Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Žraločí invaze“ není tak odlehčený a tak vtipný, v jaký jsem z počátku doufal. Přece jen se místy bere až příliš vážně, ale na druhou stranu se mu musí nechat, že z celkem pitomého nápadu udělali tvůrci film, který nenudí, který není zbytečně přitažený za vlasy, a který je vlastně místy docela napínavý. Odhoďte logiku stranou a snímek „Žraločí invaze“ si užijete. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja filmy o žralokoch nevyhladávam,ale keď sa mi dostanú do pozornosti,tak si ich pozriem.Dejovo je tento film veľmi originálny.Žraloci v nákupnom centre,tak to je dobrý námet,ale to je asi tak všetko.To neskutočné klišé-Rozišiel sa zo snúbenicou,aby sa s ňou v nákupnom centre stretol práve vtedy keď príde Tsunami a práve vtedy to nákupne centrum prepadnú a práve vtedy tam vstupuje policajt a práve vtedy....to by som pokračoval do nekonečna.Po trikovej stránke bol žralok presvedčivý.Ale čo ma mrzelo,toho psa tomu som držal palce hneď od začiatku.Hviezdy dávam za originalitu,žraloka nič iné má nenapadá. ()

Reklama

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nemám nabíječku k notebooku, venku sněží a je zima jak v prdeli, návštěva doktora pár hodin do zadu, takže co s dobře načatým večerem? Zapnul jsem teda televizi a co nevidím - na Jojce má za chvíli jít Tsunami 3D o vraždících žralocích v nákupním centru. No popravdě mě to překvapilo - čekal jsem, že to bude tak dementní až to bude zábavné (něco ve stylu Sharkanada (které jsem sice neviděl, ale stejně...) nebo Mega Shark vs. Crocosaurus (a to už jsem viděl)), ale ono ne. Sice to bylo dementní, ale ani zdaleka ne tolik, jak jsem očekával, takže jsem se zasmál (bez úmyslu tvůrců pobavit mě) jenom párkrát. Ovšem toho promarněného času nelituju, protože to byla taková roztomilá oddechovka. Rybička, medůza, mrtvolka. Pár masakroidních scén taky přišlo (ten beznohý japonec, vietnamec, číňan, tchajwanec, korejec, severo-korejec, či co to bylo, se celkem povedl), ovšem chyběla tu prsa. Prsa, kurva, to v něčem podobným nesmí chybět. Piranha 3D je v tomhle a i v tom ostatním prostě mnohem lepší. Ale zklamán nejsem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nejprve tsunami, a pak žraloci v supermarketu. Tedy čekal jsem fakt invazi mořských predátorů, nikoliv slovy dva. Na druhou stranu má film výborné napětí a jeden si hned vzpomene na původní Dobrodružství Poseidonu...Zkraje jsem měl strach, že sleduji nějakou kriminálku, kde se žralok snad ani neobjeví. Scény mezi zatopenými regály vše vynahradily! Jasně, triky mizerné, nejhorší asi závěrečný pixelový záběr na město, avšak celkový spád vše napravil. Samozřejmě ve skutečnosti by čtyřmetrový žralok na háku udělal ze zatopené místnosti kůlničku na dříví a samozřejmě většina těch, co padala do vody, by mu neunikla, ale nechť. Jako zábava velmi dobré! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač je angličtina Korbitche22 veskrze průměrná, mohl film zase v klidu shlédnout bez titulků, protože je na štíru se čtením, no a o psaní ani nemluvě. Ale zpět k chytřejším věcem. I když vám u toho v mikrovlnce alegoricky puká popcorn a sadou patetických klišé a logických zvratků byste nejraději nakrmili nějakou tu velkou bílou svini, je to hezky a krvavě uděláno, má to, jak rádi my, lingvisté, a nedoceněný polyglot Korpič říkáme drajv, a srovnávat to s Nocí žraloka či Temným přílivem může jen pravidelný piják methylu. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama