Reklama

Reklama

Noční incident

  • USA Asylum Blackout (více)
Trailer

George, Max a Ricky mají rockovou kapelu. Zkouší, sem tam mají koncert a doufají, že si jich někdo všimne a oni dostanou svou šanci. Jenomže účty se samy nezaplatí. A tak pracují v kuchyni uzavřené psychiatrické léčebny, kde se léčí nebezpeční šílenci. Platí je slušně a je to úplně bezpečné... s pacienty vůbec nepřijdou do kontaktu. Jednou ale během děsivého hromobití těsně před večeří vypadne celý bezpečnostní systém, dveře cel se otevřou a šílenci začnou bloumat chodbami. Pomoc by měla dorazit velmi rychle. Bude to trvat jenom chvilku, takže musí trpělivě čekat... a zůstat naživu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ano takže další poloamatérský trash, kde se tvůrcové snažili rychle získat co šlo z aktuálních témat. Běhá se asi tak mezi čtyřmi místnostmi pořád dokola, občas nějaká krev a gore to nezachrání. Celkově to vyzní trapně a uboze to považovat za regulérní film ... Snad do nějaké soutěže "hledáme nové talenty" ... Jinak nuda, nuda!! I tak krátká stopáž potrápila. Naprosto vůbec nestojí za pozornost ... ()

psy.cho 

všechny recenze uživatele

Z tohto námetu sa dalo určite vyťažiť viac. Psychiatrická liečebňa je vždy vďačný motív pre horor. Brutálne scény neboli až tak brutálne a atmosféra bola veľmi slabá. Ako tu už bolo spomenuté polovica filmu nudí a polovica filmu nudí trochu menej. Škoda, že kuchárov nebolo viac, a chovanci neboli brutálnejší. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

George, Max a Ricky majú veľký sen. Chcú si založiť rockovú kapelu. Nakoľko ani jeden z nich nemá dostatočné financie, privyrábajú si ako kuchári v psychiatrickej liečebni pre obzvlášť nebezpečných pacientov. Jedného večera všetci traja ostanú na noc. V skorých ranných hodinách musia prebrať zásielku čerstvého mäsa. Nad ránom v celej budove vypadne bezpečnostný systém. Voľný pohyb po budove spôsobí medzi pacientmi davové šialenstvo. Vraždenie či mučenie sa pre nich stáva spestrením zábavy. Pre Georga, Maxa a Rickyho sa začína tvrdý boj o život. Napriek tomu, že režisér vybral veľmi vhodné prostredie na horor. Úlohu veľmi nezvládol. Dalo sa z toho vyťažiť rozhodne viac. Vo filme je veľmi málo zo žánru hororu. Atmosféra nič moc, v scénach kedy sa malo niečo ukázať, sa neukázalo. Napriek dobrej kamere a slušným hereckým výkonom padá tento film do podpriemeru. Len vďaka prostrediu a záverečným 15 minútam dávam dve hviezdičky - 45 %. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Tak toto vedle hororu ani neleželo! Půl hodiny se neděje nic, co by stálo za řeč. Pak v blázinci vypadne proud a je taková tma, že ikdyž se už přece jen něco děje, tak jsem to neviděl a jen mohl hádat kdo komu vlastně ubližuje a co mu vlastně dělá. Velmi nezáživný až nudný film malinko zachraňuje závěr (chroupání prstů), jinak by to byl jasný odpad. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

O filmu jsem něco četl před jeho vydáním a už tehdy mi došlo že to nebude více jak průměr, a měl jsem pravdu(z mého hlediska). Film naprosto ale naprosto nic nepřinese, je to typ filmu kterej se mi celkem líbil ale druhý den jsem vůbec nevěděl o čem je. Přeci jenom takovýhlech filmů je velká hromada. No čekal jsem aspoň že tu bude solidní masakr ale ten se taky nekoná, krev tu nijak moc není a gore tu není vůbec, takže v tomhle případě jsem byl poměrně neuspokojenej. Příběh je hodně jednoduchej takže nic co by mělo překvapit. Blázni a herci celkově mě ale poměrně překvapily, přišly mi dobře civilní a uvěřitelní. Celej film je takovej minimalistickej ale já si ho poměrně užil, jen bohužel tu není nic zapamatování hodného. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (3)

  • Dva lidé na premiéře filmu na Toronto International Film Festival omdleli. (Cheeker)
  • Do role George byl obsazen Josh Dallas, který mohl začít natáčet už v listopadu 2010. Bohužel produkce musela termín začátku natáčení posunout na leden 2011, kdy už se Dallas kvůli pracovnímu vytížení nemohl zúčastnit a nahradil ho Rupert Evans. (Cheeker)
  • S. Craig Zahler napsal scénář už v roce 1995. (Cheeker)

Reklama

Reklama