Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stačí mít vyvinutý instinkt... Týdeník o lidské intimitě a všem, u čeho se možná trochu začervenáte. (oficiální text distributora)

Recenze (48)

Dr.film 

všechny recenze uživatele

Erotický pořad laděný pro diváky, kterým je šedesát a více. Barrandov nechává Heidi Janků promlouvat smyslným hlasem o švédských trojkách, délky dostřiku semena a o tom, že piss je také „zlatý déšť“. Pořad, který absolutně nechápe současný pohled na pornografii a její progres za poslední desetiletí. Tak tedy, pokud doma nosíte papuče a máte problémy s prostatou, tak Vám každý pátek vysílá Barrandov erotický pořad. ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Barrandovský Intim Night s milfkou Heidi je takový usedlejší Top Star Magazín kombinovaný s Žena a život. Erotika nulová, reportáže nudné (jedna "reportérka" ošklivější než druhá) a vrcholem má být divácká soutěž o nejlepší sexy fotku partnerky (ano, mužům vstup zakázán), přičemž některé exempláře by posloužily lépe než nějaká antikoncepce. To i Peříčko mělo větší drive... ()

Reklama

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Heidi, je pěkné a chvályhodné, že sis ve svém věku dokázala udržet tělo takové, že tvýmu starýmu nemusí bejt na blití, když tě píchá. Ale to je všechno. Věř, že nikdo jinej na tebe neni zvědavej. K těm reportážím se snad ani nebudu moc vyjadřovat. Zkrátka je to nechutné, ohavné, dementní. VAROVÁNÍ: I u zdravých mužů může s vysokou pravděpodobností způsobit (minimálně dočasnou) impotenci... ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Po dvou a půl dílech ... aby se to dalo nazývat mírně zodpovědným hodnocením a ne střelbou od boku. Skript je jasný - do každého dílu je zapotřebí nacpat nadrženou xxl moderátorku (že by inspirace na Frekvenci 1?), reklamu na erotický pomůcky a samozřejmě nesmí chybět komentáře a postřehy největších buqic z barů v Prahe. Zbytek času se vyplní moudry botoxové divnoholky mgr.,2000/hod.,sc. (nejde o kousek kandidátky věd, ale o pomocnici "sex-coach", která vám ho přidrží, když nevíte kam s ním). Ve výsledku - divný pořad s minimem informací. ()

modano222 

všechny recenze uživatele

Tak nechápem, prečo také negatívne hodnotenia. V pohode program... narovinu sa rozoberajú témy okolo sexu, moderátorka je príjemná a podľa mňa aj sexi kosť. A na svoj vek vyzerá perfektne. V TV bežia reprízy tejto relácie a pozerám na to pravidelne. Keď mám chuť na "péčko", tak si ho pustím kedykoľvek. Toto je erotická relácia, ktorá neurazí. Za mňa 4 hviezdičky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama