Reklama

Reklama

Série(5) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Oblíbené trio je zpět. Jeremy Clarkson, Richard Hammond a James May se vrací v novém seriálu The Grand Tour, který je nepřímým pokračováním jejich posledního působení v Top Gearu. Naše trojka se vydává na cestu po celém světě, kde testuje různá auta, plní úkoly a především si užívají život jako "motoristi ve středním věku", kdy každou epizodu uvádí v jejich mobilním stanu. (UncleMorty)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (175)

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Zatím mám pocit, že téměř nemomezený rozpočet Clarksona a spol. spíše zkazil. Na Top Gearu mě vždy nejvíc bavily hovadiny typu návrh levnějšího policejního auta, nejlepší bazarové auto apod. Kdežto Grand Tour okatě cílí na "WOW" efekt a chtějí oficiální Top Gear převálcovat hlava nehlava. Druhý díl (akční film) mě nebavil vůbec, demolování Clarksonova domu kvůli sázce ve třetím dílu vyloženě trapné. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Špičková zábava. Nový formát Top Gearu se povedl na jedničku a u mnoha dobrodružství v cizích zemích jsem se musel ptát, jestli to těm padesátníkům stojí za to. Místy hodně surové, ale autentistické. Bravo. První díl a hned první scéna, kdy se všichni 3 borci potkají na cestě, mi vhrnul slzy do očí. A pokud jde o finále a rozloučení se s diváky? Don't get me started! Grand Tour mi bude chybět. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele (k tomuto pořadu)

Po rozpačitém rozjezdu prvních dílů se partička zase dostává do formy. Ona ta změna značky asi nebyla jednoduchá, stejně jako to asi není jednoduché pro nějakého toho skalního automobilistu, kterému řeknou, že tento typ auta jeho oblíbené značky je poslední, protože továrna zavírá... Poté co BBC neustálo Jeremyho provokokace (i když kdo ví jak to všechno bylo) se začala psát tato nová éra Top Gea... pardon Grand Touru. Omluvte, chvilku si na to budu zvykat... Uvidíme jak se to bude rozjíždět dál. Rozpočet není vše, hlavní jsou nápady. Těch ztřeštěných nám už trojice předvedla se štábem tolik, že skalní fanda může mít dojem, že nádoba nápadů je vyčerpána a není s čím novým přijít... Tak uvidíme. Staří přátelé se neopouští a u mně to ve vztahu k Jeremymu, Jamesovi a Richardu samozřejmě platí! Ještě k BBC - přišli jste o pořad, který napodobují všechny pořady o autech na světě a který jen opravdu těžko nahradíte! Ale to vy asi už víte že? * * * * ()

Urukhaj98 

všechny recenze uživatele

Clarkson, Hammond, May. To oni jsou, respektive byli, Top Gear. Po jejich odchodu pořad ztratil svoje kouzlo, nicméně na pomoc přispěchal Amazon a tak mohla takhle nyní již ikonická trojice pokračovat v duchovním nástupci Top Gearu, vtipně (a možná i z trucu) pojmenovaném The Grand Tour. A ačkoliv je z pořadu znát, že nejlepší léta z Top Gearu už jsou za námi, pořád se jedná neskutečně zábavnou podívanou, která nyní víc než na autech stojí právě na komediální sehranosti moderátorů. A mně to vůbec nevadí. 9/10 ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

A tenhle znáte? Víte, jaký je rozdíl mezi americkým a britským humorem? Ne? Tak se podívejte na The Grand Tour a na původní Top Gear a musíte mít jasno. Ale vážně, je to pořád parádní záležitost, u které se dá dobře bavit, ale z televizního pořadu o autech se stala pouhá show, brutálně zaměřená na americké publikum, tzn. čistou chemii mezi úhlavní trojkou vystřídal zbytečně do puntíku naplánovaný scénář, plný střelby, výbuchů, efektů a nepřirozených a špatně vypointovaných konců. První série byla naplněna nostalgií z návratu starých známých tváří, ale až druhá série bude křest ohněm a rozhodne, jestli se nechá britská trojka zválcovat v tomto případě zbytečně přemrštěným rádoby vtipným americkým smyslem pro humor, který jim ani trochu nesedne. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (30)

  • Clarkson a spol. měli neustále za zády právníky BBC, kteří jim říkali, co v pořadu mohou a nemohou dělat, co mohou a nemohou říkat. BBC považuje za součást svého duševního vlastnictví vše, co pod hlavičkou Top Gearu (od r. 1978) vzniklo - veškerou stylizaci, typické fráze. A je připravena producenty The Grand Tour žalovat, pakliže začne mít pocit, že parazitují na tom, co charakterizuje Top Gear. Rozjely i spory o tom, zda James May může použít slovo „cock". Obstrukcí ze strany BBC bylo ale více. The Grand Tour nemůže mít měřená kola v rámci testů ani rekordní čas na kolo. Sekce s novinkami nesmí být zvaná jako Novinky (The News). (Maulincio)
  • K postavení a provozu 48tunového stanu je zapotřebí 114 členů štábu. Postavení trvá osm dní a samotný stan je složen ze 723 samostatných dílů. Stan je natolik velký, že pro něj produkce často velice obtížně hledala hezké a velké místo. (DexMASTER094)
  • Začáteční písmena názvu pořadu Grand Tour / GT by mohl být Top Gear (od r. 1978) po zpátku. Clarkson teorii zatím nepotvrdil, ale ani nevyvrátil. (DexMASTER094)

Související novinky

Amazon zachránil The Expanse

Amazon zachránil The Expanse

28.05.2018

Nejspíš vám neuniklo, že zažíváme válku kabelovek a streamovacích služeb. Všichni se totiž snaží mít co nejlepší a nejatraktivnější obsah a předehnat tak konkurenci. V čele pelotonu se momentálně… (více)

Reklama

Reklama