foto

Xindl X

  • nar. 16.8.1979 (40 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Restart
2003 51 kHz (studentský film)

TV seriály

2009 Comeback (TV seriál)
Boží mlýny (S01E30)
Prohozz (S01E25)
Rozzvod (S01E24)
další epizody (6)
2008 Comeback (TV seriál)
Sliby chyby (S01E13)
Giganti (S01E11)
Lexa a porno (S01E10)
další epizody (10)

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)
2019 Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)
2014 Xindl X - V blbým věku (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Věčně tvá nevěrná
2016 Pravý rytíř (TV film)

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Dokumentární

2018 Český mejdan s Impulsem 2018 (koncert)
Žalman aneb Naslouchám tichu Země
2017 Megakoncert Rádia Čas (koncert)
2016 Mikulášská s The Tap Tap ve Foru Karlín (koncert)
2015 Noc a Den (koncert)
The Tap Tap - Mikulášská v Opeře (koncert)
2014 The Tap Tap v Opeře (koncert)
2013 Colours of Ostrava Radegast Czech stage (koncert)
The Tap Tap v Opeře (koncert)
2010 Listopad třikrát jinak (TV film)

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)
2019 Xindl X - Alenka (hudební videoklip)
Xindl X - Volnoběh (hudební videoklip)
Xindl X - Čas to zabalit (hudební videoklip)
2018 ONEMANSHOW Foundation - Cizí zeď (hudební videoklip)
Xindl X - Byznys (hudební videoklip)
Xindl X - Dřevo (hudební videoklip)
Xindl X - Věčně nevěrná ft. Sabina Křováková (hudební videoklip)
Xindl X - ZZZ (pro Světlušku) ft. Jananas (hudební videoklip)
Za100let - Za 100 let (hudební videoklip)
2017 Sebastian - Náhradní díly (hudební videoklip)
Xindl X - Mýval (hudební videoklip)
2016 Summer All Stars - Léto lásky ft. Slza (hudební videoklip)
Xindl X - Na vodě (hudební videoklip)
Xindl X - Popelka (hudební videoklip)
2015 Pokáč – Vymlácený entry (hudební videoklip)
Xindl X, Mirka Miškechová - Cudzinka v tvojej zemi (hudební videoklip)
2014 Těžkej Pokondr: Kníra mám (hudební videoklip)
Xindl X - V blbým věku (hudební videoklip)
Xindl X: Barbína (hudební videoklip)
Xindl X: Čecháček a totáček (hudební videoklip)
2013 Kryštof: Zatančím (hudební videoklip)
Xindl X: Casio (hudební videoklip)
2012 Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)
Xindl X: Dočasná svatá (hudební videoklip)
Xindl X: Zlato (hudební videoklip)
2011 Olga Lounová - Gynekolog amatér (hudební videoklip)
The Tap Tap - Řiditel autobusu (hudební videoklip)
Xindl X: Nejlepší kuchař (hudební videoklip)
2010 Xindl X a Olga Lounová: Láska v housce (hudební videoklip)
2009 Xindl X: Anděl (hudební videoklip)
Xindl X: Dysgrafik (hudební videoklip)

Koncert

2020 Narozeninová oslava XL (koncert)

Spisovatelská filmografie

Filmy

2005 Restart - povídka

Host

TV pořady

2020 Vlna naděje (TV pořad)
2019 ON AIR (TV pořad)
Pětka z garáže (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2019 (TV pořad)
2018 Pomozte dětem 2018 (TV pořad)
Světlo pro Světlušku 2018 (TV pořad)
2015 Ceny Anděl 2014 (TV pořad)
Kombo (TV pořad)
Mattoni Koktejl Festival 2015 (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2015 (TV pořad)
2014 Světlo pro Světlušku 2014 (TV pořad)
Český Slavík Mattoni 2014 (TV pořad)
2013 Dé pětka (TV pořad)
2012 Mixxxer (TV pořad)
2011 Ceny Anděl 2010 (TV pořad)
To byl náš hit (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2011 (TV pořad)
2010 Ceny Anděl 2009 (TV pořad)
Mazec (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
Silvestr 2010 (TV pořad)
TOP STAR (TV pořad)
Česko Slovensko má talent (TV pořad)
Český slavík Mattoni 2010 (TV pořad)
2009 Český slavík Mattoni 2009 (TV pořad)
2008 Limuzína (TV pořad)
One Man Show (TV pořad)
2006 StarDance aneb když hvězdy tančí (TV pořad)
2005 Inbox (TV pořad)
Všechnopárty (TV pořad)
2002 Ladí neladí (TV pořad)
1987 Manéž Bolka Polívky (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)
2019 Xindl X - Alenka (hudební videoklip)
Xindl X - Čas to zabalit (hudební videoklip)
2018 Xindl X - Věčně nevěrná ft. Sabina Křováková (hudební videoklip)
Xindl X - ZZZ (pro Světlušku) ft. Jananas (hudební videoklip)
2017 Sebastian - Náhradní díly (hudební videoklip)
2012 Olga Lounová - K výškám (hudební videoklip)
Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)

Divadelní záznam

2014 Cyrano!! Cyrano!! Cyrano!! (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)

Kameramanská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Hudební videoklipy

2020 Xindl X - Roušky (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce