Reklama

Reklama

Projekt minulost

  • USA Project Almanac (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když brilantní student (Jonny Weston - Rezistence) se svými kamarády objeví plán stroje, který je může poslat zpátky časem, možnosti se zdají být neomezené. Přepisují historii, aby vyhráli v loterii, váleli u zkoušek a pořádali mejdany jako nikdy předtím. Změnou minulosti však ohrozí budoucnost našeho světa. Mohou napravit škody, které napáchali, než bude příliš pozdě? (Magic Box)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (255)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Klasika o cestovaní časom snímaná "hand-held" kamerou a je sakra dobrá. Na začiatku je odhalenie technológie cestovania časom a objavenie všetkého, čo taká technológia môže jej majiteľom priniesť. Na konci potom zistenie, že skoky v čase tam a sem nie sú tak úplne bez následkov. A hlavne, kto si má večne pamätať, v ktorej dobe vlastne je, že? Snímka po celý čas udržiava pomerne vysoké tempo so sympatickými hereckými výkonmi. Na snímke oceňujem najmä nápad a dobrú prepracovanosť príbehu. V podstate sa mi to veľmi páčilo a natáčanie na pohyblivú kameru jednoducho môžem, preto nemôžem dať nižšie hodnotenie. Film je inak prekvapivo zábavný a svojím obsahom skôr osloví práve tých mladších, než starších divákov. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tyhle Time Loop filmy mám celkem v oblibě a Welcome to Yesterday je podaný zábavně a je škoda, že do žánru Thriller příliš nezasáhne. První půlka je poměrně zdlouhavá, jakmile začne pokus fungovat přichází na scénu vynikající zábava především ze školního prostředí, ale finále mi přišlo bohužel příliš překombinované a chaotické, ze kterého jsem neměl příliš pozitivní dojem. Fajn postavy, fajn myšlenka i fajn zábava, ale ambice byly výše. 65% ()

Reklama

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že první polovinu filmu jsem se příšerně nudil. Myslím, že celé to vyrábění, testování, objevování a já nevím co ještě mohlo proběhnout rychleji. Větší prostor pak mohly dostat postavy. Respektive jejich nabytí věcí, zážitků a dalšího, aby až se to celé pokazí, museli všichni litovat , že o to vše mohou přijít a divák s nimi. Když jsem se tedy prokousal možná 2/3 filmu konečně to začalo mít spád a posledních snad 20 minut to celé, alespoň u mě zachránilo. Zběsilé napravování škod bylo působivé. Škoda jen, že finální pointa nebyla tak nějak víc "kulervoucí". Nakonec tu 4tou dám i když jen tak tak. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele

Co k tomuto filmu pro mládež o cestování časem napsat... Neviděl jsem k němu žádné ukázky, dokonce ani fotografie, což bylo - dle zdejších komentářů, evidentně výhra. Kompletně celý film se odehrává před ojektivem ruční videokamery, kterou si hlavní postavy zaznamenávají své cestování v čase a zároveň je prostředkem, který dodává filmu dynamiku (= je často rozklepaná, rejža by řekl jakoby autentická). Jen to začně být chvílemi nuda sledovat, jak se mládež bezstarostně baví. Závěr s klasickým poučením, sice trochu namíchává zajímavější koktejl, ale už je to tak trochu s prošlou záruční lhůtou. Zpočátku jsem chvílemi uvažoval o čtyřech hvězdách, po skončení dávám maximálně tři hvězdy s přimhouřením oka. PS: Pokud jste se ještě nedívali na fotkya ani na filmové ukázky, nedělejte to! Jinak snad ani nemá cenu se na film dívat, protože tam je v podstatě většina děje. ()

stration 

všechny recenze uživatele

Cestovačka časem tentokrát okořeněná found-footage. Jako vždy se vymyslí nějaký přístroj, teenageři jsou nadšení, všechno zkouší a pak se to posere. No tak se to pokouší napravit, jenomže to není tak jednoduchý. Toto nebyl spoiler, to je vždycky stejný. Kamera je vcelku snesitelná, dokonce se mi zdála trochu méně nervní než v ostatních FF. Herci celkem přijatelní. Celkově vzato je to průměrný film. Mě ale cestovačky strašně baví a FF tomu dává trochu zajímavější rozměr. Takže i přes kupu logických lapsů a s přivřením všech očí co mám, je to za slabší čtyři. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (7)

  • Pôvodný dátum americkej premiéry bol stanovený na júl 2014, ale kvôli silnej konkurencii ju presunuli na 30. január 2015. (Hudakfilms)
  • Herci mali na to, aby sa naučili svoje repliky, len 5 dní. (beso74)
  • Jedna z postáv sleduje na notebooku film Bill & Ted's Excellent Adventure (1989), ktorý sa taktiež venuje stroju času. Dvaja tínedžeri sa v ňom snažia zostrojiť ako projekt do školy práve takýto stroj. (beso74)

Související novinky

Bay a jiná galaxie

Bay a jiná galaxie

31.08.2014

Zatímco Michael Bay (Transformers: Zánik) stále neodhalil, co hodlá do budoucna režírovat, jeho producentská kariéra nabírá další a další projekty. Po letošních Želvách Ninja a thrilleru Očista:… (více)

Reklama

Reklama