Reklama

Reklama

Americký ninja 3

  • Česko Americký ninja 3: Krvavý hon (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sean Davidson se jako chlapec vydal do Japonska, aby se učil u japonského mistra bojovým uměním a dovednostem ninjů, a byl poté schopen pomstít vraždu svého otce. Když vyroste a je dostatečně připraven k boji, připojí se ke svému příteli Curtisi Jacksonovi a společně s ním se vydává na jeden z karibských ostrovů, kde se koná mezinárodní soutěž bojových umění, a kde, jak doufá, narazí na vraha svého otce, obávaného teroristu přezdívaného "Kobra". Ten je totiž společně se svým komplicem Andreasem organizátorem soutěže, kterou hodlá zneužít ke svým nekalým záměrům. Hodlá tu totiž na těch nejodolnějších z nejodolnějších vyzkoušet nový uměle vytvořený virus, který stvořil ve svých laboratořích. Ideálním pokusným objektem se pro ně stane právě Sean, kterého během soutěže uvězní a infikují. Jeho přátelům Curtisovi a Dexterovi se ho sice podaří osvobodit. To je však pouhý začátek bitvy, protože Sean potřebuje protilátku, která by mu vrátila zdraví a pomstu, která by mu vrátila klid. To však znamená porazit nejprve jeho malou armádu ninjů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (97)

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

U všech nablejskaných nindžató, tohle začíná být už hodně zlý. Dudikoff se po druhém dílu, ve kterém měl dva dvouvteřinové koukatelné momenty rozhodl zahrabat se na pár měsíců někam do bažiny a na scéně se poprvé v sérii objevuje břečkolez David Bradley, jehož filmografie zde na čsfd téměř vždy balancuje na modročerné hranici. A je to katastrofa. Nindžové místo výuky asi mastili žolíky, protože to, co ti pitomci zde dělají, za to jim černé róby absolutně nepatří. Vrchol snad je, když jeden retardní stínoblb zatočí dvěma nunchaky a normálně je podá Bradleymu, aby ho zrubal. Pořád stejně narvanej a vtipnej je černošskej bomberman Steve James, tomu by stačilo zacvakat kozama a nindžochudáci by si polehali na zem. Naprosto otřesnej scénář na konci vybalí scénu, kde Bradley předvede umění nindžovo uzdravení a já si odcházím vypláchnout oči, jinak bych měl trvalé následky... do prdele a to máme před sebou ještě dva díly... ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

American Ninja 3 je bieda. Dudikoff uz evidentne nemal zaujem, a tak na jeho miesto nastupil David Bradley. Uz samotny Dudikoff nikdy neoplyval hereckym talentom, ale cosi zachranil rejza Firstenberg. Tu sa rezie chytil uz Cedric Sundstrom a tym siel film do hajzlu. Kataristicke umenie bohuzial tiez. Skoda. Sracka presne tak, ako si predstavujem filmovu sracku : 0 % ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

V tomto Americkém ninjovi už Dudikoff nehraje. Zřejmě věděl proč. Protože na rozdíl od předchozích dvou dílů nemá pořádný děj a ani logiku. Místo Dudikoffa je tu poprvé David Bradley, který byl geniální v pátém dílu Amerického ninji, ale tady je jeho výkon stejně ubohý jako celý tento film (když tedy opominu bojové scény). [2905. hodnocení, 88. komentář, 20%, 173. nejhorší film] ()

Všivák 

všechny recenze uživatele

Nevim co bych vytkl. Do půli těla svlečeného Jacksna a jeho: Pojďte si pro mě!, Naprosto dementní ninji, kteří akorát čakají až je někdo zmlátí nebo hlavního hrdinu co chytá hvězdice a šípy jak na letícím pásu, aby nakonec zmlátil speciální barevné ninji? Je to čistokrevné, ryzí béčko pro milovníky špatných filmů. Pobavil jsem se u toho. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Může být divák vůbec přísný na film, kde scénář nebyl nikdy napsán, natáčení trvalo 2 dny, nejvíc peněz padlo na oblečení. Bohužel nezbylo na oblečení pro Steve Jamese, protože ten si vždycky vrch sundá. Obhajobou snímku by měl zůstat fakt, že ani jeden z účinkujících se nikdy herectví nevěnoval. Na závěr by mě zajímalo jestli zůstali na světě nějací Ninjové i pro 4. díl. Protože po 3 filmech jsou již poměrně solidně ohroženým druhem. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Úloha, ktorú hrá David Bradley, bola pôvodne ponúknutá Kurtovi McKinneymu. Ten ju odmietol, lebo sa obával, že by si ho ľudia zaškatuľkovali ako herca béčkových akčných filmov. (m.a.t.o.)
  • Jediný film zo série, kde hlavný hrdina neprejavuje záujem o nejak ženské srdce a kde na konci nezabije hlavného podliaka. (beso74)

Reklama

Reklama