Reklama

Reklama

Režisér filmu Sejmi eso vás zavede do světa Kevina Stretche, řidiče hollywoodské limuzíny, muže s temnou minulostí. Když se Stretchovi ozve nechvalně proslulý gangster, aby od něj dostal zpět půjčené peníze, Stretch v naději na slušnou odměnu vezme práci, kterou mu nabídne jeho klient – miliardář. Výstřelky výstředního klienta ale brzy vyústí v divokou noc plnou dobrodružství, sexu a nebezpečí, po které je jasné, že s návratem peněz to až tak snadné nebude. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (227)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Film, který chtěl pološíleným vtipným bizárem, ale přitom mě svou trapností a režisérským pozérstvím s*al každou minutu čím dál víc. Příběh je vycucaný z prstu, Patrick Wilson zapomněl doma charisma a všechny postavy jsou tak odporně nesympatický, že jsem vážně uvažoval nad tím, že to nedokoukám. A k takové události u mě dochází maximálně jednou za deset let. Když vám ve filmu nefunguje ani rádoby vtipné cameo Davida Hasselhoffa, tak je něco hodně špatně. Hvězdičku dávám jen z předešlé úcty ke Carnahanovým filmům. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Příběh je založen na celkem jednoduchý zápletce, která co deset minut získává nějakou tu dějovou kudrlinku, takže než se dojede do finále je z filmu docela poveden kudrnáč. Krapet akce, krapet humoru a docela větší krapet neorotodoxnosti vydrží bavit po celou dobu svý existence na televizní obrzovce. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečně divoká road movie jízda, při které mi oči vyskakovaly každou minutu z důlků ! Čekal jsem akční film a dostal jsem perfektní thriller na téma: závod s časem, který osobně miluji a preferuji, pač tyhle flicky mi vždy vlijou adrenalin do krve. Plusem je rozhodně neočekávaně velká účast známých herců, doporučuji si nic nečíst, nezjišťovat o to více budete překvapeni, dále dialogy!! v jednu chvíli neuvěřitelně inteligentní či vypjatě vygradované a hned v zápětí velmi vtipné a zábavné, že jsem líbal pomalu koberec! Chris Pine zde zahrál zřejmě svou životní roli, takhle šíleného a mysteriózního chlápka, člověk nevídá denně. Jazyk mám na stole ještě teď, překvápko roku. 80% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Joe Carnahan točí filmy pro radost. Jeden z mála režisérů, který se nestihl zaprodat Hollywoodu. Umí filmy napěchovat jak správně dávkovanou akcí, tak sympatickými postavami a hlavně nechce diváka nudit. Šofér není zcela určitě jeho nejlepším dílem, ale výborná camea a Patrick Wilson z něj hodně solidní podívanou rozhodně dělají. Být řidičem limuzíny v LA může být určitě zajímavé. 65% ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Tak to by šlo. Igeliťák má lehkou deprézi, sekeru u svýho mexikánskýho bookmakera a navíc práci která ho nebaví. Docela to odsejpá a zjišťuju, že tenhle druh filmů mě hodně baví. Spousta neotřelejch nápadů, samuraj Chris Pine, třímetrovej rusák s odtahovkou a spousta smůly na idioty. Jen ten konec nemusel být tak přeslazenej a klidně bych tomu vpálil pětec. Škoda. 80% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Vedenie štúdia Universal chcelo, aby mala postava Rogera Karosa (Chris Pine) oholenú bradu, pretože sa báli, že diváci herca nespoznajú alebo im príde atraktívny, no režisér to odmietol. (Da_reba)
  • Natáčanie trvalo 21 dní a stálo 5 miliónov amerických dolárov. (Da_reba)

Související novinky

Mizerové 3 s novým režisérem?

Mizerové 3 s novým režisérem?

10.06.2015

Michael Bay má plné ruce práce. Momentálně točí akční thriller 13 Hours a do budoucna ho chce urvat hned několik projektů. Nejhlasitěji o něj bojují válečný akčňák Sabotage, sci-fi Time Salvager a… (více)

Reklama

Reklama