Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

topi 

všechny recenze uživatele

Belmondo tentokrát v dvojroli. Jednou jako kaskadér Mike a podruhé jako teplý herec Bruno Ferrari. Opět výborné kaskadérské kousky, které Belmondo kočíruje sám (scény s tygrem nebo ve vzduchu na letadle jsou fakt mazec) a obdivuhodné sexy vnady Raquel Welch (tu krasavici jsem si hlavně zamiloval jako Constance z filmové verze Tří mušketýrů z roku 1973). Zviře je nenáročná komedie, kde mistr Belmondo exceluje ve všech směrech. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Bez rozdielu žánru, snímky z prostredia natáčania filmu mám veľmi rád. Tento však, ale nebude patriť medzi síce tie najlepšie, ale rozhodne medzi tie najvtipnejšie. Ústredná herecká dvojica je asi tým najlepším v tomto podarenom dielku, a v tomto prípade rozhodne bude platiť to, že stará škola to proste vedela ´´dávať´´. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Asi bych měla vůči filmům s Belmondem vnímat nostalgické emoce, vždyť to byla v dobách mého dětství radostná událost, kdykoliv nám komáři do televizní záplavy sjezdů ÚV KSČ a dalších demagogických blábolů nadělili nějaký film od soudruhů z Francie. Ale nějak se stalo, že Belmondo mi z oblíbenců rychle vyšuměl. "Zvíře" je solidní komedie, jedna z těch vyvolených, na kterou se i po letech dá dívat bez přemýšlení, co jsme na tom, proboha, kdysi viděli? Bruno Ferrari i Mike Gaucher stále dokážou vytvarovat na rtech široký úsměv, nicméně o moji srdcovku nejde. Tož tak. 75% ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejpovedenějších komedií s nesmrtelným Belmondem, kterého doplnila okouzlující Raquel Welch. Nezapomenutelné hlášky a vtip v každém záběru opravdu stojí za to. Zkrátka tuhle záležitost by si neměl nechat ujít nikdo, natož fanoušek Belmonda. Vřele doporučuji, neboť na mne to udělalo veliký dojem už když jsem ji viděl poprvé jako malý kluk. 90% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybych byl chlap, co jsem býval, přeskočil bych zeď a znásilnil ji jako v Carpentras." Mike Gaucher a Bruno Ferrari jsou jedněmi z nejvtipnějších postav, které kdy Belmondo vytvořilo. Ono samozřejmě zaválelo v nejednom filmu, ale tenhle opičák, který si ještě nevykouřil svou poslední cigaretku, protože mu sociálka nevyplatila dávky na jeho neexistující rodinu, je prostě dokonalý. A když se do smršti vtipů zamotá neskutečná krása Raquel Welch a jemně se to promíchá, tak je teoreticky možné vytvořit dokonale zábavný film. A tím Zvíře rozhodně je. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Když italský režisér naposledy posílá Mikea Gauchera (Jean Paul Belmondo) spadnout ze schodů, unavený Mike při chůzi spadne a roztrhne si pravou nohavici u kolene. V dalším záběru má už ale kalhoty bez díry. (MatyasF)
  • Zámek, kde se odehrává svatba, je Château de Vigny. Byl postaven v roce 1504 na místě středověké stavby pro kardinála Georgese d'Amboiseho s podstatnými úpravami v 80. letech 19. století v trubadúrském stylu pro svého tehdejšího majitele, hraběte Philippe Vitaliho, prince ze Sant'Eusebia. (sator)
  • V epizodních rolích se v úvodu filmu objevují francouzský zpěvák Johnny Hallyday a britská herečka a modelka Jane Birkin. Oba ve filmu hrají sami sebe. (SeanBean)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama