Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Necron 

všechny recenze uživatele

tragicky hnuj misici se s ukrutnou demenci. uz aspon vim proc jsem se tomu tak dlouho vyhybal a koho pojebu za to, ze mi to vnutil. to melo byt vtipne? romanticke? sexy? dojemne? nebo jake? prazdne? k nasrani? ben stiller je asi nejvetsi trapak v hollywoodu a navic uplne bez jakehokoliv stylu - vetsi loser uz snad nikde byt nemuze. 1* za scenku s ozivovanim psa a nazranym hadem. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi připadá že jsem na filmy nějak moc mírný - dávám větší hodnocení než je průměr. Musím to ale udělat i u téhle věci - Něco na té Mary je. Je totiž málo komedií, které jsou opravdu vtipné - a Mary do nich zrovna řadím. Komedie z časů, kdy Cameron Diaz byla ještě neuvěřitelná kočka dokáže v mnoha místech zvednout bránici. Málo kdy se u filmo vyloženě zasměju, ale scéna s naspeedovaným psem mě doslo málem položila... Jasně Mary není žádný chytrý film, místy je až úchylný, ale kupodivu je natočen tak vyváženě, že humor, normálně braný jako záchodový, neznechutí, a snad možná i naopak. Opravdu jsem se od plic nasmál. Pro mě samotného jedna z klíčových komedií 90.let - doporučuju snad na každou příležitost. 75% Who needs him? I've got a vibrator! ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Jonathan Richman: 1. There's Something About Mary - Jonathan Richman ,2. How To Survive A Broken Heart - Ben Lee ,3. Every Day Should be a Holiday" - The Dandy Warhols ,4. Everything Shines - The Push Stars ,5. This Is the Day" - Ivy ,6. Is She Really Going Out With Him?" - Joe Jackson ,7. True Love Is Not Nice" - Jonathan Richman ,8. History Repeating (featuring Miss Shirley Bassey" - Propellerheads ,9. If I Could Talk I'd Tell You" - Lemonheads ,10. Mary's Prayer" - Danny Wilson ,11. Margo's Waltz" - Lloyd Cole ,12. Speed Queen" - Zuba ,13. Let Her Go Into the Darkness" - Jonathan Richman ,14. Build Me Up Buttercup" - The Foundations , ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Kultovní komedie bratří Farrellyů, na niž nikdy nezapomenu. Vyprodané kino v maloměstě, ve kterém žiji, se otřásalo smíchy a já jsem se výtečně bavil. Cameron a její jedinečný úsměv, věčný smolař Ben a komediálně laděný Matt, nezapomenutelné vtípky a ten nejznámější s gelem na vlasy, všechny tyhle komponenty utvářejí jednu z nejlepších komedií devadesátých let. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Komediální verze Osudové přitažlivosti. Zajímavě postavená zápletka o milostné posedlosti, kdy Stillerově postavě ukradne značnou část filmu Dillonova postava, a dál to, co od farellyovky čekáte - pohodový casting (Dillon je velmi vtipná karikatura slizouna) a soundtrack a řada pamětihodných brutálních gagů (zip, výslech, vězení, vlasy...). A Diaz je perfektní jako Mary. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • První námět k filmu Něco na té Mary je se objevil již v roce 1988. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama