Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Nadmíru povedený rodinný film s malou porcí mystických prvků, které jsou velmi přesně dávkované (stejně jako flashbacky z "westernové" minulosti) a skvěle tak fungují. Mladý LaBeouf je ve filmu dobře obsazený a na svůj věk předvádí již autonomní výkon. Dospělým postavám vévodí suverénní Jon Voight, který si svou postavu mírně psychotického dozorce vyloženě užívá (ne že by se ale Weaverové nebo Nelsonovi dalo něco podstatného vytknout). 80% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Mladiství delikventi odsouzení do "trestaneckého" nápravného tábora dennodenně kopou v poušti díry, cosi hledají. Pro chlapecké / rodinné dobrodružství nezvyklé zasazení, ona také zápletka není úplně nekomplikovaně dětská, ale jakmile se střípky rodinné historie, kletby a místa začnou provazovat, má to efekt bezmála mystický. Děj se však zbytečně natahuje a ve směřování do přehnaně přešťastného závěru rozpadá. ()

Reklama

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

On je to snad nějaký nový nešvar, nacpat do jednoho filmu spousty retrospektiv. Navíc mi nějak veselé nepřišly, jako ostatně skoro celých čtyřicet minut filmu, co jsem viděl. Pak jsem to vzdal. Neshledal jsem na snímku pranic komediálního a už vůbec ne fantasy, jak jsem někde četl. 201209064000/????/10235 ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hodne sympaticka US komedia so slusnou Sigurny Weaver /Alien, Aliens neskor aj Avatar/ a Jonom Voightom /Kryci nazov Odessa/ a este aj vybornou Patriciou Arquette /True Romance/. V kinach sa filmu dobre darilo, nezhorel, to je + a dalsim plusom je priroda a ten fakt, ze je to slusna nenarocna oddychovka : 65 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Typická disneyovka pro celou rodinu, takže nečekejte žádnej pornofilm (podle názvu lehce zaměnitelné). Shia tímhle začínal a vydal ze sebe solidní ukázku herectví, ale ten scénář není nic zvláštního. Má to pár dobrejch nápadů, ale taky jde vidět, jak moc to je zaměřené na dětské diváky. Má to pár špatnejch nápadů. Ze záporáků pobavili hlavně vtipnej Mr. Sir v podání Jona Voighta, kterej ale místy působil až moc disneyovsky karikaturně. Sigourney Weaver herecky nic moc, ale jsem rád, že tuto roli dali zrovna jí. Spíš je to ale taková trapárna, než aby to stálo za to... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (11)

  • Sigourney Weaver chtěla roli v tomto filmu, protože knižní předloha (román "Holes" od Louise Sachara) je oblíbenou knihou její dcery. (Morien)
  • Film je věnován vzpomínce na Scotta Planka, představitele Trouta Walkera, který umřel chvíli po natáčení na následky automobilové nehody. (..Lucas..)

Reklama

Reklama