Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Den 1. těšim se na papání, protože mám strašnej hlad; den 2. těšim se na papání, protože mám; den 3. těšim se na papání, prot; den 4. těšim se napapá; den 5. těšimsena. .......... (ne)Dík hlavně za poznání, že Ivetka je skutečně zamindrákovaná zrůda s nervama v prdeli a nulovou sebereflexí a Pomeje je magor, že se jí vůbec kdy mohl dotknout kopačkou. ----- Vopravdu bych si nedala k večeři ty krevety nebo krabaty nebo něco takovýho z toho plodu, to si rači baketu dám. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

914. hodnocený film: Chcete-li vidět pohromadě spoustu připitomělých celebrit a jednu buranku, která se diví všemu, prostě ženu z lidu, pak tohle je právě ten typ pořadu, který by se vám mohl líbit. Mysleli jste si, že je Bartoška dobrá kuchařka a že to má už v hlavě srovnaný? Pak to jste právě vy ten idiot, protože tahle vymrzlá slepice se předvedla ve své celé kráse. Je to k nevíře, ale mě tohle fakt bavilo a nejvíc jsem se vždycky těšit na andělsky smířenou Ivetku, která objímá stromy a děkuje pozitivním energiím kolem sebe. 3* jsou průměrem, který si skutečně "Čápi s mákem" zaslouží. 3* ()

Reklama

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Píči s hákem... %-/.. . . . Sralityšou s ocasem, hra pro igráčka nestravitelná... Za neustálého míchání vylévejte do hajzlu... Nikdy už víc! Šmytec a NIC! . . . 8-( - - - - - (Nahlédnuto chvíli 3.3.2011 na primeroidní trdlovizi a s nutkáním na zvracení - co že ta šašsko-solvinská popkulturní společnost zrodí za hnus a zrůdy - znehodnoceno /1180./ a okokotmentováno /181./ - 4.3.2011) ()

halogenka 

všechny recenze uživatele

Skvělý televizní formát - nepříliš nákladný na výrobu, přitom geniálně divácky atraktivní - celebrity a jejich "skutečné" chování, pohled do jejich soukromí, zázemí, na životní styl, konfrontace hvězd s "člověkem z lidu", konflikty, vaření a v neposlední řadě také trapnost umožňující divákovi prožít jakousi katarzi. Velice šťastná ruka při obsazování účinkujících. Bohužel další série se naprosto tragicky nevyvedla. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Velkou kudlou do zad pro mě byla série kde se na**ala i Ivetka Bartošová naše česká Britney Spears.Nemám ji ráda a netajím se tím a o to horší pro mě bylo,když jsem ji slyšela jak říká : "Nevadí vám,když si u toho vaření zapálím??" .No mě do jejího osobního života je uplně prd ale tohle je moc. Chápu,že je histerická a neschopná zvládat problémy,které my "obyčejní lidé" máme mnohdy i větší ale proč se s tím cpe do televize a dělá si to ještě horší?To už nebylo dost skandálů? Nebo taková Dolly Buster - u toho jsem si snad jen řekla WTF????Ne tohle je na mě opravdu moc VIP Prostřeno má alespoň úroveň a i když se tam zjeví nějáká "celebrita" ,kterou nemám ráda tak nedělá takové trapasy jako v tomto pořadě. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama