Reklama

Reklama

Emelie

Trailer

Když jejich rodiče vyrazí na rande do města, tři malé Thompsonovy děti okamžitě přijmou svou novou chůvu Annu (Sarah Bolger), která vypadá jako splněný sen: je příjemná, zábavná a nechává je dělat věci, které boří všechna rodičovská pravidla. Ale jak interakce Anny s nimi nabírá čím dál více zlověstnější tón, děti si uvědomují, že jejich chůva nemusí být tou, za kterou se vydává. Brzy je na nejstarším Jacobovi, aby chránil své sourozence před stále více hanebnými záměry narušené ženy, jejíž zbraní je důvěra a cílem nevinnost. (noelcoward73)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi lehce ujetý a trochu nekorektní filmy kde se terorizujou děti, tohle je dobrá volba. Smál jsem se skoro celej film neboť tahle hlídačka má luxusní smysl pro humor. Škoda jen toho křečka :)) Samozřejmě film neni bezchybnej a neustálý prostřihy na večeři rodičů kazily atmosféru, i tak ale dobrá sranda s lehkým nádechem osmdesátek. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím čím to bylo, asi jsem v tom viděl něco víc, než v tom třeba viděli ostatní. Ta první polovina je prostě divná a v nějakých částech i nepříjemná, což je přesně to, co jsem v různých hororech hledal a v skoro žádném nenašel. Mám i takovou představu o naprosto geniálním hororu a tohle ho z části splňuje. Takže první polovina mě zaujala, vytvořila skvělou atmosféru a o napětí se postarala polovina druhá.Působilo to i realisticky - kdo jiný může být tak naivní a nic nepoznat než malé děti? A v druhé polovině se i nečekaně objeví skvělá lekačka, a o ty tady nešlo. Jediné, co mi vadilo, byla poslední scéna, která prostě naznačovala, že i tady bude nejspíš konec tradiční. Jinak jsem byl ale velmi spokojený a dokonce uvažuji i nad zařazením do oblíbených filmů. 5* ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Trilogie o děvkách na hlídání (Babysitter/Better Watch Out), jak já ji nazývám, by nebyla úplná, kdybych ji nezakončil kouskem, který ji vlastně "odstartoval". Holka nervozní jak panna před felací zavítá do spořádané rodiny, kde mravní kodex je nadevše. Přišla pohlídat tři nezletilé děti. A pouští se do ohrožení mravní výchovy mládeže. Kdyby film byl jen o avizovaných zvrácených aktivitách, nadto byl zakončen bravurním finálním vyústěním, byl by to velmi ojedinělý příspěvek, jenže hned po první polovině se nadmíru hrabe do standardního thrilleru o pomatené ženštině, která hledá náhradu za své mrtvé dítě. A ocením tedy zajímavější první půlku, druhá část už nic extra překvapivého nepřináší. Určitě mně nevadilo, že příběh už v polovině odhalí, jakou motivaci má angažovaná žena, co ji vede k tomu, aby tak jednala. To bylo také povedené. Sarah Bolger je příjemně zlověstná, děti hrály zdatně, rodiče vzorní a ctnostní, ale i oni měli své neduhy. Nebylo moc znát, že Michael Thelin nemá přílišné zkušenosti s celovečerním formátem, zdatně zvládal i drsnější scény filmu. Jen ten nenadále standardní průběh, kdy má žena spojence venku, likviduje potenciální záchranu dětského tria, až k rušivým prostřihům na rodiče užívající si dýchánek, to už byly ty méně zdatné scenáristické obraty. Něco z nich už je divákům známo i z jiných filmů. Vesměs je to natočeno svižně. Otevřené konce nevítám vždy s nadšením. 8/10 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, z kterého budete mít hodně nepříjemné pocity a s těmito pocity budete odcházet z jeho sledování. Když si najmou pro svoje děti holku na hlídání, ani netuší, co vlastně způsobí. Když tohle vidím, tak si hodně rozmyslím, jestli někdy nechat děti někomu, koho vlastně neznám, ale má nějaké doporučení. Ještě teď se z toho musím otřepat, i když konec už byl až moc tradiční ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší břečku, ale nakonec to bylo přesně na nedělní nudné odpoledne. Nová chůva se rodičům má postarat o tři haranty a přitom se celkem solidně odváže, nemá to v hlavě totiž v pořádku. Ale tak hezky, jen na můj vkus se držela až moc zkrátka. Škoda každé facky co padne vedle a ještě větší škoda těch facek které nepadly. Skončilo to však happyendem pro mě, máma medvědice může nadále hledat svého medvídka. Cestou by se mohla stavit i tady, myslím, že bychom našli společnou řeč. Lepší 3* ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městě Buffalo ve státě New York. (noelcoward73)

Reklama

Reklama