Reklama

Reklama

Agent 47 (Rupert Friend) není obyčejný člověk, představuje vyvrcholení desetiletí trvajícího tajného genetického výzkumu. Stojí na konci vývojové řady, jeho existence navazuje na čtyřicet šest předchozích klonovaných agentů obdařených neuvěřitelnou silou, rychlostí, vytrvalostí a inteligencí. Agent 47 je elitním a dokonalým zabijákem, který byl pomocí genetických experimentů vyšlechtěn jako dokonalý vražedný stroj. Jeho nadcházejícím cílem je korporace, která má v úmyslu zmocnit se vytvořeného genu a pomocí něj vytvořit armádu zabijáků, jejichž schopnosti předčí dokonce i vlastnosti agenta 47. Uspěje? Nebo se stane její kořistí a zdrojem další zkázy? Ve svém osamělém boji se 47 spojí s Katiou van Dees (Hannah Ware), mladou ženou, která je schopná zodpovědět většinu otázek týkajících se jeho původu a zároveň střeží tajemství umožňující odhalit a především zničit nepřátelskou spikleneckou korporaci. Vše směřuje k závěrečné epické bitvě, v níž proti nim stojí v čele armády protivníků lstivý John Smith (Zachary Quinto). (Cinemart)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (399)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Po obstojném prvním dílu si režisér se všemi diváky vytřel sedinku ve velkém stylu. Opravdu neskutečná hovadina, kde fungují výhradně akční scénky. Hlavní hrdina je těžce nesympatický retoš, kterého už si nepřeji v žádném dalším filmu vidět. Hlavní hrdinka není žádná krasavice a Zachary Quinto je v mých očích tak možná seriálový herec. Příběh je na velmi vysokém stupni retardace. Zůstává tedy akce, na kterou se dívat určitě dá. Vyloženě asi nikoho neoslní, ale je fajn. Dohromady však převládá zděšení. Kromě akce není ve filmu koukatelného vůbec nic. Vzhledem k tomu, že akce byla v mých očích jediným lákadlem, tak s přivřenými oči nějakou tu hvězdu ukápnu. Pokud hledáte akční nářez na chvilkové vypnutí, tak se raději pokuste poohlédnout jinde. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

HITMAN z roku 2007 nebol nič extra a tak sa dalo čakať, že keď sa štúdio predsa len rozhodlo o ďalší pokus, tak tvorcovia vystrieľajú všetky muchy a dajú si záležať. Prd. Táto podpriemerná ( rozumej podpriemerne zrežírovaná ) bucharina evokuje skôr rumunsko-bulharské spektákle, ako rodený kinofilm. V akčných scénach umelý ( ich autorom asi nič nehovorí výraz ´´old school´´, keďže všetky action sekvencie si veľmi zakladajú na digitálnych trikoch, podotknem veľmi nevydarených - pričom ide o najhoršiu prácu štúdia ILM v novodobej histórii ), herecky negramotný a scenáristicky nulový. Poradím? Chlapci a dievčatá z filmovej branže, ktorí by ste chceli náhodou ešte raz sprzniť legendu menom Agent 47, serte na Hitmana! Nech si to šibe po svojom iba na hráčskych konzolách. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Když Hitmana rozsekám na krátké sekvence a kteroukoli vám pustím samotnou, budete si říkat, že to vypadá výborně a budete se těšit. Výsledkem však bude zklamání. Je totiž zvláštní jak se dá vyrobit takové množství efektních a svým způsobem výborných součástek akčního bouráku, a pak z nich poskládat takový mizerný a nefunkční vrak. Špatná je už kostra, scénář smontovaný z těch odrbanějších žánrových klišé tím nejhloupějším způsobem. Jeho slabiny navíc spíš odkrývá než maskuje nevhodné obsazení hlavní role, impotentní režie, která každý pokus o rozjezd úspěšně dusí už při otočení klíčkem v zapalování, a nevylepší to ani kodrcavý střih. Takže bohužel, ani napodruhé Hitman netrefil. ()

gogos 

všechny recenze uživatele

No tak to se podívejme! Hitman se po letech vrací a zkouší napravit tehdy promarněný potenciál. Zatímco herní série úspěšně kvete, tak ta filmové míří přímo do pekel. Zatímco první filmový pokus byl ještě tak nějak snesitelné béčko, kde selhávala především hlavní postava, tak zde pro jistotu selhává prakticky všechno. Co se Skipu Woodsovi nepodařilo zmrvit tenkrát dosral nyní. Příběh je naprosto stupidní, zápletka se vyvíjí tak přeskakujícím způsobem, až to bolí. Zatímco v začátcích máme typický "lovecký" film, tak v pozdější fázi dostáváme Terminátora, který se postupně změní ve výcvikový tábor alá Matrix, abychom nakonci ultimátní kotel všeho. Po herecké stránce stojí film od A do Z za hovno, akční stránka je tak přepálná, až to hezký není, smutný pohled je digitální efekty a z kamery se mi chce blít ještě teď. Čest filmu tak vlastně zachraňuje jen místy slušivé eRko, pár zajímavých momentů a myšlenek (americká ambasáda, diskotékový začátek), občasné pokuknutí po herní sérii a několik vcelku vtipných momentů (z nichž některé však patrně ani nebyly původem zamýšlené). Výsledek je tedy takový, že druhý Hitman je ještě větší sračka než ten první, ale vcelku bez větších problémů se to jedno shlédnutí dá v klidu překousnout. POdprůměrné 2* ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Skip Woods bude podle mě jeden z těch maníků, co hru již od začátku tak trochu nepochopili a od první minuty se zde všude pokoušel jen tupě prostřílet. A vždycky skončil hned v prvním levelu. Jinak si totiž nedokážu představit, jak mohl i napodruhý splodit tak šilený a otravný patvar, jenž nemá s předlohou společného v podstatě nic. Příběh je dementní, akce nepřehledná a hnusně digitální a nevíc jestli k smíchu rádoby drsný Rupert Friend, nebo ultra lame záporák Zachary Quinto, jenž dostává v každý druhý minutě přes držku. Ale stejně tenhle "souboj" vyhrává až vtipně nevýrazná Hannah Ware. Prostě nejstupidnější bezduchá zábava toho nejhoršího rázu, která to dělá nadcházejícím herním adaptacím zase o něco těžší. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (8)

  • Členovia taktickej jednotky používajú paintballové masky Dye I3. (Game90)
  • V čase 00:15:40 se Agent 47 (Rupert Friend) přihlašuje do svého systému pomocí kódu. První dva znaky nejsou v záběru, další jsou „11257“. Přihlašovací rozhraní je typickým příkladem hollywoodského UI, které je vizuálně atraktivní, ale některé věci, jako je běžcí kód jazyka C++, nedávají moc smysl. Tento běžící kód obsahuje funkce pro manipulaci s daty, jako jsou permutace, tisk, výměna a rotace prvků v poli. Design tohoto uživatelského rozhraní vytvořilo Territory Studio. (Dotek)
  • Film sa natáčal v Nemecku a v Singapure. (Laslo)

Související novinky

Kdo se stane novým Hitmanem?

Kdo se stane novým Hitmanem?

11.01.2014

7 let stará adaptace videoherního Hitmana vydělala téměř 100 milionů dolarů (tj. čtyřnásobek svého rozpočtu). Timothy Olyphant se ale do jejího pokračování nikdy nehrnul a tvůrci dlouho zvažovali,… (více)

Rychlý a zběsilý agent 47

Rychlý a zběsilý agent 47

08.02.2013

Populární akční hra Hitman už se jednou na plátna kin podívala. Film Xaviera Gense s rozpočtem 24 milionů dolarů sice utržil téměř stovku, ale recenze byly odmítavé a fanouškům hry se film taky… (více)

Reklama

Reklama