Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh Nikdy neříkej nikdy ukáže, že všechno zlé opravdu může být pro něco dobré. Hlavní postavy Naďa a Petr se se svými partnery právě rozvádí. Petrova manželka je lékařkou na misích v Africe a jejich vztah trpí dlouhým odloučením, z Nadina muže se vyklubal záletník, který se občas zamiluje do někoho mladšího. Naďa a Petr do sebe nejprve lehce vrazí autem a díky tomu na sebe začnou narážet i dále v životě. Z jejich rozvíjejícího se vztahu se pak stane bláznivá jízda dvou neúplných rodin, která bude výzvou nejen pro ně, ale i pro jejich blízké... protože všechno se může stát. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Když se začnou náhody nebezpečně kupit, máte jistotu, že jste v české romantické komedii. A taky víte, že takový film bude stát za hovno. Maštalír zachraňuje co se dá. Jenomže Tereza Kostková je sympatická, totální neherečka, jenžto nemůže a nesmí být do ničeho obsazována. Pravděpodobnost podobného vývoje děje v realitě jako obvykle nulová. Je záhadou, že si na sebe podobné projekty vydělají, ačkoliv je pravda, že převážnou většinu ale zalepí inzerenti Primy, která tím získá šlehačku na jeden večer. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Dve zlomené rozvedené srdcia si k sebe postupne aj vďaka životným náhodám hľadajú cestu. Herecké obsadenie: Terezka Kostková a Tomáš Maštalír sú v podstate stávkami na istotu ale obsadenie adolescentného osadenstva sa mi tiež  páčilo a sedelo k daným charakterom. Prevedenie: Vo svojej podstate ide o tuctovú komediálnu drámu ktorých slovenská a česká produkcia chrlí kopu každý rok. Ale oceňujem jednu vec ktorá nie je samozrejmosťou. Vždy sa podobné filmy točia okolo nevery, podvádzania a ľahkej prostitúcie čo diváka ako ja unavuje. Tu je priami romantický ťah na bránu a celé to dáva zmysel a super sa na to pozerá. Jednoducho nepozeráte si čas aby ste vedeli kedy to skončí. Pocity: Zrejme ma to zastihlo v optimálnej nálade lebo sa mi to páčilo. Sympatický herci, pozitívna nálada a uveriteľná zápletka, ktorá nebola pritiahnutá za vlasy. Pôvodne som chcel dať iba lepšie 4 hviezdy ale soundtrack od Paliho Haberu to vyšperkoval na plný počet. Pridaná hodnota: Triviálna komédia s pridanou hodnotou a vynikajúcimi hercami a hudbou. 90% ()

Reklama

krasohled 

všechny recenze uživatele

Taky bych si mohla pomachrovat a sprdnout tady sci-fi, akčňáky,  Dunu, Startrek, Avatara nebo  jiné pro mně zbytečné seriály,  které  mně nebaví a nezajímají, a nechci je vidět, jednu hvězdu nebo "odpad!"  a přídat pár intelektuálních keců... a vy kluci běžte ven nebo do posilovny a nechte své babičky nebo jiné osoby ať se dívají na filmy které se líbí jim. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do toho s tím, že to bude taková ta moderní, těžce průměrná česká romantická komedie, která mě buď unudí k smrti, nebo naštve její dementní zápletkou či něčím jiným. Zde to tak sice úplně úmorné nebylo, ovšem furt žádná sláva. Zkrátím to - ty dvě hvězdy jsou za Ondřeje Sokola (co se objevil fakt párkrát, ale i tak) a za Tomáše Maštalíra (sympaťák). Jinak nic speciálního. Mohlo to však dopadnout mnohem hůř, takže částečně i klobouk dolů.. :) 2/5 ()

eileen 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem šedý průměr a byla jsem mile překvapena. Ne, že by to nikde nedrhlo, na sladkou romantickou komedii, to bylo chvílemi až moc přeslazené na můj vkus, ale první půlka filmu byla vážně docela dost zábavná. Na té chatě už to bylo horší a role pro O. Sokola bohužel opravdu nic moc. Dala bych mezi 3 a 4 hvězdami, ale za to, že se současný film nedotkne ani náznakem ras, genderů a sexuální orientace jdu s hodnocením nahoru. Netušila jsem, že ještě někdo natočí něco, co se těchto otázek ani nedotkne. Díky za to. A Kostková s Maštalírem byli v pohodě. Jen mě zaráželo, proč všechny děti "vo filme hovorily po slovensky". Bývá to většinou tak, že děti mluví s rodičem jeho jazykem, tudíž děti Kostkové měly s ní mluvit česky, ale to už je detail. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (2)

  • Film sa okrem iného natáčal aj v známom slovenskom kúpeľnom meste Piešťany. Taktiež sa natáčal v Keni. (PinkButterfl)

Reklama

Reklama