Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak se mohlo stát, že shnilé mrtvoly začaly chodit po ulicích? Dva kamarádi se chtěli pobavit kanadským žertíkem a náhodou se vloupali do tajné laboratoře, kde náhodou našli zmraženou živou mrtvolu a náhodou ji oživili. A to byl jenom začátek. Příšery, krev, vybuchující hlavy a hrdinové se jmény jako "Brad" a "Cindy" - nenaskakuje vám husí kůže už teď? (Guild Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Gaskin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mne pobavilo, a hodně. Ani jako béčko se to sice neblíží geniálním dílům jiných režisérů, ale pevně věřím, že účelem bylo pobavit, což se povedlo dokonale. Černobílý prolog byl dle máho názoru naprosto zbytečný, ale mimozemšťaní-miminka k popukání. A pak se to rozjelo. Dvě středoškolské ucha snažící se zabodovat u slečen, v jejichž kolejním sklepě se zrovna náhodou nachází přepravka plná lidských mozků, když se objeví slimáci měnící živé bytosti na zombie z vesmíru. Pak už jen stačí drsný detektiv s komplexy z mládí a plamenomet, ke kterému hlavní hrdina přijde jako slepý k houslím a zábava může začít. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Sorry, kámo. Neber si to osobne.“ Skvelý Tom Atkins. Ladenie do komédie mi u hororov skoro vždy vadí, ale tu to bolo celkom fajn. Postavy sympatické, atmosféra osemdesiatok adekvátna. Poteší nepredvídateľný scenár. UFO, zombies, vybuchujúce lebky, kosačka, rande, slimáky a plameňomet. Plameňomet pochopiteľne nesmie chýbať. A ten mechanizmus s prostredníkom sa budem musieť naučiť. Negatívnejšie hodnotím pomerne veľké množstvo hluchých, neveľmi zaujímavých scén. Našťastie to zakaždým zas pomerne rýchlo chytí tempo. P.S. - A ja že odkiaľ poznám toho týpka. Tak idem na imdb. A on to Rusty! ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Doporučení Mr. Hlada z odborného Moviezone nelhalo. Perfektní zábava, která volně navazuje na Jacksonovy a Raimiho pytloviny, které míchá se žánrem teenage movie. Překvapivě mě tohle velmi sedlo a celou dobu jsem se skvěle bavil a užíval si ty správné osmdesátky. Jedinou velkou výtku vidím v hlavní roli, která bohužel byla svěřena hrozně nesympatickému dřevu. 75% ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě horrorová klasika mého dětství, ale a teď pozor SPOILER! Nedávno jsem stáhl tento film z netu a je to jiná verze než původní, kterou mám s jednohlasým dabingem někdy z roku 1991 na staré vhsce. Chybí některé scény a závěr se liší. V původní (starší) verzi, kterou mám, se na konci znovu objeví detektic cameron, spálený na prach, rozpadne a z hlavy mu utečou "ještěrky" a schovají se na hřbitově, kde je vyzvedne vesmírná loď ze začátku. V této, pro mě nové verzi, končí film se záběrem na pejska a otevřeným koncem, což je docela blbý, protože takhle mi té dívky je líto, předtím to byl víc happyend...... ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Nejake prerastene vesmirne pijavice spadnu na zem a robia z ludi zombikov. Z toho by mohol byt celkom slusny horor, ale postavy mestecka, ktore je v ohrozeni su neskutocne nesympaticke a tak mi nielenze bolo jedno kto prezije, ale miestami ma aj sralo sledovat osudy tych postav. Technicka stranka je v pohode. Miestami je to solidne krvave a miestami zase roztomilo zastarale. Takisto to ma tu prijemnu osemdesiatkovu atmosferu, ale kvôli fakt otravnym postavam som to mal problem aspon raz dopozerat, takz vysledok je pre mna podpriemerny. 4/10. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (6)

  • Na zdi v pokoji J.C. můžete vidět grafity "Go Monster Squad!". The Monster Squad (1987) režíroval také Fred Dekker. (Chatterer)
  • "Corman University" je odkaz na režiséra a producenta Rogera Cormana. (Chatterer)

Reklama

Reklama