Reklama

Reklama

VOD (1)

Will (Theo James) se Sam (Kat Graham) mají před sebou zářivou budoucnost. Will musí na služební cestu, a když Sam telefonuje, "něco" se během hovoru stane. Západní část amerického pobřeží zmlkla. Telefony, internet, satelity, zpravodajství, Bílý dům i prezident mlčí. Kompletní dopravní infrastruktura kolabuje. Nikdo nechce dát informace, co se vlastně stalo a co se aktuálně děje. Armáda se snaží situaci dostat pod kontrolu, ale všude panuje zmatek. Jenže Will a otec Sam Tom (Forest Whitaker) nechtějí čekat a vyrážejí do neznáma. Mají vůbec šanci Sam najít, když všude vládne bezpráví a chaos? (Rodriguez)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Toto putovanie nevyspytateľnou, katastrofou zdecimovanou krajinou mi pripomínalo Cestu z roku 2009. Tá sa mi mimochodom nejako zvlášť nepáčila a podobne tomu bolo aj v prípade How It Ends. Hlavní hrdinovia si počas svojej odysei síce občas aj vystrelia, veľa času však zabíjajú spomínaním na minulosť a profilovaním svojho dovtedy nie zrovna ideálneho rodinného vzťahu, uprostred práve prebiehajúcej apokalypsy. Forest Whitaker tu tradične podáva solídny herecký výkon, jedna lastovička však ešte leto nerobí a v sumáre je How It Ends iba priemernou záležitosťou. ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Netflix je seriálovej a je to poznat... kdyby to mělo o hodinu míň a byl to pilot k nějakýmu postapo seriálu, bylo by to naprosto v pohodě a těšil bych se na další díly. Jenže ono to tak není. Má to skoro dvě hodiny a zdá se to neuvěřitelně rozvleklý. Nic moc se tam neděje, hodně se tam mluví o ničem, akce je poměrně očekávaná a ten konec - no nevím. Navíc se dějou náhody - jedou neuvěřitelně dlouho směr Seattle a po cestě narazí na vesnici, kde byl hlavní hrdina kdysi na návštěvě, pak najednou narazí na dům jeho otce, no úplná náhoda. Netflix se snaží, ale chce to ještě zabrat. ()

Reklama

Waldir 

všechny recenze uživatele

Ďalší očakávaný kúsok zo stajne Netflixu, ktorý je však vo výsledku opäť raz nevýrazný a neucelený. Hlavný hrdinovia mi prišli maximálne nesympatický, s výnimkou Foresta Whitakera, ktorý je štandartne skvelý. Celkový audiovizuál je taktiež (logicky) kvôli nie príliš veľkému rozpočtu dosť slabý. Za pochvalu akurát tak stojí snaha o budovanie hlbšieho vzťahu medzi postavami a fajn minimalistický nápad s apokalyptickým road tripom, inak je to ako som už spomínal nevýrazné - "nijaké", nemá to absolútne čím prekvapiť a o niekoľko dní to vyšumí z diváckeho povedomia. ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Příšerná nuda k uzoufání. Nesympatické postavy a do očí bijící hloupost jejich rozhodnutí, která jsou vysvětlitelná snad jedině neschopností tvůrců, vymyslet lepší katalyzátor pro uondaný příběh. Nevadí mi otevřené konce, pokud tvůrce dá divákovi indicie k domýšlení nebo podměty k zamyšlení; tohle ovšem není ani jeden případ a chybějící pointa je čistým nedostatkem tvůrčích sil, kdy celý příběh měl očividně k něčemu gradovat ale nakonec se ztratil v drobných dialozích a vedlejších linkách a tvůrci si nejspíš řekli, že to diváka uspokojí. Mě to tedy nestačilo ani zdaleka. Velké zklamání a škoda ztraceného času s tímhle filmem (a že ho bylo s touhle zabijáckou stopáží). Nejlépe bych to celé shrnul slovy klasika: "Tady kolega vám tedy dosti obsáhlou formou sdělil, že jsme tam jeli auty a že jsme cestou tankovali benzín.." 1/5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Běloch a Černoch se vydají na cestu autem zachránit černochovu dceru a bělochovu budoucí manželku, která je navíc těhotná do Seattlu. Po cestě ještě naberou indiána, který je automechanik a který jim pomůže kdyby jim náhodou to auto nejelo. Takže jedou a jedou a po cestě zažívají různé přepadení a přírodní vlivy (kromě zemětřesení , deště a jakéhosi pyroplastického proudu nic neuvidíme). A to je celý film nedozvíme se co se stalo (kromě jedné konspirační teorie, že to udělal naschval stát což je blbost jelikož kdyby někde odpálil atomovku tak by to někdo naměřil radiaci a podobně a navíc proč by to asi dělal?) a ani jak to skončí za to zjistíme, že pro přístup do hlídané oblasti stačí jen říct, že jsem byl v armádě a že mám někde svou dceru případně tam někoho znám a pokecám si a hned odejdu (nabízí se otázka proč to tak nezkusili všichni?) a že jedna z postav má neomezenou munici do revolveru a vynikající mušku a to i když umírá . P.s. 1 dám někdy 5 hvězd nějakému takovému filmu kde bude těhotná a tím šokem co se děje potratí ne, že bych byl necita, ale už mě štvou filmy kde někdo prožívá velké muka a je úplně v pořádku P.s. 2 srovnání s Šíleným Maxem je asi taková blbost jako srovnávat Hurvínka a kouzelné muzeum s Na Vlásku. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (3)

  • Někteří vojáci, kteří hlídají uzavírku dálnice, patří ke Kanadským ozbrojeným složkám. (NiWi)
  • Většina filmu se natáčela v okolí Winnipegu v kanadském státu Manitoba. (zbyshek)

Reklama

Reklama