Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (390)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám prostě rád filmy o vaření, i když u tohoto jsem si myslel, že to bude jen romantika. Ve skutečnosti je to tak trochu i psychologické drama, které ke konci úplně nefunguje, díky dramatickému a možná trochu zbytečnému zvratu, kterým se vlastně nic nezměnilo. Herecky ale výborné a překvapivě jsem se do děje zažral. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bradley Cooper se snaží v kuchyni se točí jak holub na báni. Sienna Miller je kočka. Alicia Vikander konečně nevyužitá, vlastně je zde zcela zbytečně. Mou pozornost si získal tedy hlavně Daniel Brühl, který hraje pro mě zdaleka nejzajímavější postavu celého filmu. Daniel je prostě borec, který umí. Toho vaření je tady docela hodně a milovníci všech kulinářských pořadů, které běží v televizi vlastně nonstop už od dob kdy vařila Jiřinka Bohdalová si příjdou na své. 60% ()

Reklama

Ducharme 

všechny recenze uživatele

Ráda vařím a nadšeně sleduji pořady o vaření a o jídle obecně. Na krásně poskládaný talíř koukám podobně ráda jako na obraz v galerii. Gordon Ramsay je můj hrdina. To všechno nejspíš způsobilo, že se mi Burnt vlastně docela líbilo. Krásně nasnímané interiéry, nádherná jídla a mumraj restaurační kuchyně - to jsou věci, které food nadšenec ocení. Film dost trpí tím, že rozehrává několik zcela zbytečných příběhů najednou, které nakonec vyznívají velmi plytce a neukončeně. Zápletka je velmi primitivní a předvídatelná. Coopera jsem stále ještě nepřijala jako herce, kterého bych mohla brát vážně, takže se sem vlastně docela hodil. Rozhodně nedoporučuji sledovat s prázdným žaludkem. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Poměrně nesympatický Adam Jones, který se honí za dokonalostí svých jídel. No možná z toho bude něco zajímavého, ale pro mě se tak nestalo. Hrozně mi zde chyběla bližší seznámení s jakoukoli postavou. Proč je Adam Jones tak neskutečně vyšinutej, kvůli drogové minulosti, kvůli tomu co se stalo v Paříži, což vlastně pořádně nevíme, nebo kvůli úplně něčemu jinému, nebo si to snad rozdával s Danielem Brühlem, to jsem také moc nepobral?!? I se zbytkem postav se scénáristi neobtěžovali blíž představit. Např. proč "protivník" Jonese roztřískal svojí restauraci, jen díky dobré recenzi Umy Thurman, vždyť nešlo ani o Micheliny. To mi hlava nebere. Pro mě fakt za dvě! Začínám ztrácet víru v kuchařské filmy viz Chef s Jonem Favreau... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bylo to dobré, ovšem problém je, že v posledních letech vzniká filmů o vaření opravdu hodně a tenhle je jenom kopíruje. Navíc tady máme opravdu jenom hlavní příběh o snaze získat třetí Michelinsku hvězdu, a vedlejší dějová linka dá se říci chybí, takže si prostě od toho vaření neoddechneme ani na minutu. Bradley Cooper je výborný herec, ale tady hrál zrovna postavu, která mi vůbec nebyla sympatická. Potěšilo obsazení Omara Sy, jen škoda, že nedostal více prostoru. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně, kdy se zbitý Jones (Bradley Cooper) snaží udělat dojem na kritiky z Michelinu, má půl obličeje od krve, v dalším záběru je jeho tvář čistá a rána ošetřená. (Nocturno culto)

Reklama

Reklama