Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (548)

plakát

Třináct životů (2022) 

Škoda toho velmi pomalého začátku, který by mohl některé nepřesvědčené diváky od sledování odradit. Stopáž mohla mít úplně v klidu 100 minut a nic by se nestalo. Cením relativně vysokou míru autentičnosti podle ohlasů na internetu. Pro někoho, kdo neví, kolik lidí se vrátilo zpátky to bude mírně napínavější, ale i s touto znalostí si můžete film užít.

plakát

Leon (1994) 

Film vyloženě atmosferický, Jeana Rena tak nakoukaného nemám, ale tady byl fajn, Natalie Portman na 11 let obdivuhodná. Oldman předvedl daleko lepší výkony jako starší.

plakát

S čerty nejsou žerty (1984) 

Bohužel extrémně zestárlo, děj hloupoučký, naivní, postavy ploché, efekty na dnešní dobu samozřejmě hrozné. Vzhledem k tomu, že to je 40 let starý film - 2 hvězdy. Zdejší absurdní hodnocení přičítám nostalgii.

plakát

Saltburn (2023) 

Takhle měl vypadat Trojúhelník smutku. Víc filmů v 1,33:1 prosím :) Super postavy, super kamera, krásná kamera. Casting Barryho Keoghana byl trochu off, ale našel jsem si k němu cestu. Škoda toho příliš doslovnýho konce a některejch dalších věcí, co mi nesedly, takhle jen 4, ale krásné hvězdy.