Reklama

Reklama

Reality show, ve které celebrity vaří, pečou či smaží a celkově připravují pro své hosty příjemný večer. Tyto hvězdy soutěží o to, kdo nejlépe zaujme své obecenstvo, a to nejen jídlem, ale také celkovou atmosférou večera či pěkným bydlením. (oficiální text distributora)

Recenze (221)

closed.eye odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně nevím, jestli dát "odpad!" nebo pět hvězdiček :-D. Našla jsem tady v komentářích odkaz, neodolala, klikla na něj a skutečně královsky se bavila! To je něco TAK zvráceně blbýho, TAK od základu nevkusnýho a trapnýho, že jsem prakticky celou dobu brečela smíchy :-D. Heja, heja, mám chut' se zas' bláznivě smát :-D. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

7/7(?) Koeficient WTF dosáhl svého televizního stropu. Tohle nejde ani odmocnit, ani cokoli jiného. A výsledek? Z Bartošové a Hanychové se stávají kamarádky, diváci poznali partnera Belohorcové, Máziková inklinuje k Buster, Mojsejová se rozvádí a pointa vždy počká na Lídu, hlas lidu. Jenom ta česko-slovenská idea je ještě nadutější než u Superstar, protože zde je operováno navíc ještě s populáry německého (bulvárního) rozsahu ;) A 2. série? Předčasně stažená z vysílání? Naprosto bez komentáře, to ať si radši Iveta dál objímá stromy a Dolly předvádí koloušky, ale toto?! Taky už to není běžná šmíra Real TV, ale nějakejch no name chlapců a děvčat. Zlatej První casting. A zase se vracím k alergii na slovenčinu. ()

Reklama

KR4T4S 

všechny recenze uživatele

V podstatě je to pořad Prostřeno! jen s "luxusnějšími" celebritami. Překvapivě je to vtipné. Agáta příjemně překvapila, Belohorcová taky, Mojsejová je kapitola sama pro sebe (a náhrada Máziková byla snad ještě lepší volbou) a Dolly je neskutečnej úkaz, co v hlavě nemá takový průvan, jak by se mohlo zdát. Kdo v tý hlavě ale nemá vůbec nic a to mi už nikdo nevymluví, je sluníčková "Heja heja" Ivetka. Ta se prezentuje jako strašně v pohodě, optimistická, velmi pilná ( ve studiu s prý nejlepšími lidmi, se kterými dosud pracovala - Shimi cha chá...). Vlastně to pojala jako jednu velkou reklamu na svojí osobnost. Nevěřím jí ani slovo. Je totiž tak údajně v pohodě, až je na ranu - všichni jsou strašně krásní, úžasní, vše je super, mňamky atd. A rozhodně ona SAMA nic neuvařila. Hodnocení odpad jen za to, že tam jsou tzv. celebrity, si to rozhodně nezaslouží. Jedna z lepších věcí na TV na podzim 2010. Velká guilty pleasure - 70% ________2.řada opět skvělá zábava. Jednička měla Ivetu, dvojka zase debilního Desperáda. Mesárošová s Rosenbergem překvapivě mozek mají. A Ludmila Žemberyová opět hláškuje a je naprosto dechberoucí. ()

cinemaboy7 

všechny recenze uživatele

Ze zásady nehodnotím tv pořady a reality show, ale tohle si nenechám ujít. Je těžké nepoužít žádné sprosté slovo, ale pojmenovat minimálně 4 zůčastněné "hvězdy" zvířátky je urážka zvířátek. Je úplně jedno, jestli je to nahrané, nebo ne, ale výběr "mezinárodních star a celebrit" se absolutně vymknul kontrole a v podobě neřízené střely perlí. Nora Mojsejová, když vylije do lednice krém:"tak to utřete....to já nemožem, to musí ona(uklízečka)",když hodnotí večer přede všemi:"kvoli vám celý ďeň varím a jsem ztahaná ako hovado!",Agáta Hanychová chystá řízky:"máma by z toho udělala 152 řízků",chce,aby se jí neskutálel meloun:"ten meloun je divně šišatej, nechce stát",Iveta Bartošová, které večeři uvařili kamarádi a ona stojí v kuchyni a zapaluje si doutník:"já když vařím tak kouřím, nevadí to?"a když zjistí, že má všechny ráda:"Agátko, mám tě moc ráda a všechny vás mám moc ráda, je tu tolik andělské, krásné lásky a energie",Zuzana Belohorcová:"Sakra, zlomila som si nehet, ako buďem variť?",Vlasta Hájek na otázku co je lanýž:"no to je vodní šnek",Lída, žena z lidu:"dúfam, že zase nebudú k jídlu tie kravaty"(Lída myslela asi krevety) atd. Absolutní nářez, kdo neviděl, neuvěří!!! Jen šílené honoráře kazí dojem z téhle megaujeté show! ()

anderson odpad!

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 30.8.2010 + ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA = 30.8.2010 - Stačí si pozrieť názov tohto údajne "zábavného pořadu" a obsadenie. A hodnotenie je jasné. A bohužiaľ ja som to aj zhliadol. HNOJ. Apropo jedná sa o akúsi "celekurvovritnú" variáciu na markizácke BEZ SERVÍTKY. (30.8.2010) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Vysílání pořadu bylo kvůli nízké sledovanosti ukončeno po druhé epizodě druhé série. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno