Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (277)

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na hořkosladké ladění snímku, těšil jsem se na chytrý humor, těšil jsem se na uvolněné pojetí s příjemným soundtrackem. Dostal jsem od každého trochu. Ale ne dostatek. No Hard Feelings totiž moc neví, čím chce být. Respektovaná Jennifer Lawrence kývla na eRkovou komedii, ve které se její Maddie s prořízlou pusou dostane do svízelné situace. Kolem domu, ve kterém prožila celý život, rostou vily pracháčů, ve městě je všechno drahé a navíc přichází o auto, které ji částečně živilo. Svolí tak ke svéráznému inzerátu, kdy má před nástupem na univerzitu trochu „srovnat“ introvertního devatenáctiletého synka úzkostných rodičů. Divák si řekne, že zápletka je krapet přitažená za vlasy, ono je však přitažené sbližování a oddalování ústřední dvojice. Jejich vývoji vztahu jsem prostě úplně nevěřil. On ji do své bezpečné zóny poměrně snadno vpustí, ona zvláštně přepíná mezi svou sobeckou motivací a sbírkou traumat z minulosti a nejistot z budoucnosti. Tvůrci pak ne zrovna umně přeskakují mezi odlehčenější a vážnější polohou. Zároveň měli na papíře evidentně dost nápadů, ale velkou část vtipů nedokáže režisér Gene Stupnitsky prodat. Troufám si tvrdit, že třeba takový Cameron Crowe by látku posunul o dost výš. Přitom Lawrence si ze sebe dokáže dokonale udělat legraci (a až nečekaně hodně „ze sebe“ předvede na pláži) a jen potvrzuje, že se sakra dobře dokáže pohybovat i v přisprostlé komedii. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

,,Nič v zlom" je celkom zábavná, komédia. Film vyvoláva dosť humoru, ale príbeh je príliš tenký ako papier a postavy príliš dvojrozmerné na to, aby skutočne zapôsobili. Príbeh: Sleduje Jennifer Lawrence ako 32-ročnú Maddie, ktorá sa ocitne zapletená do plánu na záchranu svojho domu „randením“ s 19-ročným chlapcom na príkaz jeho rodičov. A skutočne mi vadí dej. Nemyslím si, že emocionálne prvky zarezonovali, keďže postavy sú príliš zle vypracované. Vôbec som si nevšimol, že by som investoval do žiadnej z postáv, do výsledku príbehu (hlavne preto, že bol veľmi predvídateľný) alebo do emocionálnej cesty toho všetkého. Ale ak hľadáte komédiu, ktorá vás zaručene rozosmeje, tak presne je táto komédia pre vás. Ale veľmi pochybujem, že sa zaradí medzi klasiku žánru, ale svoj účel dostatočne splní 6,5/10 ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Keď sa oscarová herečka rozhodne natočiť komédiu, tak by Vám mala nad hlavou blikať veľká červená kontrolka s nápisom SER NA TO! Ja som ju odignoroval a dostal som to, čo som si absolútne zaslúžil. Zápletka sa na prvý pohľad tvárila, že bude útočiť trapno humorom a telesnými tekutinami. Je to tam, ale Jennifer Lawrence by predsa nemohla nezažmurkať na svoju oscarovú poličku. Takže je tam nasáčkové existenčné drama, traumata z minulosti, strach z budúcnosti a vzájomný rozvoj osobností. Že si sa tam porvala na pláži v Evinom rúchu je fajn, cením, ale prečo si potom u postelovej scény mala podprdu a duchnu až po čelo? To presne vystihuje tento film. Nevie čím chce byť. Ani komédia, ani drama. Paskvil v ktorom sa odohráva miestami strašne násilné vytváranie chémie medzi postavami. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama