Reklama

Reklama

Rodinný film, k jehož vychutnání žádnou rodinu nepotřebujete. Neskutečně vtipný knižní bestseller ožívá ve skvělé rodinné komedii! Greg Heffley má velké plány do budoucna, ale nejprve bude muset překonat tu nejhorší a nejvíc ponižující zkušenost každého dospívajícího – střední školu! A to vůbec nebude snadné, vezmeme-li v potaz, že tam na něj čekají zarostlí pihovatí blbečci, zákeřní surovci, plesnivý sýr a jaderné vši! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Knihy Jeffa Kinneyho patří k těm nejlepším, jaké jsem kdy četl a v podstatě tím žiji. Samozřejmě jsem byl zvědavý na film. Říkal jsem si, že musí být opravdu dost těžké převést ty úžasné postavy na plátno. Jsem ale rád, že ten film dopadl tak, jak dopadl - tedy velice dobře. Postavy jsou velmi dobře obsazené, komedie je věrná knize a ještě něco přidává (třeba postavu Chloe Grace Moretz) a já se dobře bavil. Ať natočí všechno a budu spokojený. Převelice dobrá zábava procelou rodinu, ale knihy jsou přece jen lepší. 85%. ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

Dobrá, pohodová rodinná komedie s dobře hrajícima děckama, se sympatickým looserem, který je občas až moc looser na to, jak vypadá. Nepochybně i tací jsou, takže ano, dá se to v pohodě sledovat, dětem pustit a i dospělým doporučit (jasně, za podmínek, že mají rádi americký rodinný film, nebo hledají takový film, na který by se podívali společně s dětmi a neutrpěli újmu). ()

Reklama

Derek 

všechny recenze uživatele

taketo filmi boli kedysi pychou ceskej produkcie pre deti, ale momentalne su im dari v severskych a americkych filmovych studiach... nie je to nic kvoli comu by sa menily historicke knihy, ale deti to urcite potesi a mna ako dospelaka to nerozculovalo ale prijemne a nostalgicky pobavilo... vacsinou ide o nezavysle scenky poskladane do kopy tociace sa okolo hlavnej postavy grega (najmenej sympaticka postava filmu, egocentricky idiot ktoreho treba prefackat... o dost lepsi je robert capron ako jeho najlepsi priatel rowley a hlavne chloe moretz, ktorej je na skodu dost malo), ale vdaka dobrej rezii thora freudenthala (ktory predtym nakrutil hotel pre psy, ktory sa mi tiez dost pacil) vobec nenudi a obcas dokonca prekvapy i humor urceny rozhodne pre dospelych (hlavne vyber hlavnej ulohy do muzikalu wizard of oz a jej volba piesne)... ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to pripominalo serial Wonder Years zasadeny do sucasnej doby. Ten bol vsak neporovnatelne lepsi. Technicky je to zvladnute pomerne dobre, Zachary Gordon a Chloe Moretz nedostatkom charizmy rozhodne netrpia ale vo vysledku sa jedna len o klasicky otrepanu pribehovu sablonu so striedanim vkusnych a menej vkusnych scen. Taky neskodny rodinny priemer ktory vylozene nenastve, ale ani nicim neprekvapi. Film na jedno pozretie. 50% ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

WTF! Kdo z těch, kdo četl úžasnou předlohu od Jeffa Kinneyho by mohl dát tak vysoké hodnocení? Série (ne jen jedna knížka) kterou jsem četl minimálně 5x a kterou si nejspíše znovu připomenu, až nebudu mít co dělat, byla vtipná, originální a opravdu super. Tenhle film není vtipný, originální a už vůbec není super. Proč snad jediná postava, která v knižní předloze není - to jest novinářka v podání Chloe Grace Moretz si zasloužila jedinou hvězdu, kterou tomuhle můžu dát. Honem přečíst knížku a s hodnocením o 30% dolu. PS: vložené animace jsou narážky na knížku ;) Zneuctění knižní předlohy! ()

Galerie (54)

Zajímavosti (10)

  • Keď sa tvorcovia rozhodovali, kde natočiť film, hľadali "perfektné americké mesto." Našli ho nakoniec v Kanade. (megajalec)
  • Halloweenský kostým Fregleyho je křížencem osla a jednorožce. (HellFire)

Reklama

Reklama