Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ VZTAHY, ŽÁDNÉ CITY, JEN SEX. AŤ SE STANE COKOLIV, ZŮSTANEME PŘÁTELI“. ... ,,PŘÍSAHÁM“....... /// Z dějepisu, osobních zkušeností a romantických komedií víme, že ženský stejně dostanou to co chtěj. (Záleží jen, jestli to bude (pro nás) zábava.) Tihle dva se od začátku chovaj trhle, dialogy frčej neskutečným tempem a najednou je tady spousta vtipnýho sexu. (To u porna nemáte!) Tahle děsivě ukecaná romantická sbližovačka nabitá sexem a tedy sexem s milou Milou (soráč Justine, útěchou nechť je, žes mi nepřipadal jako debil) mě dlouho bavila. A dlouho mě mrzelo, že sexi vtipnej náboj ve druhý půlce nahradila dramatická část, která ubrala na tempu, vtipu a mě i na náladě. Ale třeba to ti s dramatičtějším srdcem budou vidět jinak. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych pokecat s Shaunem Whitem. 2.) Mám raději filmy o tom, co se stane před závěrečným polibkem (než ty o tom, co se děje potom). 3.) Přesvědčím se, že W.Harrelson je vtipnej i jako bukvice. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Blah... úvodní jiskra se vytratí do půl hodiny a zbytek (celá druhá půlka) je vyloženě za trest. Melodrama s otcem? To jako vážně? Chápu, že zápletka o souložících kámoších není nosná, ale to si vážně nemohli vymyslet něco nápaditějšího? Kromě toho je chemie mezi výtečným Timberlakem (postava debilní, ale on jede) a Milou Kun(d)is postupně silně vyvanutá. Ke konci jsem chcípal nudou a vzpomínal s láskou na Kutchera s Natálkou. Reitman aspoň tušil, co točí za žánr! 5/10 ()

Reklama

Botič 

všechny recenze uživatele

Emocionálně narušený snímek pro lidi, kteří mají rádi svůj single život? Nikoliv! Odlehčená komedie, která je přesně tím, čím No Strings Attached nebylo. Místy typicky americky hloupé, ale místy až překvapivě milé (Nejde o to s kým člověk stráví páteční večer, ale o to s kým chce strávit celou sobotu.) a dokonale padnoucí do nálady. TEAM MILA! ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Will Gluck pumpuje do žánru romcom novou krev (perfektni dvojka Justin-Mila, konstantne propirajici se popkultura, ajpedy, flashmoby, ale nečekaně i perfektně zachycený genius loci velkého jablka) a slaví úspěch! Neotřelí posteloví kamarádi navíc zašlapávají do země veškerou konkurenci posledních měsíců (ano, no strings attached, ty!). Poznámka pod čarou: u Easy A jsem se ale přecejenom bavil o trochu víc. 65% ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

spamätajme sa, ľudia! tento film je jedna veľká, jalová reklama na rýchly životný štýl, na new york, na reklamu, na to, že je v pohode byť z rozvrátenej rodiny, je to jeden veľký bezduchý kolotoč pekných tvárí a telíčok, ktorý si sám (prepáčte mi za výraz) serie do huby, keď si robí srandu s lacnej romantiky a klišé okolo vzťahov a filmov na podobnú tému, len aby sa stal ukážkovým príkladom jedného z nich; predvídateľné, očakávateľné, málo vtipné, nasilu "pohodové" a dojemné, s jediným kladom v postave (alebo skôr hereckom prevedení) woodyho a jenny a tiež treba uznať, že mila je riadny kunis! inak strata času, radšej si nájdite svojho vlastného kamoša s výhodou a tu hodinu a trištvrte presexujte; ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

  • Na začiatku, keď Jamie (Mila Kunis) čaká na letisku Dylana (Justin Timberlake), vypýta si od ľudí tvrdý papier, na ktorý napíše jeho meno. Následne jej z rúk odfúkne obyčajný papier. (AdamCritic)

Reklama

Reklama