Reklama

Reklama

Odpadlík

(seriál)
USA, (1992–1997), 78 h 52 min (Minutáž: 42–44 min)

Hrají:

Lorenzo Lamas, Branscombe Richmond, Kathleen Kinmont, Sandra Dee Robinson, Stephen J. Cannell, Larry Manetti, Geoffrey Blake, L.Q. Jones, Shauna Sand (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(110)

Obsahy(1)

Bývalý policista Lorenzo Lamas se stane psancem. Přesto stále bojuje na straně práva a spravedlnosti... (TV Prima)

Recenze (385)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

"Zabili mu zenu kterou miloval". Jako malymu se mi to libilo. Davat tomu odpad, kterej si zaslouzi, je stejne jako se smat nocniku. Pekny komentar: Gemini Ty vole, odkdy tady propagujes cizi nazory? Ty nevis co te ucili ve skole o kvazisolipcoidni fluaktaci interpunku? Nojo. Jedina vec, ktere se mi kdysi na odpadlikovi libila byla ta nekonecnost. Pokazde jinak. Pokazde s o spetku jinym scenarem. Nastesti si je promichali, takze jsem mel radost ze jsem to odhalil sam. Pest na oko neni zrovna nejlepsi zpusob filmareni No a to je prave ta druha stranka. Jako ze to je hodne spatne? Ano. Bavilo me hrat si na Rena. Pokazde trosku jinak. To proto jsem sel na iformatiku. Protoze zakladem umele inteligence je zkouseni vsech moznosti. Proto se ji rika umela. Chapu. Takze jsi jako malej skakal, kutalel se vydaval zvuky ktery nezapises zadnou abecedou. Ani japonskou a to je teprv co rict. Jo a celej si ses dycky poslintal Toz sme doma nemeli kecup. Ale, mel sem pocit filmove krve. ()

liskam 

všechny recenze uživatele

Pokud chcete udělat nějaký opravdu dobrý seriál, který bude oblíbený u dětí, musíte myslet tak trochu ve "sci-fi" , už vám totiž nestačí standartní kladný hrdina. Takže to vezmete zgruntu. Použijete Vinnetoua a necháte ho prodělat steroidovou kůru, pak oživíte Barbie (Ken není potřeba) která bude hrát sestru toho indiánského monstra a jako hlavního hrdinu vymyslíte hubenýho a vlasatýho Seagala, kterej umí navíc i kopat do ksichtu. A jelikož jste v USA, posadíte ho na mašinu. A to je celý, pak už je točit díl za dílem a vymejvat mladejm lidem mozky. Za mě 25% ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Reno Reins :-D Boží skladba při úvodních titulkách, fajnový humor a slušné bitky, to vše vystihuje Odpadlíka. Každopádně celkově to nic nového nepřináši a svým způsobem to připomína Walker Texas Ranger. No ale co. Já jsem Odpadlíka jistou dobu sledoval, relaxoval u něj a fandil mu, takže 3 hvězdičky mu dám. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Pamatujete? „Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance. Lovec lidí. Odpadlík.“ Nejlepší akční seriál mýho každýho dne školáka, kdy měl přednost před úkolama z "matiky a čejáku"... Nostalgie za 95% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Niektoré seriály proste nie sú nadčasové. Ono sa to ani kedysi nedalo pozerať od začiatku do konca, bol to iba taký podmas pri varení, jedení, umývaní riadu a podobne. Z nejakého dôvodu sa tento seriál už skoro ani nereprízuje a niet sa čo diviť. Lorenzo Lamas je typická béčková televízna hviezda minulej dekády, akou bol napr. Kevin Sorbo. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (10)

  • Tento a předchozí film (1993) byly v některých případech uvedeny také jako samostatné epizody v seriálu Odpadlík (od r. 1992), a to jako 20., 21. a 22. díl druhé řady. (CANNIBAL)
  • Černý Hummer H1 ,kterým v seriálu jezdí Bobby Sixkiller (Branscombe Richmond), patřil ve skutečnosti hlavnímu protagonistovi Lorenzu Lamasovi. (korbitch22)
  • Motocykel, na ktorom jazdí Reno Raines, je Harley-Davidson 1340 Springer Softail z roku 1989. Jeho majiteľom je Lorenzo Lamas. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama