Reklama

Reklama

Zkus mě rozesmát

  • USA Just Go with It (více)
Trailer 1

Danny ve svatební den zjistil, že se jeho snoubenka za něj chce provdat pouze kvůli jeho kariéře kardiochirurga. Mladík odchází léčit své zlomené srdce do baru. Tam se seznámí s krásnou dívkou, nechce před ní vypadat jako ubožák, a tak jí nalže, že je nešťastně ženatý. Dívce je Dannyho líto a sama se nabídne, že ho utěší. Historka a prsten se stanou Dannyho osvědčenou metodou, jak sbalit holku. Během let se Danny přeorientoval na plastickou chirurgii a jeho hra na ženatého muže ho chrání před vážnými vztahy a dalším možným zklamáním. Jednoho dne se však Danny seznámí s půvabnou učitelkou Palmer. Po vášnivé noci u něj dívka najde snubní prsten a Danny si místo upřímného vysvětlení raději vymyslí falešnou rodinu. Palmer nehodlá pokračovat ve vztahu, dokud se nesetká s jeho ženou a osobně se neujistí, že se jejich manželství rozpadá. Danny musí rychle zinscenovat falešný rozvod, a tak zaplatí své dlouholeté asistentce Kathryn a jejím dětem, aby vystupovali jako jeho rodina. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (1 120)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tak rád se na ně dívám, i když předem vím, jak dopadnou: laciné hollywoodské komedie! Sandler tentokráte o něco slabší myslím, Anniston ale misky vah dokázala svým sebejistým hereckým výkonem vyvážit. A Nicole Kidman? Wow, palec nahoru! Jinak klasika: sem tam bezva zábava, sem tam těžká nuda. Výbuchy smíchu veškeré žádné... Milý, příjemný, odpočinkový komediální snímek. Nic víc, nic míň. Proč je to proboha tak dlouhé?? ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Allan Loeb, Timothy Dowling | Hudba: Rupert Gregson-Williams | Produkcia: Jack Giarraputo, Adam Sandler, Heather Parry | Distribúcia: Columbia Pictures | Rozpočet: 80 miliónov $ | Tržby: 212,741,380 $ || AjkeĎ sú scenáristi vačšinou rôzny, z tejto summer-time vzťahovky zase cítiť najviac Adama Sandlera, a to vôbec nie len kôli tomu, že stvárnuje hlavnú postavu. Elixír k fungujúcej komédií mu bol vždy známy (je otázne, do akej mieri to dnešné publikum ešte strávi), a i tentokrát opakuje sám seba. A prečo? Pretože mu to "skoro" všetci masakrálne žerú i po dvestosedemdesiaty-deviaty krát. Kategória obecenstva, pre ktorú je JUST GO WITH IT určený je kategóriou životom unavených ľudí, vracajúc sa z práce na smrť energeticky vysatých, rodinou "ťažkajúcich" ľudí. Ich jedinou nádejou vnímať niečo pozitívne v celkovej ťažkej dennej situácií je odlahčený humor Sandlerovských celovečerňákov, kde sú postavy s odumretými tvárami vĎaka nespočetným plastickým operáciám, a scény s umieraúcim zvieraťom, ktoré podstupujú zoofilnej oživovacej procedúre. (Mimochodom s Húnskym dabingom pre mňa jedna z najlepších humorných scén tochto roku). Neni sa čo diviť. Stačí vypnúť procesor, a skúsiť si to užiť. ()

Reklama

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.3/10] | me: Dostatočne veľa vtipných miest robí z tejto nezmyselnosti zábavnú Sandlerovskú záležitosť. Celkovo dobre som sa pobavil, len škoda, že dejová stránka je až taká šialene primitívna. Samotné situácie a gagy však stoja za to a kompenzujú tak "príbehovú" stránku celej tejto divočiny. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Idiot plot _________In literary criticism, idiot plot refers to "a plot which is kept in motion solely by virtue of the fact that everybody involved is an idiot,"[1] otherwise "they'd immediately figure out everything and the movie would be over."[2] It is a narrative where its conflict comes from characters not recognizing, or not being told, key information that would resolve the conflict, often because of plot contrivance. The only thing that prevents the conflict's resolution is the character's constant avoidance or obliviousness of it throughout the plot, even if it was already obvious to the viewer, so the characters are all "idiots" in that they are too obtuse to simply resolve the conflict immediately. Reviewing Prime in 2005 critic Roger Ebert said "I can forgive and even embrace an Idiot Plot in its proper place (consider Astaire and Rogers in Top Hat). But when the characters have depth and their decisions have consequences, I grow restless when their misunderstandings could be ended by words that the screenplay refuses to allow them to utter."[3] Alternate formulations describe only the protagonist as being an idiot. [4] Just Go with it_________herci sú fajn, preto 2* ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Najlepší romanticko-komediálny filmy,aký som v poslednej dobe vidiel. Tak veľmi som sa už dávno na žiadnej komédií nenasmial, ako práve na tejto. Aj keď nám Adam Sandler čo raz viac starne, stále vie podať perfektne komické predstavenie ktorému milo sekunduje stále pekná Jennifer Aniston. Nemám absolútne nič, čo by som Just Go with It vytkol. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (23)

  • Film měl premiéru 11. 2. 2011, v den narozenin představitelky hlavní ženské role Jennifer Aniston (Katherine). (Foox)

Reklama

Reklama