Reklama

Reklama

Všude dobře, doma peklo

  • USA Home Sweet Hell (více)
Trailer 1

Don Champagne má na první pohled všechno: vede úspěšný podnik, žije v dokonalém domě spolu s dokonalými dětmi a dokonalou ženu. Když se ale jeho manželka Mona dozví o Donově románku s pohlednou prodavačkou, promění se tohle předměstské hnízdečko pohody v pravé peklo. Donovi brzy dochází, že Mona se nezastaví před ničím, dokonce ani před vraždou, jen aby jejich pečlivě naplánované příkladné manželství zachránila. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (141)

TheDon 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu se nese v klasickým klišoidním americkým duchu, Manželka kráva, manžel chudinka a hot chick u nich v práci. Bylo nad slunce jasný,co se stane dál. Ale už nebylo tak jasný že Káča Hajglová ráda vraždí bez jedinýho záškubu v obličeji. To se docela povidlo. Zbytek stojí za....dvě hvězdy. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemasný neslaný a ještě to hraje na obě strany.Myslím si,že tolik krve v jedné scéně není ani v ledajakém hororu a vůbec to tam nemělo co dělat.Jestli komedie pro rodinu,tak to asi ne.Když člověk přistoupí na záměr režiséra,tak ho to i chvilku baví,sice jsem si to pustil kvůli Wilsonovi,protože Heigl se mě stále hnusí,tak aspoň pro ní trochu jiná role v lepším slova smyslu.Nezasmál jsem se ani jednou,takže jsem to jenom dojel,protože jsem se těšil jak dopadne konec a ten aspoň dopadl jak jsem chtěl,jinak zklamání,který se snaží chvilku ukázat,že stokrát viděné jde natočit i trochu s tím naturalistickým násílím.Bohužel nejde.50% ()

Reklama

anonima 

všechny recenze uživatele

Film jsem si pustila s tím, že jsem vůbec netušila o čem bude... Začátek by se dal hodnotit průměrně až mírně nadprůměrně a občas jsem se i zasmála. Ale vše skončilo ve chvíli kdy Mona držela nad Dusty kladivo a já si v hlavě říkala: "to přece neudělá" a ona to udělala. Od té doby jsem si říkala, že je to pěkná blbost. Ale ačkoliv je Katherine má oblíbená herečka musela jsem se podívat do konce, navíc mě celkem zajímalo, jak to vše dopadne. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

I s vlastní manželkou můžete mít doma peklo. A správná manželka svému muži pomůže, když mu teče do bot a je vydírán svojí novou zaměstnankyní ve firmě. Nastavený nevyhovující manželský řád dominantní chotí, Don řeší tak, že si zapíchá jinde. Don si myslel, že svoji Monu dokonale zná. Najednou ho u ní překvapilo zjištění, že má zálibu ve vraždění. Vedle toho, že je krásná, sexy, chytrá, ambiciozní a blond, je také patřičně afektovaná, psychotická a chladně kalkulující. A v žádném případě nedopustí, aby ji nějaká coura pošlapala její rodinné štěstí. Nevěru svého manžela řeší dost radikálně. Zabitím coury a napravením svého ušlápnutého manžela, respektive upevněním manželského svazku. Jenže po mrtvé svůdnici se brzy začne shánět parta nebezpečných kompliců, se kterými byla spolčena a podílela se na vydírání ženatých nevěrníků jako je Don. Neotřelá černá komedie, která jde proti zaběhaným stereotypům filmů proklamujících rodinné hodnoty, je už druhou spoluprací irského herce a producenta A.J. Buckleyho a nadějného režiséra Anthony Burnse. Po kritikou vlažně přijatém "Skateland" se nenechali odradit a vyprodukovali zdařilejší počin, který měl štěstí na hvězdné obsazení. V titulních rolích excelují Katherine Heigl a Patrick Wilson. Těžko říct, kdo z nich je lepší. Heigl jsem bez výhrad věřil její psychopatickou osobnost dokonale skrytou za sympatickým zevnějškem milující mámy, manželky i sousedky. Wilson byl jako ušlápnutý majitel rodinné firmy a muž bez šance na vlastní názor mimořádně lahůdkový. Bavila mě jeho pestrá škála grimas a "comicsové" herectví. Oba herci svoji účastí film vytáhli na vysoký level. Dobře napsané dialogy trojici scenáristů měly kvalitní údernost. Nebyla nouze o nějaký břitký dialog nebo hlášku. Hláška "Prosereš se k smrti" z úst Katherine Heigl si vysloužila zvláštní péči. Film se k ní vrací i v podtitulkovém audiu. Režie je poměrně dobře koncepčně rozvržená. V závěru se sice odkloní od svého precizního nadhledu, ale to jen proto, aby film zakončila nečekaným vyústěním. Nezapomnělo se na vkusnou erotiku. Samozřejmě nechybí i nějaká ta hardcore scéna. Těch není přehršel, mohlo jich být klidně i víc, ale ty, které ve filmu jsou přítomny, se povedly a krvemilný divák si přijde na své. Sice ne moc, ale tak akorát. Určitě je zarážející, jak je možné, že manželům Champagneovým vydrželo manželství takovou dobu, když se pořád jelo podle manželčina rozvrhu, u kterého bylo striktně vymezeno vše disharmonické, včetně přemíry sexu. Nepříznivým faktorem v ději je i laxní přístup policie. Zmizení ženy zde řeší jeden afroamerický policista, který se sice tváří, že našemu hrdinovi moc nevěří, ale příliš proti tomu nic nepodnikne. A zahnout Katherine Heigl?! Není možná! Ale to jsou jen takové drobné až nepodstatné výtky. Příznivci černých komedií by měli zavětřit. Dostane se jim svěže pojaté černé komedie s perfektním hereckým obsazením. Všude dobře, doma pekelně dobře (s tímhle filmem). 90% ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Vcelku ucházející temná komedie, která by přeci jen mohla být krapet temnější a co se týče humoru i zábavnější. Příběh se přísně drží rodinné až romantické atmosféry, byť postupně se měnící v šílenosti až psycho. A tak tedy vlivem těchto faktů snímek neobsahuje nic napínavého, akčního či thrillerového. Katherine Heigl sehrála uťápnutou manželku, řídící život rodiny dle rozvrhu, dobře, i když po charakterní stránce toho zase až tak moc na předvádění neměla. To se naopak nedá říci o Patricku Wilsonovi, který se tu ve své roli manžela mohl doslova vyřádit. Celkově tedy tomu chybí určitá jiskra a poutavost. Na lehčí nenáročnou zábavu je snímek však velice vhodný. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v lousianském New Orleans. (Gabushka)
  • Původní název filmu byl North of Hell. (Gabushka)

Reklama

Reklama