Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

fililipekk odpad!

všechny recenze uživatele

Otřesitelně nekoukatelný pořad. Rádoby známé tváře se předhání v šaškování a myslí si kdoví jaké nejsou hvězdy, moc dobře chápu proč Polhreich odmítl mít cokoli s tímto pořadem společného. Viděl jsem pouze první díl kde nějaká slizká slovenka začala vyšilovat, na další díl už jsem neměl dost odvahy. A charita?Opravdová charita by byla netočit tento pořad a ušetřené peníze přihodit k oněm 250 000 a celkovou sumu bez mediálního humbuku věnovat. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Píči s hákem... %-/.. . . . Sralityšou s ocasem, hra pro igráčka nestravitelná... Za neustálého míchání vylévejte do hajzlu... Nikdy už víc! Šmytec a NIC! . . . 8-( - - - - - (Nahlédnuto chvíli 3.3.2011 na primeroidní trdlovizi a s nutkáním na zvracení - co že ta šašsko-solvinská popkulturní společnost zrodí za hnus a zrůdy - znehodnoceno /1180./ a okokotmentováno /181./ - 4.3.2011) ()

Reklama

Zeck 

všechny recenze uživatele

Čápi s hovnem. Tohle pojmenování by bylo možná trefnější. Chtěl bych se opět pozastavit nad úrovní českých/slovenských reality-show a s grácií se zeblít. Má někdo jiný, než sebemrskačský důvod na to koukat? Proč se tady nevysílají zahraniční formáty reality-show? Proč se tady dělají estrádové sračky, nebo pořady o vaření, které vyšly z módy před deseti lety? No nic, zpět k Čápům s hovnem. Není to nic jiného, než VIP Prostřeno. Pojem VIP je tedy dost na vážkách, protože když vezmem v potaz, že největší hvězdou je zkrachovala česko-německá pornohvězda s botoxem na čele, selikonem v hrudníku a inteligencí, jak pochcaný ručník. Bartošová, kterou neživí hudba, ale bulvár. Hanychová, která si vytváří mediální obraz Paris Hilton, ačkoliv je narozdíl od ní inteligentní, ale stejně rozmazlená a nezajímavá. Belohorcová s manželem, které nikdo nezná. "Paní" Lída, která má být hlasem lidu, ale je tak neuvěřitelně jednoduchá až blbá, že může zastupovat maximálně slepice na svém dvorečku. Zůstává mi otázka. Skutečně máme zapotřebí koukat, jak se dané selebrity vozí v luxusních autech, létají soukromým tryskáčem na Slovensko a pak se nažerou, pošlou do prdele a jedou se nažrat dál? ANO, protože člověk má dobrý pocit, že na tom v životě není tak špatně, jak doposud myslel. 35% 31.08. 2010 ()

Antimana 

všechny recenze uživatele

prvý diel s norou mojsejovou! nemôže byť nič lepšie poslať štáb do P..I dokáže len ona s gracióznosťou hodnej "pravej dámy" ach obávam sa že tento diel už nič neprekoná.....no krásny výber celevrit . mne je úplne jasný cieľ tej relácie baviť sa na stupidite, psychických a iných ujmách niektorých jedincov ()

B4TM4N 

všechny recenze uživatele

Už po pěti minutách bylo jasné, že se tady odehrává něco vyjímečného. Tvůrce tohoto pořadu musí být snad génius, neboť narvat tolik superhvězdně lidového bonmotu prošpikovaného vesnickou baketou roku Lidunkou (která ani po půl roce nejí ty krabety a ryby co choděj) nemůže být dílem náhody či chladným výběrem manažera. Umělecká bakalářka Agáta ukáže, že ani jako stavební dozor se neztratí a kouřící dělník skutečně na stavbu nepatří, takový vazník 120/140 chytne dřív než silikon Dolly Buster. Bartoška se pomuchluje se stromem a všichni jsou spokojení. Luxusní, pětihvězdičková sračka. TV Prima by se měla pokusit obsadit celý vysílací čas svými kulinářskými esy, to by se pak ani nevyplatilo od té televize vstát. PLUS BONUSY: Dolly stylem "sexyhumr" koketující se svým o osumdesát let mladším šamstrem" ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama