Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kostra příběhu kdy outsider porazí favorita,popřípadě dvě nesourodé skupiny k sobě nacházejí cestu tady byla již milionkrát a ani Streetdance nám v tomto nepřináší vůbec nic nového.Nicméně osobně mám podobné taneční filmy rád a samotný příběh mě až tolik nezajímá.Většinou rozhoduje povedené choreo a to i Streedance má (byť ne až takové jako třeba Step Up 2).Ve svém žánru lehčí nadprůměr...60% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Taneční fimy jsou všechny jako přes kopírák. Skvělá parta, něco se stane (obvykle ten nejdůležitější vypadne / odejde / umře / podvede), hlavní postava je na dně, najde si lepší crew / stmelí tu současnou, zamiluje se do jednoho z nových členů, jsou na vrcholu sil, těsně před finálovým battlem se něco stane (obvykle ten co vypadl se vrátí a chce místo toho novýho důležitýho / vrátí se / neumře a vrátí se / podvede ale chce druhou šanci) aby se v divokým závěru všichni spojili a ty zlý vyprovodili totálním nářezem. Streetdance není vyjímka. Je to béčkovější než Lets dance ale má to solidní choreografii a taneční scény. V porovnání s druhou Nakládačkou je tohle vyloženě vítěz. ()

Reklama

djcremo 

všechny recenze uživatele

Filmy tohto typu pozerám len kvôli tanečným prvkom a inak tomu nebolo ani teraz. Aspoň som nemal s čoho byť sklamaný. Film má asi všetky klišé, ktoré len môže mať. Nič nové nepriniesol a ani dejovo to nejako nezaujalo. Tanec a choreografia, boli v celku slušné, hlavne skupiny, Diversity a Flawless. Záverečný tanec, bol pre mňa sklamaním, aj keď choreograficky a scénovo nebol zlý, ale mi tam nejako nesedel a ani som zasa z neho nebol nejako namäkko. Celkovo som sa nejak pri filme nenudil, ale za srdce ma to nejako nechytilo. ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další hip-hap-hop hopsanda tentokrát ve spojení s baletkama:-) Děj je pořád stejný, jako už bych to několikrát viděl, vždy je jiná pouze hudba a herci.. Tady se k tomu přidala celkem solidní kamera a pár pěkných záběrů.. Snímek potěší asi pouze členy tanečních skupin, kteří zde mohou načerpat inspiraci pro svůj další rozvoj;-) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Rozhodně se na to dá koukat a choreografie je parádní - jako vždy. Proč ale, proboha, ty otřesné zpomalovací scény? Proč tolik klišé, nevýraznosti..? Jako přehlídka tanečního umění funguje snímek výborně, jako poutavý příběh zklamává a klesá hluboko do propasti odpad!u. Takže v konečném důsledku jde nakonec jen o to, prokousat se nudnými dialogovými scénami k tanečním scénám... celkem škoda! Neříkám, že to nemohlo dopadnout hůř, ale "scénář" tu skřípe víc, než ve Step Up 3D. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)
  • Producent filmu James Richardson vysvětluje nápad natočit film z tanečního prostředí tím, že se veškerý svět točí kolem drog a gangů a právě nastal čas ukázat taky něco pozitivního. (Angie91)

Reklama

Reklama