Reklama

Reklama

7 pádů Honzy Dědka

(pořad)
Talk-show / Zábavný
Česko, 2012, 450x50 min

Scénář:

Honza Dědek

Hudba:

Xindl X

Účinkují:

Honza Dědek (moderátor), Adam Mišík, Marek Eben, Ondřej Gregor Brzobohatý, Lukáš Pavlásek, Richard Nedvěd, Jakub Kohák, David Koller, Martha Issová (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Talk show natáčená v Malostránské besedě v Praze (dříve natáčená v divadle Akropolis), do které si Honza Dědek zve zajímavé hosty ze všech oblastí. (tsatsiki)

Recenze (99)

Zagros 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch horších talk-show u nás. Moderátor Honza Dědek je pro mě velmi nepříjemný a jeho moderátorské i bavičské schopnosti nejsou vysoké. Skladba hostů bída (myslím tu návaznost jeden na druhého) a výběr neoriginální (beru vše, o kom se mluví a sám nikoho zajímavého neobjevím). Svým hostům neustále skáče do řeči, nenechá je rozvést žádnou myšlenku a k tomu není moc vtipný. Mrkl jsem se na pár dílů se zajímavými hosty a přesto jsem měl velký problém se dokoukat do konce. Vracet se k dalšímu sledování už rozhodně nehodlám. Doplnění... Díky několika hostům a volným streamům na Youtube jsem se na pár dílů ještě nakonec po letech podíval. Mírně zvedám hodnocení a taky upravuji komentář. ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Stejně jako je tomu například u Show Jana Krause, také se jedná o Pořad, jehož kvalita podléhá výběru pozvaných hostů. Ve srovnání s Krausem, je u Dědka výhodou, že se nesnaží za každou cenu zesměšňovat své hosty a dá jim potřebný prostor. Nevýhodou je, že sice umí dobře nasměrovat rozhovor, ale zdaleka není sám tak vtipný a proto většina vtipu závisí na pozvaných. Dávám 60+% neboť doposud měl samé zajímavé hosty a tak jsem se většinou dost pobavil. PS: Divím se, že se zde nenachází hodnocení od  POMO. Obzvláště, když tam bude tohle úterý vystupovat. ()

Reklama

insurgentes 

všechny recenze uživatele

Tenhle pseudointelektuál mi nevoněl už když si honil triko na rádiu jedna, ale musím uznat, že tady ten pořad mu nevyšel nejhůř. Hlavně je vidět obrovský rozdíl v rozměru ega oproti jeho konkurentovi - židozednáři, kterému, když mu nějakej host nevoní, klidně z něj udělá čuráka (a tím nejvíc i ze sebe). Tady to není o tom vyselektovat hosty podle židozednářského klíče a ty nevyhovující odpravit, tady to je o snaze s každým najít alespoň trochu společnou řeč. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Pro Talk-show platí jednoduchý vzoreček a to že se rovná součtu moderátora a hosta. No u 7 pádů Honzy Dědka se má takhle. Faktor první „Dědek Jan“: Máte moderátory jako Jan Kraus, kteří hosty potřebují pouze ke svému sebeukojování, máte moderátory jako Karel Šíp, kterému jsou hosté partnery, a pak máme moderátory, kteří vlastně vůbec nejsou moderátoři a v číšnickém úboru usrkávajíc vodu se snaží zuby nehty držet kormidla a sem tam hodit do placu nějaký ten v úvozkách vtip. Faktur druhý „guests“: S hosty to máte těžké, dopředu jim do hlavy nevidíte a když se jejich výběr ne zcela zdaří, máte z pořadu, na který jste se pečlivě připravovali, houbovou omáčku. Tudíž ohledně tohoto hlediska by se dal výsledek nazvat „jak kdy“…………….doporučil bych díly s Lukášem Pavláskem, Romanem Vaňkem nebo Nikol Štíbrovou. ()

Fungore 

všechny recenze uživatele

Na Honzu Dědka se díváte kvůli konkrétním hostům. Pan Dědek není moc vtipný, ani charismatický, ale na druhou stranu je to solidní člověk. Hosté dostávají velký prostor, což je od Dědka dobrá taktika. Jasně.. Kraus je Kraus, ale já bych tyto dva pořady nesrovnával. U Krause jde spíš o klasickou show, tohle beru víc jako rozhovory. ()

Galerie (339)

Zajímavosti (12)

  • Stejně jako v pořadu Show Jana Krause (od r. 2010) se jednou Honza Dědek na úvod zeptal, zdali je přítomen pan Odvárka, stálý návštěvník pořadu Jana Krause. Bylo tedy pro něj velkým překvapením, když se pan Odvárka přihlásil, že přítomen je. (nopud)
  • Název pořadu odkazuje na 7 mluvnických pádů v českém jazyce. (hrumsrt)

Reklama

Reklama