Reklama

Reklama

Úniková hra

  • Slovensko Úniková hra (více)
Trailer 1

Psychologický thriller Úniková hra vypráví příběh šesti lidí, kteří přijali výzvu zúčastnit se únikové hry. Velmi brzy ale zjistí, že ze hry cesta ven neexistuje… a začíná boj o přežití. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (449)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Variácia na Kocku s pointou odpozeranou zo Saw. Triková stránka filmu je špičková a aj jednotlivé rébusy sú celkom zaujímavé, ale ja som mal obrovský problém naladiť sa na hru. Proste to bludisko je tak absurdne prehnané, že som to nedokázal akceptovať. V kontraste toho je snaha o realistické vysvetlenie toho, kto za tým všetkým stojí. To už by som skôr akceptoval, že za všetkým stoja mimozemšťania, ktorí hlavných hrdinov uniesli na svoju planétu. No a postavy mi tiež nesadli a namiesto toho aby som sa o ne bál, tak som tým debilom prial bolestivú smrť. A keďže je to PG-13 film, tak ani to som si nemohol poriadne vychutnať. Stará dobrá Kocka bola oveľa lepšia a jej tvorcovia urobili oveľa lepšie rozhodnutie, že sa nesnažili pôvod labyrintu vysvetliť. 4/10. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. Zbytečná soft varianta Saw bez krve a sadizmu. Koncepčně úplně stejná, s nezajímavými postavami a ještě nezajímavějším kvázy-Jigsawem. Nic v tom filmu mě neštvalo, řemeslně je OK, ale stejně tak nic mě v něm nepřekvapilo, ani nadprůměrně nepotěšilo. Neambiciózní jednohubka pro teenagery. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Escape Room udržel mou pozornost až do finálních (krásně provedených!) titulků. Já jsem tohle rozuzlení nečekala, i když ano, jisté nápovědy tu byly. Úplně nevím, co si myslet o úplně poslední scéně, ale nechám to být. Líbila se mi první místnost s knihou, která celou hru pěkně rozehrála. Escape Room je rozhodně fajn žánrovka a naprosto mi vyhovovalo utlumení horrorového žánru a vyzvednutí principu her samotných. Jo, tahle hra dopadla dobře. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Lehce nadprůměrný horor. Trochu mi to připomnělo sérii Saw. Parta lidí je zavřená v budově, ze které se musí dostat pomocí logických úkolů a kombinace vlastních dovedností. Úkoly jsou navržené přímo pro ně, ve smyslu, že odkazují na jejich životní zážitky. Většina herců není moc známá. Roztomilá Deborah Ann Woll tu hraje pro ni ne úplně typickou roli vojačky. Některé úkoly jsou vážně dost drsné. Jinak nejde o nic výjimečného. Končí to trochu otevřeně. "Já chci ven!" ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ani nevím, jestli jsem přišel na to, které všechny filmy tento paskvil vykrádá, určitě to byly: Cube, Saw, Final Destination a House of 9. Výsledkem bylo to, že jsem měl silný pocit, jako bych už všechno to, co mi tvůrci předložili, někde viděl. Snímek neohromil, nepřekvapil a považuji ho v podstatě za zbytečný počin. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V květnu 2018 bylo oznámeno, že film má mít premiéru na konci listopadu 2018. V červnu 2018 byla premiéra přesunuta na 1. 2. 2019 a nakonec měl film premiéru 4. 1. 2019. (Varan)
  • Natáčení skončilo v lednu 2018, natáčelo se v Jižní Africe. (Varan)
  • Premiéra filmu byla v Polsku odložena, když v zábavním centru pro únikové hry zahynulo pět patnáctiletých dívek. (Duoscop)

Související novinky

Úniková hra se dočká pokračování

Úniková hra se dočká pokračování

26.02.2019

Hororový thriller Úniková hra od Adama Robitela (Insidious: Poslední klíč) se v roce 2020 dočká pokračování. Studio Sony Pictures je podle všeho nadmíru spokojeno s výdělky levného hororu (rozpočet… (více)

Reklama

Reklama