Reklama

Reklama

Kickboxer 4: Agresor

  • USA Kickboxer 4: The Aggressor (více)
Trailer

Boj mezi rodinou Sloanů a zabijákem Tong Poem pokračuje. Tong Po unesl ženu Davida Sloana (Sasha Mitchell) a drží jí jako rukojmí ve své nedobytné pevnosti uprostřed pouště. Jediný způsob, jak se do pevnosti dostat, je přihlásit se na turnaj v kickboxu, který Tong Po pořádá. David Sloan se musí pokusit o co největší utajení, aby ho Tong Po nepoznal dřív, než se mu podaří zachránit svou ženu. (videofil)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Radussee odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto nepovedená napodobenina něčeho, co kdysi býval kickboxer! Zoufalý pokus o natočení dalších dílů zde působí naprosto negativně! Nejen scénář o ničem, ale i efekty, kdy strčení do člověka zní stejně jako facka, je až k pláči! Dlouho jsem neměl takovou chuť narvat pumpaři levné DVD obratem do řitního otvoru... ()

castor 

všechny recenze uživatele

Fakt jsem se pobavil. Albert Pyun je béčkový hrobař i těch alespoň trochu solidních látek. Tohle je umění v prošlém prášku, který byl koupený v nějaké hodně zaplivané pojízdné prodejně. Čtvrtý Kickboxer je jen nicotným výkřikem do daného žánru, nálepka peklo měsíce tak téhle úsměvné pohádce nesmírně sluší!! ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Jednička je klasika a další díly jsem zaplaťpánbůh neviděl. Občas mi přišlo, že koukám na péčko a to nemluvím o celkem hezké a naprosto zbytečné ero scéně. Choreografie bojových scén byla na úrovni rvačky kluků druhé třídy prvního stupně základní školy o zbytek tlející svačiny. Na druhou stranu bylo prima viděl Couďáka v něčem jiném než v seriálu Krok za krokem, ale bitkař to fakt není. 16% ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Ušišlané béčko kráľa žanru Alberta Pyuna. Sloan alias Kouďák Lambert alias Sasha Mitchell je späť a ide zas všetkým nakopať prdel. Funny. Takže dej ... no nejaký to malo. Jediné čo si pamätám, že tam boli dve celkom slušné erotické scény (jedna dosť dosť hustá - teda na akčný film) a keďže som to kukal s fotrovcami keď mi bolo asi 14, bol som zarazený v pohovke a ni som nedýchal (a modlil aby ma nezdrbali čo som to požičal za film - veď ešte nemam 15 !!!). Potom keď odišli tak som si ich púšťal stále dookola ;) ()

vovarano 

všechny recenze uživatele

Takze takto... som veľký fanúšik kickboxerov a celú sériu som bral ako solídne karate filmy ... až do katastrofy nazvamej "aggressor" ... dej - žiadny, a ešte aj ten žiadny je nelogický /viď prepustime vraha z vezenia aby zachránil svoju ženu a zabil iného vraha .... !!??? / herci? sasha sa tvári ako znudený cyklista ktorému je asi úplne jedno, či svoju ženu zachráni alebo nie /ešte viac citov prejavil k tej malej blondýne/ a tong pao? to čo bolo?? fantomas s maskou tong poa asi jedine... no hrôza strašné ... a ešte som aj teraz zistil že existuje aj piaty diel ... no neviem neviem či sa do neho pustím ... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (8)

  • Po prepustení Davida (Sasha Mitchell) z väzenia, keď stojí na ulici a číta list, môžeme v odraze jeho okuliarov zbadať kameramana. (Johnny.ARN)
  • Tvorba make-upu Kamela Krify v roli Tong Poa zabrala každý natáčecí den tři hodiny při nanášení a hodinu při odstraňování. V jednom z rozhovorů uvedl, že ve filmu nepředvedl příliš bojových scén i kvůli nízké odolnosti make-upu proti pocení. (lundgren86)
  • Nápis na podlahe Tongovho ringu je thajské slovo Kay, čo v preklade znamená mŕtvy. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama