Reklama

Reklama

Řada talentovaných herců vás pobaví v nostalgické komedii, která se odehrává jedné noci roku 1988. Když se v nákupním středisku, kde si zrovna Matt Franklin (Topher Grace) užívá své “perspektivní” zaměstnání, objevuje Tori (Teresa Palmer), jeho dávná láska ze střední školy, Matt se svým kámošem Barrym (Dan Fogler) osnují bláznivý plán, jak konečně získat dívku svých snů. Brzy bude jasné, jestli Matt dokáže svést nádhernou bohyni na divokém večírku a navíc přežije šílenou noc plnou svodů, destrukce a zhýralosti. Užijte si zábavnou komedii, vždyť noc je ještě mladá! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (198)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Tento film sa silou mocou chcel hrať na tínedžerský film silno pripomínajúci tie roky sedemdesiate, ale načo točiť filmy napodobňujúce rok 1988 v roku 2011?A keď už, tak nech to nie je taký príbehový vzorec ako väčšina amerických romantických komédii tej i tejto doby. A ako to skončí? Presne tak ako všetky filmy tohto typu. Prepáčte, ale u mňa úplne zbytočný film. ()

kalap 

všechny recenze uživatele

Vcelku veľmi dobrý film asi o tom, čo dokáže urobiť chlap, aby zbalil super babu a tak ukradne Mercedes a bisťu ono mu to vyjde až ju pretiahne a super kamaráta, ktorý sa nechá kvoli nemu aj znásilniť Ja mám tiež Mercedes, ktorý som si kúpil a jazdim s ním po meste veľmi pomaly so spusteným okienkom, čo keby nejaká super kosť naskočila do auta brutálme ma znásilnila až by mi uši odstávali a ono furt nič. Ale predsa len, sústavne ma otravuje nejaká bezdomovkyňa s jednym zubom, slepá na jedno oko, zhrbená, sivá s kanalovou vôňou, vraj mladý pánko dajte aspoň 10 eur pre mojich 12 hladujúcich detí, ktoré nemôžu sem prísť, lebo odhladu nevládzu ani chodiť, nuž verte neverte. ()

Reklama

slovan1 

všechny recenze uživatele

Kupodivu příjemná komedie bez trapáren a záchodového humoru. S příběhem, jehož kostra je typu: "potkat dívku svých snů - konečně jí sbalit - pak ji ztratit - a nakonec... hádejte co :-)" , se každý z nás jistě nesčetněkrát setkal... Filmaře to baví, a my jim to kupodivu žerem. Noc je ještě mladá ale patři do kategorie komedie / romantický, kde není nic nucené a člověk se dobře baví. Teresa Palmer opět velmi sexy a soundtrack s pár nezapomenutelnými hity. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Je to tu zase, kdy kluk, který nebyl vůbec oblíbený na škole, nezavadí ani o slušnou práci se náhle setká s bývalou spolužačkou, která je ten nejvyšší level a vše se začne točit okolo toho, zda má neúspěšný kluk vůbec šanci u takové holky uspět. Je to ohraná písnička, ale nebudu se přeci ohlížet a porovnávat tento film s jinými, i když se tomu v některých případech nedá ubránit. :D Jde o slušnou komedii s prvky romantiky, která svým způsobem neumí ohromit natolik, aby mě to hřálo u srdce, ale ani si neřeknu, že to nestálo za nic. Já byl spokojený a to taky především díky hercům, nebo lépe řečeno herečkám, které mám ve velké oblibě. ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Když tak nad tím přemýšlím, nemám s Take Me Home Tonight vlastně ani žádný výrazný problém. Samozřejmě, že se tu opět, zase a znova, točí úplně základní Hollywoodský romantický koncept posledního dvacetiletí, ale v porovnání s konkurencí je to celé uděláno docela citlivě a nenásilně. Potěší pak i osmdesátkový feeling a hlavně soundtrack. Samozřejmě, že šlo vymyslet lepší děj, natočit lepší scény, s osmdesátkáma si více pohrát, no prostě to celé udělat lépe, ale když kouknu na současnou konkurenci tak nemám s třema hvězdičkama nakonec problém. Nostrils ready. We're doing this. Ok ()

Galerie (24)

Zajímavosti (22)

  • Natáčalo sa od 19. februára 2007 vo Phoenixe v Arizone a hoci celý film bol dokončený ešte v roku 2007 Universal Studios odložilo jeho uvedenie v kinách až na rok 2011. Film sa má odohrávať v okolí Los Angeles v Kalifornii, ale vôbec sa tam nenatáčal. (Arsenal83)
  • Anna Faris (Wendy Franklin) a Chris Pratt (Kyle Masterson) sa zoznámili počas nakrúcania tohto filmu a o rok neskôr sa zosobášili. Mali dieťa menom Jack, ale v roku 2017 oznámili rozvod. (Arsenal83)
  • Keď Wendy (Anna Faris) povie Mattovi (Topher Grace), že sa dostala na univerzitu v Cambridge, zdvihne informačný leták s nesprávnym názvom univerzity – stojí tam „Cambridge University“, avšak oficiálny názov je „University of Cambridge“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama