Reklama

Reklama

Vzkříšení démona

  • USA The Lazarus Effect (více)
Trailer 1

Skupina vědců se snaží se posunout poznání až na samou hranici božství a získat nepředstavitelnou možnost přivést zpět k životu mrtvé tělo. Zatímco Ježíš si vzkříšením Lazara vydobyl víru svých následovníků, vědecký experiment narazí na úplně opačné síly a jeho následky se ponesou ve znamení zkázy. První pokus skupiny mladých vědců oživil mrtvého psa, při jeho opakování se ale věci zvrtnou a po zásahu elektřinou jedna z členek týmu zemře. V okamžitém šoku se ostatní rozhodnou pro vyzkoušení svého zázraku na lidském těle.. (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (269)

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Aneb rutinou zacpěme krky hororovým fanouškům. Vzkříšení démona je nenápaditý a slabě natočený horor, který nejen že nezvládá postrašit, hraje ale také podle hodně slabého scénáře a spoléhá na stokrát viděné, bez kapky nečeho navíc. Olivia Wilde je fajn ale zbytek je těžce mimo, což platí i o mém oblíbenci Donaldu Gloverovi. [35%] ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Trochu slabé hodnocení. Nakonec to nebylo tak špatné. Připomnělo mi to Hráče se smrtí. Skupina vědců se snaží najít způsob jak oživit mrtvou bytost. To se . jim sice povede, ale ne bez vedlejších účinků. Začnou totiž v laboratoři postupně umírat... Atmosféra je docela dobrá a lekačky jsou celkem standardní. Oživuje to kouzelná Olivia Wilde :) "Otevři ty dveře!" ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Silno prázdna a nudná kravinka, ktorá by rada bola niečim výnimočným, ale to sa jej vobec nedarilo. 100 krát prevarené téma, ktoré nemalo čo ponúknuť a hlavne dejová linka je tak chabá a neoriginálna, že ma až hlava rozbolela. Je tu veľa odkazov na iné filmy, napätie sa tu prejavilo, ale celkom malej forme. A už si ani nepamätám. kedy mi bolo jedno čo sa stane s postavami, ako práve pri tomto braku, a to aj preto, že logika chýbala a značnou mierou to ovplyvnilo nielen postavy, ale aj celí príbeh, jednou vetou: scenár bol silno nedokonalí a s tolkymi prázdnymi a tupými dialógmi, ktoré mi až trhali uši. Dávam 1* za 2 docela dobré lakačky, ale na viac ma tento film nepresvedčil. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

A mě se to celkem líbilo. Nemělo to nic společnýho s vymýtáním , kterýho je všude dost, ale vydalo se to originálnější cestou. Zpočátku vědátorský testování na zvířatech se zvrhlo v oživení člověka. A to s sebou přineslo celkem krutý a neznámý následky. No každopádně i přesto, že ty drastický momenty nebyly vidět, pořád to mělo dobrou atmosféru a hlavně originalitu. Takže se ani omylem nejedná o žádnej propadák, jak to podle hodnocení vypadá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ze začátku byl film docela nudný, pořád samé kecy o ničem. Poslední půlhodina byla však úplně jiná, posledních patnáct minut docela zajímavých (nikde nemáte jistotu, že to takhle skončí). Nakonec musím dát jenom dvě, protože dívat se na skupinu blbců, kteří se snaží oživit psa, byla nuda. K tomu tam bylo pár známých a nudných lekaček. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 77. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)
  • Film bol dokončený v roku 2013 a následne mal byť distribuovaný spoločnosťou Lionsgate. Nakoniec si diváci na jeho uvedenie museli počkať ďalšie 2 roky a za ten čas sa zmenila aj spoločnosť zodpovedná za distribúciu v USA, stala sa ňou Relativity Media. Spoločnosti Lionsgate zostali len distribučné práva do zahraničia. (beso74)

Reklama

Reklama