Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tým detektivů pod vedením Marie Výrové má nový případ – vraždu muže, kterého nejdříve někdo postřelil kuší a ihned poté několikrát přejel jeho vlastním vozem. Vyšetřování detektivy zavede do prostředí exkluzivního lukostřeleckého klubu, jehož členy jsou dnes bývalí vysokoškolští spolužáci – ambiciózní náměstek primátora, který řeší rozvodovou situaci, uznávaný chirurg, který udržuje vztah s prostitutkou, existenčně zajištěný rentiér, a kontroverzní podnikatel. Situace nabere dramatický obrat, když vyšetřovatelé i potenciální oběti pochopí, že kdosi systematicky usiluje o jejich životy… (Česká televize)

(více)

Recenze (32)

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Ke sledování prvního dílu Hřebejkova seriálu jsem se dostal náhodou; a o co vlastně šlo se dozvěděl až díky datům na čsfd. Kriminálka - byť zatím v zárodku - se mi nelíbila, prostředí ani lidé se mi nelíbili, jednotlivé akční obrazy mi přišly povědomé. Vrahem bude nejpíš fotr přejetého dítěte z mateřské školy. Ať to bude tak či jinak, jsou to dostatečné argumenty k tomu, abych tento seriál dále nesledoval a režiséra nepřeřazoval z druhé třídy do první. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Nemám s prvním dílem problém, podstatnou chybu vidím jen v tom, že už vím, kdo je vrah...Nebudu prozrazovat, kdo by chtěl vědět víc, stačí se podívat na úvodní titulky a obsazení a porovnat, kdo z uvedených v prvním díle nebyl. Vlastně byl, ale jen rozmazaně, když odnášel pití ve střeleckým klubu. každopádně mě Hřebejkovo podání příběhu baví o něco víc než Taušovo. ()

Reklama

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První půlka otrava, seznamování se strašným množstvím postav a vražda malého kluka kuší už je naprostá zběsilost.Na takový závažný trestný čin by bylo nasazeno vše, co má ruce a nohy,ale v terénu nám běhá jen Majer s Mělíškovou a pár fízlů v uniformě.Šanci tomu dám,ale už mě ty český novodobý krimi lezou krkem, je toho strašně moc a všechny jsou podprůměrné.Asi to má sledovanost.Nakonec na to čumím taky. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned první epizoda mě donutila zapřemýšlet, jestli nepovedené díly z cyklu Detektivové od Nejsvětější trojice nespojuje nějaký společný jmenovatel. Obávám se, že jsem ho našel v režisérské židličce, spolupráce Jana Hřebejka a Petra Jarchovského už nějaký čas není zárukou kvality. Nebudu tady zbytečně rozepisovat negativa, protože už to přede mnou udělal BoredSeal a já bych ho jen kopíroval. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začnu tím, že je to knižní serie, série jednoho oddělení, tedy série miniserií, ano, hrají tam stejní herci. A tak je to i ve světě. Jedna televize si většinou drží stále stejné herce. No, a my máme menší rybníčel. Toť komentář k divné kravině komentáře u hlavní stranky seriálu. A teď k dílu. Je tam všechno, co je třeba. Dlouhý úvod, ať se dozvíte o postavách. A skoro na konci, co se stalo. A teď už jenom zjistit kdo to udělal. Zatím dobrý, já jsem spokojená... ()

Galerie (65)

Reklama

Reklama