Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (238)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Komediální, vulgární, fekální a originální jízda léta, která téměř mrtvý komediální žánr příjemně oživila, jelikož s komediemi je to ještě horší než s horory. Komu se líbil třeba Ted a líbily se mu Trailery, tak toho Strays neurazí. Originálně nahlédneme na divoká dobrodružství pejsků, které se neobejdou bez sexu, sprostých slov, lysohlávek, hoven a spousta dalšího. Čtveřice hlavních psích hrdinů je velmi sympatická a každý má svůj komediální timing ( nejvíc však válí bostonský teriér který trousí jednu šílenou hlášku za druhou). Dějově nejde o nic extra, ale vůbec to nevadí. Humoru je spousta, prostoru k zasmání je zde opravdu nespočet, překvapily mě i nečekaně dojemné chvilky, které mají sílu vyvolat slzy na krajíčku, je to samozřejmě i poučné, potěší narážky na slavné psí filmy a líbily se mi i detaily z psího života, které jsou zde hezky využity ( Scéna s petardami je nečekaný Thriller!!). Lepší komedie z Americké produkce nevyšla už pár let ( na Francouze, především Lacheauovou partu to sice nemá, ale i tak je to výborný přírůstek s potenciálním náběhem na kultovou záležitost). Jeden z těch filmů, který si rádi s přáteli pustíte znova. 85% ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Na pár místech až nečekaně nekorektní (asi nejzábavnější jsou části na začátku a na konci, s Willem Fortem, coby špatným pánečkem a huličem) i s psí mytologií pracující film (a určitě nic pro děti). Je to spíše něco jako vaše typická buranská komedie, ve stylu 'Klubu sráčů', kde si můžete najít své geniální momenty a mít z nich totální výtlem, protože se rozhodnete tuhle taškařici nebrat vážně, nebo budete seriózní kritik. Wrecking Ball k odplatě je top, ale taky je tu důvod, proč jsem u toho několik dní vždycky usnul a bez semenšího problému to viděl po kouscích a stejně v klidu to i brzo zapomenu, je to spíš takový produkt. Výplach ze soudku "hahaha, to je ale pičovina". Nicméně v mnoha ohledech dost solidně provedená. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Jsem rád ze jsem se dožil toho skvělého momentu, že mi před trávníkem bude fuckovat francouzsky buldoček. Viz. můj komentář k Good Boys, kde jsem se bez údivu ptal sám sebe, co nám západní trh zkusí ještě nafakovat v nějaký podobě,protože krom fuckující zeleniny, fuckujících malých kluků nebo tučňáků, jsme dostali pejsky. A jak jinak než od tvůrců podobných prasomrdů jako je Will Ferrel a spol. Já vám nevím, ale proč by takový blbý zvíře, jako je čokl se měl oplzle vyjádřovat, jako pubescent nebo Jirka Kára? To jsou ty drogy a šoustačky u psů, tak do píči ftipné, až má lidem vyprsknout kukuřice z huby? Každopádně, překladači si hodně ujížděj na sračkojazyku, který hojně používá ta inteligentnější část databáze, to můžu taky překládat český jazyk, no ne? Překvapeni v podobě skvělého rodinného filmu, a jo vlastně. Poslední dobou se cítím zvláštně, když jsem jediný, co se v sále nesměje [což neznamená, že Vám se to líbit nebude..]. Možná v tom konfiguruje fuckt, že tyhle vtipy jsme už někde slyšeli, a tím myslím South Park. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Všade na svete o 20% menej, tu to zatiaľ kraľuje, ale snáď sa to časom upraví. Vulgárni hafani, ktorí sú každú chvíľu osratí, alebo o tom hovoria. Foxxa z toho dabingu takmer porazilo a hospitalizovali ho paralyzovaného po vykonaní tejto záslužnej činnosti. True Story, ako my Slováci vravievame. Fekálno-sexuálny a nafetovaný základ musel byť takmer v každej hláške, takže o takzvané rodinné kino sa tu ani zďaleka nejedná. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Náramně povedená nekorektní psí taškařice, která je většinou k popukání, ale občas v ní zazní i nějaký ten mollový tón, hlavně tam, kde divákům připomene, že naši čtyřnozí miláčci vidí svět zejména skrze vztah ke svým lidským parťákům a ten dokáže být někdy hodně bolestný. Každopádně mi "Vocasy na tripu" potvrdily mou dávnou domněnku, co je absolutně největší psí pochoutkou a také jsem se konečně dozvěděl, co náš buldoček každodenně vyřvává na místního pošťáka :-). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Do závěrečných titulků je vložena ještě jedna scéna. (fisus)

Reklama

Reklama