavit ... Zvířecí komedie jsou většinou kapku infantilní, ale také většinou docela zábavné. Jen se to nesmí přepísknout, pak už jsou víc trapné než zábavné. A pokračování Koček a psů balancuje na této tenké hranici, ale povětšinou se pohybuje ve sférách trapnosti (od srdce jsem se zasmál asi jen jednou nebo dvakrát). A i kdyby skoro celý film docela šel, trapný závěr s kolotočem všemu nasadil korunu. Mno nic, třeba příště to bude lepší.. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 62%***TV/// Obsazení 7/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Efekty 8/10/// PLUS: má to dobrou zápletku, pěkně hnusnou záporonou postavu, často povedené narážky, vtípky, dialogy a odkazy na jiné špionážní filmy (Tab Lazenby-dabuje Roger Moore), efekty jsou působivé a akce stále slušná MÍNUS: lidští herci jsou upozadněni, ale pořád tu jsou a platí to co u předešlého dílu-jsou otravní, dialogy mezi hlavní dvojicí nefungují tak jak by měly, občas mě to i nudilo./// Shrnutí: Rozhodně jsem si přál vznik tohoto pokračování. Nejen proto, že mě první díl příjemně překvapil a dobře jsem se u něj bavil. Ale především proto že tento špionážní svět koček a psů dokonale funguje a s trochou nadsázky, uvěříte že existuje. Jasně pořád platí že je to spíš pro mladší diváky a už mě technicky nepřekvapil tolik jako první film, ale díky scénáři tu je šance že se u něj bude bavit i starší divák, což musím ocenit. ()

Reklama

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Myslím, že nemálo lidí, kterým se líbil první díl se dost těšili na tento druhý s očekáváním, že bude aspoň tak stejně dobrý... Bohužel u mne tento snímek opravdu nedosahuje kvalit prvního dílu... Zápletku bych ještě bral, ta celkem i šla... Nicméně to ostatní již už moc nešlo... Stokrát otřepané klišé a dokola ty samé vtípky, srandičky atd. byli vtipné v prním díle, ale když je vidím pořád a pořád, tak upřímně mne to začne nudit... Málokdy jsem se zasmál a to na dobrou komedii je špatné... Už raději nějak ani nezmiňuji skoro až přehnanost některých věcí, ale to bych ještě snesl... Celkově takové, já nevím, nezáživné... Škoda, čekal jsem od toho opravdu daleko více... Nicméně myška Mlsík byla skvělá... ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Docela chabá pohádka, které by to dle mě "nesežrali" ani malá děcka. U některých scén i občas zaplanula jiskra naděje na lepší hodnocení, která byla ihned následně uhašena studenou sprchou totální absurdity a nudy. Chápu, že práce se zvířaty musí být velká dřina, ale podle mého názoru se ani grafici ve studiích ohledně tvorby všech ostatních "non-live" scén nijak nepředvedli. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že bílý kocour Zvoneček má na obličeji masku Hanibala Lectera. (fiLLthe3DD)
  • Tab Lazenby, velitel MNAU, připomíná vzhledem zlodějku Kitty Tlapičku z filmu Kocour v botách (2011) od studia Dreamworks. (LindaKola)

Reklama

Reklama